Kızlarrrrrrr biraz evvel daha bildirimlerini paylaşmayan kalan 2 takıma kızımın deyimiyle İSPONYACILIK ( minik kuşum İspiyonculuk diyemiyor bir türlü) yapmaya gittim
İkinciliğimiz garanti gözümüz aydın ( tabi son 1 saat içinde değişiklik yapmazsa kimse ki baya fark var yapılsa da bizi geçmez ortalamaları
Mızmız sadece ateşi çıkmıyor çok şükürSu perisi86 kızın nasıl oldu.?
Mızmız sadece ateşi çıkmıyor çok şükür
Antibiyotik bugün üçüncü günü devam etsemmiki
Ben de öyleyim banu abla uç günden fazla vermedim hiç 20aylik bu ikinci antibiyotik icisi bu akşam vermeyi düşünmüyorumCanım sen çocuğunun bünyesini daha iyi bilirsin ama ben çocuklara fazla antibiyotik verilmesine karşıyım
Benim küçük kuzuya doğduğundan beri 8 sene içinde ancak 4 - 5 kere antibiyotik vermişimdir oda doktor 1 hafta yada 10 gün kullanacaksın dediyse ben en fazla 4 gün kullanıyordum
Sonuçta oda vücuda bir nevi mikrop yüklemek oluyor
İlaç sanayisi diye bir durum var malumbir şeyin kökten çözümü de olsa sırf para kazanmak için onu piyasaya sürmezler ki daha çok para kazansınlar
Bir ara nette bir doktora bir forumda kızın ateşi bir türlü düşmeyip öksürüğü geçmeyince danışmıştım da bana aynı şeyi söylemiştipetekleri kapatıp soğuk odada yatır bol bol havalandır ve limonlu ballı su ver yeter demişti bol bol ıhlamur ver mikrobu daha çabuk atar demişti ve cidden çocuk 3 gün sonra anında toparlanmaya başladı
Burnu mu tıkalı sadece cold mixx sür yakasına dedi ( wicks tarzı da önermedi cilde sürülüyor diye ) yada yastığına damlat bak gece nasıl rahat uyur dedi
Para için mümessillerle çalışan bir sürü doktor var maalesef dediMantıklı geldi açıkçası çünkü bir mümessil arkadaşımız vardı adamın dağıttığı promosyonları görmen lazımdı resmen laptob bile dağıtıyorlardı hatta bir keresinde araba vermişler bir profa sırf onların ilaçlarını her hastaya yazıyorlar diye
Ben de öyleyim banu abla uç günden fazla vermedim hiç 20aylik bu ikinci antibiyotik icisi bu akşam vermeyi düşünmüyorum
antibiyotik kaç günlük olanlardan eksik alırsa o bakteri o ilaca direnç geliştiriyor . doktor gün söylemiştir size :)Mızmız sadece ateşi çıkmıyor çok şükür
Antibiyotik bugün üçüncü günü devam etsemmiki
Gün belirtmedi ben de sormayı unuttum yarın veririm gerçi en az beş gün kullanılıyor diye okudumantibiyotik kaç günlük olanlardan eksik alırsa o bakteri o ilaca direnç geliştiriyor . doktor gün söylemiştir size :)
Yok canım ya en son 80.5 İdim sonrada 80 diye hatırlıyorum ben o ilk izne çıktığım rakamları bu benim ikinci iznim*** 8. Takım 535.Etap***
Oynakbasi34 ( 96,4 / 94,8 / 1,6 / 1,66 % )
Yena ( 79,3 / 78,7 / 0,6 / 0,76 % )
Zehra_eymen ( 83,3 / 82,1 / 1,2 / 1,44% )
doga3 ( 98,5 / 97,5 / 1 / 1.02% )
kittenlove ( 68,3 / / / % ) sabit
erciyes111 ( 66,3 / 65,1 /1,2 / 1,81% ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 25.08, Başlangıç 66,5 kg, Hedef 58 kg
newsletter ( 89 / 89 / 0 / 0 ) Sabit, 529. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7ye bölündü
8.Takım Ortalaması; 0,956 %
Kızzzz sen listede en son bildiriminden daha aşağı düştün de listeye niye girmiyorsun
511. Etapta 83.3 kgla izne ayrılmışsın ama çaktırmadan yandan yandan kilo veriyorsunkız girsene listeye hazır kilolarda gidiyor
Şuanda senin onayın olmadığı için eklemiyorum ama bak önümüzdeki hafta kaçarın yok dönüyorsun listeye
menüm
sabah tam buğday ekmeğine domates salatalık kaşar peynir sandviç
öğlen : arpa şehriye çorbası
etli kuru fasülye
bir bardak ayran
ara : 5 badem
elma çayı
akşam : arpa şehriye çorbası
iki kaşık bulgur pilav
1 tabak yeşil fasulye
su şuan : 2 lt
arada bir miink kare sütlü çikolata
Basarimizin devamını diliyorum kızlar aferin bize
Gelelim bugünkü menüye
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti light süt ile hazırlanmış bir kase müsli
Ara bir kupa türk kahvesi ve bir avuç sarı leblebi
Öğlen küçük bir tabak kuru fasulye küçük bir kase yoğurt bir dilim karışık tahilli ekmek
Ara yarım simit küçük ve kuru olanlardan yarim kuru incir (yarılarını batur yedi :))
Akşam1 porsiyon tavuk sote bir kaç çatal makarna salata bir bardak ayran
Su 3 litreyi yakın
Bir iki saat yürüdük bugün iyi oldu :)
Bugün yediklerim
Sabah yumurta peynir zeytin bir dilim salam iki dilim ekmek
Ara bir şeftali
Bir saat sonra kızım muzunu yemedi yerli muzdu ben yedim
Yemek istemedi canım 15:00gibi iki dilim ekmek arası kaşar bir ince dilim salam
17:00 haşlanmış mısır
19:00sulu köfte bir kase chiali yoğurt
Vee kacamagimmiki çatal ve yapımı pasta eltimin kızı yapmış bu nasıl iradesizliktir çok kizdim kendime
100mekik 50sirt omuz hareketi yaptım 30sn plank
Söz veriyorum bu sondu
Yok canım ya en son 80.5 İdim sonrada 80 diye hatırlıyorum ben o ilk izne çıktığım rakamları bu benim ikinci iznim
Günaydıın sabah 68 kilo çıktım dünlü kilo ödemmiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?