Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu günkü yediklerim
Sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta omlet
Domates
Zeytin

Öğlen
1 kase yoğurt
Ara
1 armut
Akşam
2 kaynamış yumurta
Ayran
Yatmadan önce chia lı ayran
Su 2 den fazla

tam perşembe menüsü olmuş doğacım..
Yarın güzel rakmalar görücen gibi..

diyetisyenlerin çoğu ekmek veriyor aslın da... menü kötü değil.
Kaç kilosun.?

Bamya suyu şeker düzenleyiciymiş banucum o yüzdenmi içiyorsun...
Nasıl severim bamya..

Geçmiş olsun canım...Çocuklar ne huysuz oluyor hastalandıkların da..
Kardeşinin de hayırlı olsun nikahı. İş sebebiylemi yapıldı nikah.? bazen önden yapılıyor resmi evraklar için vb gerekiyor... Yeğenime öyle yapmıştık tayin için 6 ay öncesin de nikah kıyılmıştı...

Okadar koşturmacaya yine beslenmen iyi canım ben genelde evi kaldırınca sapıtıyordum ama şimdi hep bir gözüm saatte aman ara öğün şaşmasın aman yemek saati geçmesin diye
Benim de 1 posta çamaşır kaldı yıkanacak kızların dolabı bitti sayılır yarın Sibele gidene kadar hallederim inşallah

Bakalım döndü ilk gruba ama salı inşallah tekrar geç öbür tarafa demezler gerçi haftasonu dediğim gibi öğretirim ona burundan nefes vermeyi de biraz daha güveni artar Çok istiyorum en azından onun yüzme öğrenmesini ( büyük kızda daha beter oldu daha ikinci derste 3 metre derinlikteki havuza atlayın benim uzattığım sopayı tutun demişti hoca bizimki çok direndi ama sonunda başka bir hoca havuza atlaması için zorladı aklı çıktı bir daha o oldu gitmedi hatta kardeşini ilk yazdırdığımı duyunca kıyameti kopardı o çocuğa bir şey olsun bak ben seni ne yapıyorum diye zor ikna ettim ilk gün hemen sorguya çekti nasıl geçti diye hatta bugünde aradı ver konuşacağım diye de o an kardeşi yanımda değildi de öyle kaldı hani o an kardeşi korktum şöyle oldu böyle oldu dese anında yasak koyacak götürmeyeceksiniz bir daha diye )

İnşallah salı biraz daha o korkuyu atarda diğer gruba geçerse daha rahat olur

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah yarım simit
Ara yok
Öğle 80 gr ton balığı büyük bir kase salata
Ara bir avuç kuruyemiş kuru meyve karışımı
Akşam büyük bir tabak kabak yemeği bir dilim tam buğday ekmeği bir kase yoğurt
Su 4 lt spor 75 dakika

Bamya suyu şeker düzenleyiciymiş banucum o yüzdenmi içiyorsun...
Nasıl severim bamya..
...

Hem şeker düzenliyormuş hemde karaciğere kolestrole falanda iyi geliyormuş Metabolizmayı hızlandırıp vücuttan yağı atmaya yardımcıymış
Bunu 1 aydır yapan arkadaşın tanıdığının şekeri normalde hep yüksekmiş ( hatunda yiyormuş yani tatlıydı hamur işiydi ) ama başladığından beri devamlı şekerini ölçtüğünde normal seviyede çıkıyormuş Kabızlık derdide kalmamış tabi verdiği 6 kg da cabası

Bak iyi aklıma getirdin yarın için bamyalarımı suya koymayı unutuyordum neredeyse

Canım menün gayet güzel su desen süper ötesi sporda var eee daha ne olsun
Anam yarını iple çekiyorum resmen Herkesten çok güzel sonuçlar gelecek bence menüler bu hafta gerçekten çok iyidi

Arkadaşlar bugün az kalsın kaçamak yapıyordum ikindi vakti bizim abikerden biri emeklilik tatlısı getirmiş arkadşlar da bana 3 dilim baklava getirdi ben o kadar da diyetteyim dememe rağmen neyse bir dilimini yanımda arkadaş vardı ona verdim biraz bekledim yememek için en son bir dilim yemeye niyetlendim bir dilimini vermek için bizim genç elemanlardan birini çağırdım ona verdim sağolsun o da abla biri daha var yanımda o da yemedi diğerini de ona götüreyim dedi ikisini de aldı gitti yani kaçamak yapamadım nasıl mutlu oldum anlatamam

Canım menün gayet güzel su desen süper ötesi sporda var eee daha ne olsun
Anam yarını iple çekiyorum resmen Herkesten çok güzel sonuçlar gelecek bence menüler bu hafta gerçekten çok iyidi
Ayy inşallah kaptanım hepimiz çok güzel kilolar verelim sağlıklı mutlu ve fit olalım

Çok iyi zehracım afiyet olsun...
Kabak tam diyet yemeği...

Evet daha önce duymuştum ben de şeker düzenleyici olduğunu..
Şifa olsun canım....

