- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese bugün emeklerimin karşılığını aldım kilo 82,1 inşallah böyle devam eder
İnş abla ya bı ara motivasyonum dusmustu
Âmâ önümüzdeki hafta için heyecan yaptım
oynakbasi34 doğru hesapladımmı uyku sersemi bi bakarmısın
Harika bildirimler geliyor dereceye gireriz inşallah
Amin....Tebrikler canım ha gayret 7lere çok az kaldıdarısı benimde başıma inşallahhhhhhhhhhh...Çok aminnnn
Kesinlikle sen inan yeterki
Bak dün gece kendi kendime hep ben sabah kesin 94.7 falan olurum diye düşündüm ve cidden 94lü rakamları gördümMetabolizmam şükür çatır çatır çalışıyor artık insülin direncim yok diye devamlı telkin ediyorum kendimi Kesinlikle inanınca vücutta gereğini yapıyor
Allah korusun valla çok tehlikeli ben biraz takıntılıyım evden çıkmadan heryeri tek tek kontrol ediyorum hatta dönüp tekrar bakıyorumKızlar şimdi olan bir şeyi sizlerede anlatında sizde benim gibi gülün
Demin salonda otururken bir an ufak bir koku geldi burnumakendi kendime ulen yanık kokuyor sanki apartmandaki hangi salak karı sabah sabah bir şey yaktı dedim
Sonra bir an düşününce aklıma geldi sabah kahvaltısını hazırladıktan sonra ıhlamur koymuştum ateşe içerim diyeonu ben unut sütlük içinde az birşeydi tabi oda kaynaya kaynaya suyu bitmiş ve dibi iyice tutmuş
Ama halimi görmeniz lazımdi bir fırladım mutfağa bir yandan gülüyorum halime 1 saniye önceki düşüncem için bir yandan da len salak karı apartmanı yakacaksın diyorum kendi kendimetövbe bir daha başından ayrılmam
Yine şükür gideceğime yakın yapmadım yoksa ben gidince evi boşverin apartmanı yakardım belki
Ben de çok şey yaktım: ) aman dikkat kaptanimKızlar şimdi olan bir şeyi sizlerede anlatında sizde benim gibi gülün
Demin salonda otururken bir an ufak bir koku geldi burnumakendi kendime ulen yanık kokuyor sanki apartmandaki hangi salak karı sabah sabah bir şey yaktı dedim
Sonra bir an düşününce aklıma geldi sabah kahvaltısını hazırladıktan sonra ıhlamur koymuştum ateşe içerim diyeonu ben unut sütlük içinde az birşeydi tabi oda kaynaya kaynaya suyu bitmiş ve dibi iyice tutmuş
Ama halimi görmeniz lazımdi bir fırladım mutfağa bir yandan gülüyorum halime 1 saniye önceki düşüncem için bir yandan da len salak karı apartmanı yakacaksın diyorum kendi kendimetövbe bir daha başından ayrılmam
Yine şükür gideceğime yakın yapmadım yoksa ben gidince evi boşverin apartmanı yakardım belki
YENA çığım hadi bizi merakta bırakma sen ne alemdesin
Kızlarrrrrrrrr bu arada harika bir takım sonucu olacak bu aradaaynı azmi bir sonraki haftada istiyorum ve yine müthiş sonuçlarla listeleri sallayacağız Allahın izniyle
Benim yilbasi hedefim -9 kg kaptanimoynakbasi34 yani 80 kg ye düsmek!
Evet ekle bencede listeye ki bari az daha motive olim :)*** 8. Takım 535.Etap***
Oynakbasi34 ( 96,4 / 94,8 / 1,6 / 1,66 % )
Yena ( 79,3 / 78,7 / 0,6 / 0,76 % )
Zehra_eymen ( 83,3 / 82,1 / 1,2 / 1,44% )
doga3 ( 98,5 / 97,5 / 1 / 1.02% )
kittenlove ( 68,3 / / / % ) sabit
erciyes111 ( 66,3 / 65,1 /1,2 / 1,81% ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 25.08, Başlangıç 66,5 kg, Hedef 58 kg
8.Takım Ortalaması; %
Tamamdır canım ekliyorum hemen hedef listemize
Bu arada listeye ekliyorum seni eğer tamam dersennasılsa almadın hem sana hafta için motivasyon olur ne dersin
Yaaa çok sevindim maşallah allah devamıne erdirsin inşAllahSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde hepimizin gönlünden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn
Umarım bugün herkes çoook güzel bildirimler yapar ve hedefine bir adım daha yaklaşır
Ben bir yandan keyif kahvemi içip bir yandan da Diyetisyene hazırlanma saatim gelene kadar şöyle bir bakınayım dedim kimler neler yapmış diyegerçi sabah sabah kim ne yapacak
Evde güzel bir sonuç gördüm bakalım Sibelde ne göreceğim
Aslında biraz daha mı merakta bıraksam sizleri diye düşünüyordum ama çatlarımNasılsa Sibel de de aşağı yukarı aynı rakam çıkıyor genelde heee aşağısıda çıkarsa o farkı haftaya saklarım dermişim
Yeessss Laydiessss annnd Gentlemennnn ( ondan inşallah yoktur tabi burada)
Theeee Oscaaarrrr goessss tooo Oynakbaşııııııııııı
Başlangıç ; 124.5 kg ( yarışmaya ilk katıldığımda118de malum diyetisyene başladığım kilo )
Geçen hafta; 96,4 kg
Bu hafta; 94,8 kg
Giden; 1,6 kg
Yüzdesi; 1,66 %
Toplam giden;
Rekor kiloma göre : 29,7 kg
Diyetsiyen başlangıcına göre ; 23,2 kg
Gerçi bu giden kilonun bir kısmının önceki haftanın ödemi olduğunu biliyorum ama seneler sonra 94ü görmek beni inanılmaz mutlu ettisabah evin içinde deli gibi oynayan bir hatun vardı 8leri ucundan görünce herhalde yatak tepesinde son ses müzikle tepinerek oynarım
Umarım sizlerde çoook güzel rakamlarla gelirsiniz kızlar
Ben inanılmaz gaza geldim 8li rakamlara yaklaştıkça ve kesinlikle aynı azimle ve istikrarla devam edeceğime adım gibi eminim
Seni de tebrik ederim bir kilodan fazla vermişssin çok iyi :)Herkese günaydınoynakbasi34 sevgili kaptanım söz veriyorum tabi ki farkındayım su seminer döneminde mesaj sayım biraz azaldı ama herşey yoluna girecek inşallah ve ben bu hafta listeye girmeyi çok istiyorum
Bu arada seni gönülden tebrik ediyorum harikasın
Ben de şimdi tartildim çok mutluyum bu güzel haberle listeye girmek beni acayip motive edecek :)
Geçen hafta 66.3 bu hafta 65.1 :)
Yalnız yüzdesini nasıl hesaplayacagimi bilmiyorum yardım eder misin
Amin inşAlalh hırslandım zaten tartıyı görünce :)Canım sıkıntı yapma haftaya çok güzel bir rakam göreceğine eminimbelki ödem vardır Moral bozmak yok aksine haftaya çok daha sıkı tutup acısını çıkartırsın sen nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?