Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese bugün emeklerimin karşılığını aldım kilo 82,1 inşallah böyle devam eder

Tebrikler canım ha gayret 7lere çok az kaldı darısı benimde başıma inşallahhhhhhhhhhh...Çok aminnnn

İnş abla ya bı ara motivasyonum dusmustu

Âmâ önümüzdeki hafta için heyecan yaptım

Kesinlikle sen inan yeterki
Bak dün gece kendi kendime hep ben sabah kesin 94.7 falan olurum diye düşündüm ve cidden 94lü rakamları gördüm Metabolizmam şükür çatır çatır çalışıyor artık insülin direncim yok diye devamlı telkin ediyorum kendimi Kesinlikle inanınca vücutta gereğini yapıyor

*** 8. Takım 535.Etap***

Oynakbasi34 ( 96,4 / 94,8 / 1,6 / 1,66 % )
Yena ( 79,3 / / / % )
Zehra_eymen ( 83,3 / 82,1 / 1,2 / 1,44% )
doga3 ( 98,5 / 97,5 / 1 / 1.02% )

kittenlove ( 68,3 / / / % ) sabit
erciyes111 ( 66,3 / 65,1 /1,2 / 1,81% ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 25.08, Başlangıç 66,5 kg, Hedef 58 kg

8.Takım Ortalaması; %

oynakbasi34 doğru hesapladımmı uyku sersemi bi bakarmısın
Harika bildirimler geliyor dereceye gireriz inşallah

Canım hesap doğru yalnız virgülden sonraki 3.cü rakam 5 veya üstü olunca yuvarlıyoruz yukarı doğru

Kızlar şimdi olan bir şeyi sizlerede anlatında sizde benim gibi gülün

Demin salonda otururken bir an ufak bir koku geldi burnuma kendi kendime ulen yanık kokuyor sanki apartmandaki hangi salak karı sabah sabah bir şey yaktı dedim
Sonra bir an düşününce aklıma geldi sabah kahvaltısını hazırladıktan sonra ıhlamur koymuştum ateşe içerim diye onu ben unut sütlük içinde az birşeydi tabi oda kaynaya kaynaya suyu bitmiş ve dibi iyice tutmuş

Ama halimi görmeniz lazımdi bir fırladım mutfağa bir yandan gülüyorum halime 1 saniye önceki düşüncem için bir yandan da len salak karı apartmanı yakacaksın diyorum kendi kendime tövbe bir daha başından ayrılmam

Yine şükür gideceğime yakın yapmadım yoksa ben gidince evi boşverin apartmanı yakardım belki

Amin....

Allah korusun valla çok tehlikeli ben biraz takıntılıyım evden çıkmadan heryeri tek tek kontrol ediyorum hatta dönüp tekrar bakıyorum

Ben de çok şey yaktım: ) aman dikkat kaptanim

*** 8. Takım 535.Etap***

Yena ( 79,3 / 78.7/ 0.6/ 0.76% )
Zehra_eymen ( 83,3 / / / % )
doga3 ( 98,5 / / / % )

kittenlove ( 68,3 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:
Çok şükür eksi gördüm bugün
Dün bile artıydim ve üzülüyordum sonuçta takım adına yarışıyoruz bireysel değiliz...
Inşallah bu hafta derece alırız...
doga3 söz sen de :)

Banu tebrik ederim...
Yılbaşı hedefine adım adım yaklaşıyoruz. .

Listemize sahane tebrik ediyorum arkadaşlar. ..
hadibeyaaa listeye dahil oluuormuydu bu hafta.?

Banucum bence de ekstra durumlar dişin da takım içi aktivasyon çok önemli motivasyon ve süreklilik açısından bunu her seferinde dile getirelim ve uygulayalim. . Sonra da fit ve sağlıklı hatunlar olalım. ..

*** 8. Takım 535.Etap***

Yena ( 79,3 / 78,7 / 0,6 / 0,76 % )
Zehra_eymen ( 83,3 / 82,1 / 1,2 / 1,44% )
doga3 ( 98,5 / 97,5 / 1 / 1.02% )

kittenlove ( 68,3 / / / % ) sabit
erciyes111 ( 66,3 / 65,1 /1,2 / 1,81% ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 25.08, Başlangıç 66,5 kg, Hedef 58 kg

8.Takım Ortalaması; %

Benim yilbasi hedefim -9 kg kaptanim oynakbasi34 yani 80 kg ye düsmek!

Tamamdır canım ekliyorum hemen hedef listemize
Bu arada listeye ekliyorum seni eğer tamam dersen nasılsa almadın hem sana hafta için motivasyon olur ne dersin

Evet ekle bencede listeye ki bari az daha motive olim :)

Yaaa çok sevindim maşallah allah devamıne erdirsin inşAllah

Seni de tebrik ederim bir kilodan fazla vermişssin çok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…