Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de 1 saat sonra yürüyüşe gideceğim. .
Sonrasında da güzel bir film eşliğinde ütü TİME. :)
Haftasonuna is kalmayacak böylelikle.
Yarın sadece üstten sil supur wc temizliği tamam...

Kızlarrrrrrr biraz evvel daha bildirimlerini paylaşmayan kalan 2 takıma kızımın deyimiyle İSPONYACILIK ( minik kuşum İspiyonculuk diyemiyor bir türlü ) yapmaya gittim

İkinciliğimiz garanti gözümüz aydın ( tabi son 1 saat içinde değişiklik yapmazsa kimse ki baya fark var yapılsa da bizi geçmez ortalamaları

Akşam yemeğimi yedim yarım saat önce
Menü mu kızım uyuyunca yazarım dinlenip spor yapacağım

Mızmız sadece ateşi çıkmıyor çok şükür
Antibiyotik bugün üçüncü günü devam etsemmiki

Canım sen çocuğunun bünyesini daha iyi bilirsin ama ben çocuklara fazla antibiyotik verilmesine karşıyım
Benim küçük kuzuya doğduğundan beri 8 sene içinde ancak 4 - 5 kere antibiyotik vermişimdir oda doktor 1 hafta yada 10 gün kullanacaksın dediyse ben en fazla 4 gün kullanıyordum
Sonuçta oda vücuda bir nevi mikrop yüklemek oluyor
İlaç sanayisi diye bir durum var malum bir şeyin kökten çözümü de olsa sırf para kazanmak için onu piyasaya sürmezler ki daha çok para kazansınlar

Bir ara nette bir doktora bir forumda kızın ateşi bir türlü düşmeyip öksürüğü geçmeyince danışmıştım da bana aynı şeyi söylemişti petekleri kapatıp soğuk odada yatır bol bol havalandır ve limonlu ballı su ver yeter demişti bol bol ıhlamur ver mikrobu daha çabuk atar demişti ve cidden çocuk 3 gün sonra anında toparlanmaya başladı
Burnu mu tıkalı sadece cold mixx sür yakasına dedi ( wicks tarzı da önermedi cilde sürülüyor diye ) yada yastığına damlat bak gece nasıl rahat uyur dedi
Para için mümessillerle çalışan bir sürü doktor var maalesef dedi Mantıklı geldi açıkçası çünkü bir mümessil arkadaşımız vardı adamın dağıttığı promosyonları görmen lazımdı resmen laptob bile dağıtıyorlardı hatta bir keresinde araba vermişler bir profa sırf onların ilaçlarını her hastaya yazıyorlar diye

Ben de öyleyim banu abla uç günden fazla vermedim hiç 20aylik bu ikinci antibiyotik icisi bu akşam vermeyi düşünmüyorum

Ben de öyleyim banu abla uç günden fazla vermedim hiç 20aylik bu ikinci antibiyotik icisi bu akşam vermeyi düşünmüyorum

Bol bol ılık su içir canım mikrobu idrarla atsın
Ne kadar az ilaç verirsek okadar az hastalık yaşarlar bağışıklık sistemi geliştiği için

menüm
sabah tam buğday ekmeğine domates salatalık kaşar peynir sandviç
öğlen : arpa şehriye çorbası
etli kuru fasülye
bir bardak ayran
ara : 5 badem
elma çayı

akşam : arpa şehriye çorbası
iki kaşık bulgur pilav
1 tabak yeşil fasulye
su şuan : 2 lt
arada bir miink kare sütlü çikolata

Basarimizin devamını diliyorum kızlar aferin bize
Gelelim bugünkü menüye
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti light süt ile hazırlanmış bir kase müsli
Ara bir kupa türk kahvesi ve bir avuç sarı leblebi
Öğlen küçük bir tabak kuru fasulye küçük bir kase yoğurt bir dilim karışık tahilli ekmek
Ara yarım simit küçük ve kuru olanlardan yarim kuru incir (yarılarını batur yedi :))
Akşam1 porsiyon tavuk sote bir kaç çatal makarna salata bir bardak ayran
Su 3 litreyi yakın
Bir iki saat yürüdük bugün iyi oldu :)