Ben de oğlanı götürüyorum yüzme kursuna nisandan beri... Hatta bugün yeniledim kaydını yeni saat belirlendi okuldan dolayı... Çok memnunuz biz.. bayağı yol katetti.. Artık stil öğretiyorlar.. büyükşehir belediyesinin kursu... Ay da 8 seans 8 saat kurs görüyorlar..75 lira ödüyoruz fiyatta uygun.. başarı durumuna göre her yıl 10 öğrenciye lisans çıkartıyorlar... ben hep devam etmesini isterim umarım sıkılmadan devam eder oğluşum....

Ohhh süper olmuş demekki cidden kaçamak yapmak istememişsin ki RAbbim o an nefsinle savaşmaman için yardımına koşmuş ne güzel
Şükür artık ufak ufak beynimizle savaşırken eskisi gibi aman bir şey olmaz diyip götürmeden bir kaç dakika da olsa düşünüyoruz
Ben hep diyorum ilk günki gibi tadını biliyorum şimdiye kadar yedim de ne oldu yemezsem ancak hedefime ulaşırım başka kötü bir şey olmaz hem ileride kırk yılın başı da olsa bizlerde yiyeceğiz baklava falan ama neden şimiden yiyip hedefimize 1 hafta daha gecikme süresi ekleyelim

Ayy inşallah kaptanım hepimiz çok güzel kilolar verelim sağlıklı mutlu ve fit olalım

Aminnnnnn inşallah başta sağlık sonrada dilediğimizi zevkimize göre giyebilmek adına
Kuzularımıza çok daha iyi Anne olmak hatta onların Mürvetlerini görebilmek adına bunu bir an önce yapmalıyız o yüzden kaçamaksız devam inşallah

Evet daha önce duymuştum ben de şeker düzenleyici olduğunu..
Şifa olsun canım....

Aminn inşallah canım bakalım şimdilik her gün yapıyorum çokta uğraştıracak bir hazırlığı olmadığı için yapıyorum seve seve ay işe yarasın da gerekirse uğraştıracak şeylerde yaparım
İnan meyve dahi canım istemiyor 2 gündür ki normalde karpuz falan görünce içim giderdi

Ay ne güzel inşallah benimki de istikrarla devam eder Bugün bir ara nasıl gaza getirdiysem dönüş yolunda arkadaşına dönüp evet biz bunu yapabiliriz bak daha yarışmalar var ( onuda ben dedim eğer başarılı olursan seni eğitebilirler diye çünkü ara ara tribünlerden birileri ellerinde kalem notlar alarak stil bilerek yüzenleri inceliyorlar sanırım işi profesyonelliğe doğru dökmek isteyebilecekleri yetenekleri arıyorlar )
Bizimde belediyenin ama 3 ay ücretsiz 3 aydan sonra istersen kaydı yenileyebilirsun ve sadece 20 lira gibi bir ücretle tekrar 3 ay süreyle yüzme hakkı tanıyorlar

Bende acaba kuzumun balık gibi yüzdüğünü görebilecekmiyim gerçi okula başladığında da aynı şeyi okuma yazma için diyordum sanki hiç öğrenemeyecekmiş gibi geliyordu bana
Şu 3 ay içinde yüzmeyi kesin sökmüş olur zaten sonra isterse kaydını yenileyeceğim kışın havuz açıkça bile götürürüm hem boy uzaması içinde faydalı hemde bütün kasları çalıştırıyor hem dik durmayı da o bahaneyle alışkanlık haline getirir

Bu sabah malum büyük kız kütüphaneye ordan da babaannesine yatıya gitti tabi yarın Annemde kardeşimin çocuklarına bakacağı için bir an kara kara kuzuyu ne yapacağım diye düşündüm sonuçta Sibele giderken yanımda götürmüyorum hem çok bekleniyor hemde fazla çocuk olunca gürültü olduğundan bazı hatular biraz bozuluyor ( gerçi o hatunlardan biride benim maşallah saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yanlarında oturan diğer danışanla yada telefonla konuşuyorlar o arada çocuklar yapmadıklarını bırakmıyor bari ben kınadığım şeyi yapmayayım diyorum zaten benim ufaklığa da çocukları kabul etmiyor Sibel ablan bir kere zor izin verdi diyorum ki her defasında peşime takılmasın diye hatunu gördüğünden beri ay çok güzel Sibel abla ay çok zayıf bende onun gibi olacağım diyor hatta bakalım bu hafta sibel ablam ne verecek listemizde diyor sanki kendi de harfiyen uyuyormuş gibi

Malum yarın cuma olduğundan babamda cumaya gidecek yani onada kakalama şansım yoktu en sonunda toptan kakaladık Annem getir sabah bana birlikte teyzesine gideriz ( teyzesi kursa gidecek diye Annem bakacak yarım gün çocuklarına ) hem kuzenleriyle oynar hemde kızı yanında götürmek zorunda kalmazsın dedi
Tabi sabah çok erken gidiyor diye de en sonunda geceden gelsin kalsın sabah biz Ananne torun gideriz yürüyerek dedi

