- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Ben Çıkıyorumm kızlarrrr
kİb...
HoŞÇakalınnnn
ben de c.tesi akşamı iftara maslağa gidicem biz de çekmeköyde oturuyoruz..zor olucak..
kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri hoşçakalın kaçaksız kalın...
ohh afİyet bal Şeker olsunnn sanırım adet oldun kaptanım dİme eskİyİ okuyamadımm...
Ben bu aralar pek İİ deĞİlİmmm....moralİm Çok bozuk depresyondayım sanırımmmm....canım hİÇ bİŞİ yapmak İstemİyorrr....
Nİyemİ ;
bebek İstİyoruzz artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk İİceeee yoruldummm hasretlİkk Çok kÖtÜ bİŞİymİŞŞŞŞ tÜkendİkkk...sabredİyorum dİyorum ama yÜreĞİme geÇİremİyorum....
KıŞ gelİyor ve bİzİm evden bİran Önce Çıkmamız lazım geÇen kıŞ ev mahfoldu rutubettennn ama Şİmdİ evler Çok pahalı kİralarr ne yapacaz bİlmİyorummmm....
Bunlardan dolayı bayaĞı bİr depresyondayımmm canımmm hİÇÇÇÇ bİŞİ İstemİyooooooooooooooooooooooooooooo...............
selam ben geldım. ya ben cok paylasım yapamıyorum, bu gıdısle de uzun bı sure paylasımda bulanamıcam dogru duzgun.. stajın bıtmesıne 2 hafta var sonra bayram gelıyo kı sehır dısında olcam, sonrasında bı ıkı hafta tatıle gıdecegım.. bı ara takıma gırmeyı cok ısteyenler vardı eger hala boyle bı talep varsa yerımı bırakabılırım. hıc paylasımda bulamıyorum ve kendımı kotu hıssedıyorum. gene ben gelebıldıgım zamanlarda gelırım, kılo bıldırımı de yaparım ama bu sekılde uyelık sartlarını yerıne getıremıyorum. eger hala ısteklı olanlar varsa yerımı bırakabılırım gonullu olarak...
kızlarrrr tamıtamına 9 km yürüdüm :) yaprak dökümünü izlerken bi bakmışım 9 km yürümüşüm harikayım ben yaaa
hoşcakal canım üzülme herşey yoluna grer ben karar verdim artık mutluluk dıye bırşey yok hep peşinden koştugumuz bırşey bence bılmıyorum sız ne dersınız
selam ben geldım. ya ben cok paylasım yapamıyorum, bu gıdısle de uzun bı sure paylasımda bulanamıcam dogru duzgun.. stajın bıtmesıne 2 hafta var sonra bayram gelıyo kı sehır dısında olcam, sonrasında bı ıkı hafta tatıle gıdecegım.. bı ara takıma gırmeyı cok ısteyenler vardı eger hala boyle bı talep varsa yerımı bırakabılırım. hıc paylasımda bulamıyorum ve kendımı kotu hıssedıyorum. gene ben gelebıldıgım zamanlarda gelırım, kılo bıldırımı de yaparım ama bu sekılde uyelık sartlarını yerıne getıremıyorum. eger hala ısteklı olanlar varsa yerımı bırakabılırım gonullu olarak...
azracım öslemi mezun edelim o halde selmayı öyle alalım
zaten hedefine ulaşmış sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?