Bugün yediklerim
Sabah yumurta peynir zeytin bir dilim salam iki dilim ekmek

Ara bir şeftali

Bir saat sonra kızım muzunu yemedi yerli muzdu ben yedim

Yemek istemedi canım 15:00gibi iki dilim ekmek arası kaşar bir ince dilim salam

17:00 haşlanmış mısır

19:00sulu köfte bir kase chiali yoğurt

Vee kacamagimm iki çatal ve yapımı pasta eltimin kızı yapmış bu nasıl iradesizliktir çok kizdim kendime

100mekik 50sirt omuz hareketi yaptım 30sn plank

Söz veriyorum bu sondu

Yok canım ya en son 80.5 İdim sonrada 80 diye hatırlıyorum ben o ilk izne çıktığım rakamları bu benim ikinci iznim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gerçi bu saatte hepiniz kesin mışıl mışıl uyuyorsunuzdur
Dün akşam okadar erken uyku bastırdı ki saat 22:00de dayanamayıp yattım sanki taş taşıdım anasını satam
Tabi öyle oluncada 04:45de hortladım
Tekrar yatsaydım uyurdum kesin ama bu seferde bütün gün sersem gibi dolanacaktım o yüzden vazgeçtim
Daha saat 6ya bile gelmiyor ama ben kendime şekersiz Türk kahvemi yapıp bari buralara az bakayım dedim

Bir saat sonra zaten büyük kızı uyandıracağım oda ancak kendine gelecek hanım okçuluk kursuna gidecek bugün.
Bizde 8de Annemleri alıp bahçeye gideceğiz hem sökülecek bir kaç bir şey var hemde ben yarım kalan duvarımı boyarım akşama kadar hazır gitmişken
Bu arada düne nazaran 100 gr daha gitmiş Resmen tartıyla aşk yaşıyorum

Haftasonunu da bir güzel kaçamaksız atlatacağız inşallah ve bu hafta daha da sıkı tutup belkide bu sefer birinciliği kutlarız

Maşallah canım menün çok güzel elmalı yeşil çayıda sevdin sanırım bol bol suyla haftaya çoook güzel sonuçlar bekliyorum senden

Seninde menün gayet güzel canım tebrikler
Ay inşallah bütün hafta hepimiz böyle devam ederiz de takımca çoook güzel sonuçlar alırız

Kuzum 2 çatal için kendine bukadar kızma sonuçta insanız arada hepimiz yapabiliriz heee kendine sınır koy atıyorum haftada 1 den fazla olmasın diye yoksa menün güzel ama öğlen canın yemek istemesede en azından bir çorba salata ikisini tercih edersen daha güzel olur ekmek sadece sabahları tüketmeye özen göster yoksa bizim beyinler yine eppek eppek diye dolanırlar kendimden pay biçiyorum bir kere az fazla kaçsın sanki daha çok yiyesim oluyor belkide o pastayıda o yüzden red edemedin

Yok canım ya en son 80.5 İdim sonrada 80 diye hatırlıyorum ben o ilk izne çıktığım rakamları bu benim ikinci iznim

Evet canım şimdi sen söyleyince tekrar baktım da 18 Ağustosta - 531.Etapta ikinci izin hakkını kullanmışsın ( yılbaşına kadar yani izin yok ) ve son bildirimin 80 kg

Günaydıın sabah 68 kilo çıktım dünlü kilo ödemmiş :)))

Ben demedim mi
Demekki bu hafta sıkı tutarsan cumaya müthiş bir eksiyle listeye baya güzel katkın olacak

Hadi bakalım gösterelim hepimiz kendimizi kilolar düştükçe yüzdelerimiz de yükseliyor malum
Bazen bakıyorum diğer takımlara aman biz veriyoruz 1 kg onlar veriyor 500 gr ama kiloları az diye yüzdeleri bizden yüksek bizimde kilolar düştükçe şükür yüzdeler artıyor artık daha bir sıkı rakip oluruz diğer takımlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…