Yani anlayacağınız Edi ile Büdü kaldık baş başa ama ikimizin de umuru değil birimiz oyun konsolunda birimiz bilgisayar başında eskiden olsa hemen aman dışarda yemek yiyelim sinemaya gidelim derdik ama bu ara ikimizde nasıl yorulduysak aman bana ilişmesin oturalım evde der olduk sanırım

Biraz sonra oturup güzel bir film varsa izleriz olur biter ne gerek var masrafa cimri kaptan oynakbaşı

Sağol canım uyududa antibiyotik saati yaklaşıyor icirip geri uyutup bende uyurum

Kızlar tek tek alıntı yapamadim Tsk ederim sağ olun

Kardeşimin düğünü kasımın ilk haftasında kardeşim muhasebeci gelinimizde anaokulu öğretmeni
Kendileri istedi düğün hazırlıklarını telaşsız olsun diye biraz erken yapıldı iki hafta fln sonra çeyiz ve diğer eşyalar gelecek

İki aydan az kaldı benim bu kilolar ne olacak ya (

Bizim yaz kış kapalı havuz.. yeni açıldı.. Olimpik havuz.. İnşallah devam ederler.. Biz anne baba olarak çok uzun değiliz,o yüzden çok istiyorum devam etmesini.. Dediğin gibi en azından fizik olarak faydasını görürler...

Duyanda benim kilolarımda biri konuşuyor sanır Kız ne var şu iki ay içinde sıkı tutarsan bence 69u çok rahat görürsün yeterki kaçamaksız devam et ve az da olsa spor yap hani atıyorum 8 değilde 5 gitsede sporla da sıkılaşınca çok daha fazlası gitmiş gibi görünür gerçi deidğim gibi kilon çok değil 4 kg bile versen çok belli olur bence

En azından her gün bir 15 dakika kendine ayırıp şu planklardan yapsan o bile süper birde nette bir zenciyle sarışın hatun var karı koca heh işte onların videosunu yapabilsek yeminle ben bile fıstık gibi olurum 2 ayda felaket terletiyor ama bir gün deneceğim bende banada bir kaç ay önce büyük kız göstermişti bu aralar da çok deng geliyorum

Su perisi86 geçmiş olsun tekrardan tez zamanda geçer inşallah Z Zehra_eymen Maşallah 4 litre su süper biz de bugün okulu temizledik bir kaç oda değişikliği yaptık bir sürü eşya taşıdık yoruldum baya bugün şunları yedim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik yeşillik peynir bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir avuç sarı leblebi badem findik karışımı
Öğlen tost makinesinde kızarmış sebze domates soslu bir dilim karışık tahilli ekmek
Ara bir bardak light süt
Akşam bir tabak kuru fasulye 4 5 kaşık yoğurt
Ara bir kupa yeşil çay
Su 2 litre belki biraz daha artar :)

Süper bir menü canım tebrikler ne güzel okulu da temizlemişsiniz Ellerinize sağlık

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde hepimizin gönlünden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnn

Umarım bugün herkes çoook güzel bildirimler yapar ve hedefine bir adım daha yaklaşır
Ben bir yandan keyif kahvemi içip bir yandan da Diyetisyene hazırlanma saatim gelene kadar şöyle bir bakınayım dedim kimler neler yapmış diye gerçi sabah sabah kim ne yapacak

Evde güzel bir sonuç gördüm bakalım Sibelde ne göreceğim
Aslında biraz daha mı merakta bıraksam sizleri diye düşünüyordum ama çatlarım Nasılsa Sibel de de aşağı yukarı aynı rakam çıkıyor genelde heee aşağısıda çıkarsa o farkı haftaya saklarım dermişim

Yeessss Laydiessss annnd Gentlemennnn ( ondan inşallah yoktur tabi burada )
Theeee Oscaaarrrr goessss tooo Oynakbaşııııııııııı

Başlangıç ; 124.5 kg ( yarışmaya ilk katıldığımda 118de malum diyetisyene başladığım kilo )
Geçen hafta; 96,4 kg
Bu hafta; 94,8 kg
Giden; 1,6 kg
Yüzdesi; 1,66 %

Toplam giden;
Rekor kiloma göre : 29,7 kg
Diyetsiyen başlangıcına göre ; 23,2 kg

Gerçi bu giden kilonun bir kısmının önceki haftanın ödemi olduğunu biliyorum ama seneler sonra 94ü görmek beni inanılmaz mutlu etti sabah evin içinde deli gibi oynayan bir hatun vardı 8leri ucundan görünce herhalde yatak tepesinde son ses müzikle tepinerek oynarım

Umarım sizlerde çoook güzel rakamlarla gelirsiniz kızlar
Ben inanılmaz gaza geldim 8li rakamlara yaklaştıkça ve kesinlikle aynı azimle ve istikrarla devam edeceğime adım gibi eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…