Bu günkü yediklerim
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta omlet
Domates
Zeytin
Öğlen
1 kase yoğurt
Ara
1 armut
Akşam
2 kaynamış yumurta
Ayran
Yatmadan önce chia lı ayran
Su 2 den fazla
bugünkü menü sabah boşluk oldu dışarıya kahvaltıya gittik
kahvaltı : menemen , üç lokma patatesli gözleme , peynir domates salatalık , 2 dilim ekmek
sonra saat 16.00 gibi : süzme peynirli küçük sandviç
5 badem
akşam : 4 köfte
bir dilim ekmek
bir bardak ayran
aslında bugün çok yemedim şey olarak ama nasıl olmuş farketmedim ekmek fazla kaçmış bundan sonra kahvaltı dışında yememeye karar verdim böyle bir dilim iki dilim az gözüküyor ama günün sonunda bi baktım bir sürü olmuş
su şuan 2 lt yi geçti 3 e yaklaşır yatana kadar :)
Aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;
Uyanınca; 06:30da
1 bardak Bamya suyu
ara; 07:00de
1 şekersiz duble Türk kahvesi
Kahvaltı; 07:45de
Biraz beyaz peynir ( kutunun içinde kalanları ziyan olmasın diye yedim en fazla 2 kaşık kadar )
1 adet salatalık
2 adet domates
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
ara; 11:00de
1 bardak ev yapımı ayran ( tuzsuz + 1 yk chia )
Öğlen; 13:00de
2 kepçe domates çorbası
1 kase kabaklı cacık ( az sarımsaklı )
ara; 14:00de
1 fincan duble şekersiz Türk kahvesi
ara: 16:45
15 tane çubuk kraker ( bir avuç bile değildi )
Akşam; 18:00de
5 yk kadar zeytinyağlı Patlıycan ( domates sosuyla pişirdim çok çok az su ekleyerek )
1 büyük tabak Çoban salatası
ara; 20:15de
1 fincan yeşil çay
Gün içinde 2 litre suama yatana kadar dediğim gibi kesin 3 litre olur o
İyi akşamlar kızlar
Dün gece ateslenince yine kızım hastaneye gittik gece üçte eve geldik
Çok şükür ateşi düştü âmâ çok mızmız aksilik ya bu gün erkek kardeşimin nikahı vardı ona gittik geldik
Oturduğu yerde ağlıyor ilaçlarını da verdim
Ben de çok uykusuzum inş sabah eksi görürüz hep birlikte
Çok yoruldum yaa
İşleri hallettim motor takarak.. Çamaşırlar yıkanıp dursun sonrasın da biiiir sürü ütü olacak yavaş yavaş hallederim artık ..
Yediklerime gelince..
Sabah,
yumurta
peynir
Domates
Ara,
fıstıklı şeker gibi bişey. leblebi büyüklüğün de 3 adet
kahve
Ara
İncir
fındık
Akşam
1 köfte
2 çatal makarna
salata
Ara,
Kavun
Bizimde havuzda ilk tecrübemiz aynı oldu banucum bir üst guruba geçti ordada bayan hoca gamsiz çıktı yüz geç karşıya dedi yarıda nefesi kesildi yoruldu kızım ben atliycaktim nerdeyse zor geçti karşıya ağladı çıktı küçük guruba geri döndü
Bamya suyu şeker düzenleyiciymiş banucum o yüzdenmi içiyorsun...
Nasıl severim bamya..
...
İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah yarım simit
Ara yok
Öğle 80 gr ton balığı büyük bir kase salata
Ara bir avuç kuruyemiş kuru meyve karışımı
Akşam büyük bir tabak kabak yemeği bir dilim tam buğday ekmeği bir kase yoğurt
Su 4 lt spor 75 dakika
Ayy inşallah kaptanım hepimiz çok güzel kilolar verelim sağlıklı mutlu ve fit olalımCanım menün gayet güzel su desen süper ötesisporda var eee daha ne olsun
Anam yarını iple çekiyorum resmenHerkesten çok güzel sonuçlar gelecek bence menüler bu hafta gerçekten çok iyidi
İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah yarım simit
Ara yok
Öğle 80 gr ton balığı büyük bir kase salata
Ara bir avuç kuruyemiş kuru meyve karışımı
Akşam büyük bir tabak kabak yemeği bir dilim tam buğday ekmeği bir kase yoğurt
Su 4 lt spor 75 dakika
Hem şeker düzenliyormuş hemde karaciğere kolestrole falanda iyi geliyormuşMetabolizmayı hızlandırıp vücuttan yağı atmaya yardımcıymış
Bunu 1 aydır yapan arkadaşın tanıdığının şekeri normalde hep yüksekmiş ( hatunda yiyormuş yani tatlıydı hamur işiydi) ama başladığından beri devamlı şekerini ölçtüğünde normal seviyede çıkıyormuş Kabızlık derdide kalmamış tabi verdiği 6 kg da cabası
Bak iyi aklıma getirdin yarın için bamyalarımı suya koymayı unutuyordum neredeyse
Arkadaşlar bugün az kalsın kaçamak yapıyordum ikindi vakti bizim abikerden biri emeklilik tatlısı getirmiş arkadşlar da bana 3 dilim baklava getirdi ben o kadar da diyetteyim dememe rağmen neyse bir dilimini yanımda arkadaş vardı ona verdim biraz bekledim yememek için en son bir dilim yemeye niyetlendim bir dilimini vermek için bizim genç elemanlardan birini çağırdım ona verdim sağolsun o da abla biri daha var yanımda o da yemedi diğerini de ona götüreyim dedi ikisini de aldı gitti yani kaçamak yapamadım nasıl mutlu oldum anlatamam
Ayy inşallah kaptanım hepimiz çok güzel kilolar verelim sağlıklı mutlu ve fit olalım
Evet daha önce duymuştum ben de şeker düzenleyici olduğunu..
Şifa olsun canım....
Ben de oğlanı götürüyorum yüzme kursuna nisandan beri... Hatta bugün yeniledim kaydını yeni saat belirlendi okuldan dolayı... Çok memnunuz biz.. bayağı yol katetti.. Artık stil öğretiyorlar.. büyükşehir belediyesinin kursu... Ay da 8 seans 8 saat kurs görüyorlar..75 lira ödüyoruz fiyatta uygun.. başarı durumuna göre her yıl 10 öğrenciye lisans çıkartıyorlar... ben hep devam etmesini isterim umarım sıkılmadan devam eder oğluşum....
Sağol canım uyududa antibiyotik saati yaklaşıyor icirip geri uyutup bende uyurumtam perşembe menüsü olmuş doğacım..
Yarın güzel rakmalar görücen gibi..
diyetisyenlerin çoğu ekmek veriyor aslın da... menü kötü değil.
Kaç kilosun.?
Bamya suyu şeker düzenleyiciymiş banucum o yüzdenmi içiyorsun...
Nasıl severim bamya..
Geçmiş olsun canım...Çocuklar ne huysuz oluyor hastalandıkların da..
Kardeşinin de hayırlı olsun nikahı. İş sebebiylemi yapıldı nikah.? bazen önden yapılıyor resmi evraklar için vb gerekiyor... Yeğenime öyle yapmıştık tayin için 6 ay öncesin de nikah kıyılmıştı...
Ay ne güzel inşallah benimki de istikrarla devam ederBugün bir ara nasıl gaza getirdiysem dönüş yolunda arkadaşına dönüp evet biz bunu yapabiliriz bak daha yarışmalar var ( onuda ben dedim eğer başarılı olursan seni eğitebilirler diye çünkü ara ara tribünlerden birileri ellerinde kalem notlar alarak stil bilerek yüzenleri inceliyorlar sanırım işi profesyonelliğe doğru dökmek isteyebilecekleri yetenekleri arıyorlar )
Bizimde belediyenin ama 3 ay ücretsiz3 aydan sonra istersen kaydı yenileyebilirsun ve sadece 20 lira gibi bir ücretle tekrar 3 ay süreyle yüzme hakkı tanıyorlar
Bende acaba kuzumun balık gibi yüzdüğünü görebilecekmiyimgerçi okula başladığında da aynı şeyi okuma yazma için diyordum sanki hiç öğrenemeyecekmiş gibi geliyordu bana
Şu 3 ay içinde yüzmeyi kesin sökmüş olur zaten sonra isterse kaydını yenileyeceğimkışın havuz açıkça bile götürürüm hem boy uzaması içinde faydalı hemde bütün kasları çalıştırıyor hem dik durmayı da o bahaneyle alışkanlık haline getirir
Sağol canım uyududa antibiyotik saati yaklaşıyor icirip geri uyutup bende uyurum
Kızlar tek tek alıntı yapamadim Tsk ederim sağ olun
Kardeşimin düğünü kasımın ilk haftasında kardeşim muhasebeci gelinimizde anaokulu öğretmeni
Kendileri istedi düğün hazırlıklarını telaşsız olsun diye biraz erken yapıldı iki hafta fln sonra çeyiz ve diğer eşyalar gelecek
İki aydan az kaldı benim bu kilolar ne olacak ya(
Su perisi86 geçmiş olsun tekrardan tez zamanda geçer inşallah Z Zehra_eymen Maşallah 4 litre su süper biz de bugün okulu temizledik bir kaç oda değişikliği yaptık bir sürü eşya taşıdık yoruldum baya bugün şunları yedim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik yeşillik peynir bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir avuç sarı leblebi badem findik karışımı
Öğlen tost makinesinde kızarmış sebze domates soslu bir dilim karışık tahilli ekmek
Ara bir bardak light süt
Akşam bir tabak kuru fasulye 4 5 kaşık yoğurt
Ara bir kupa yeşil çay
Su 2 litre belki biraz daha artar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?