Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

BU ARADA DESTEKLERıNıZı ıÇıN ÇO.KKK TEŞEKKÜR EDERıMMM...opuyorumnanaktan

ben de c.tesi akşamı iftara maslağa gidicem biz de çekmeköyde oturuyoruz..zor olucak..
kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri hoşçakalın kaçaksız kalın...

selam ben geldım. ya ben cok paylasım yapamıyorum, bu gıdısle de uzun bı sure paylasımda bulanamıcam dogru duzgun.. stajın bıtmesıne 2 hafta var sonra bayram gelıyo kı sehır dısında olcam, sonrasında bı ıkı hafta tatıle gıdecegım.. bı ara takıma gırmeyı cok ısteyenler vardı eger hala boyle bı talep varsa yerımı bırakabılırım. hıc paylasımda bulamıyorum ve kendımı kotu hıssedıyorum. gene ben gelebıldıgım zamanlarda gelırım, kılo bıldırımı de yaparım ama bu sekılde uyelık sartlarını yerıne getıremıyorum. eger hala ısteklı olanlar varsa yerımı bırakabılırım gonullu olarak...

kıslar kıslar nabersiniz
neslicim inşallah bbebişini en kısa zamanda kucaklarsın tatlım
öslemcim bıraksanda takımı sen kenddini bırakma dikkat et ki kilo almadan dön
ban akşam iftarda 1 kase çorba 2 yk arpa şehriye pilavı 2 yk musakka1 dilim ekmek çok yemişim dimi
kalkayım sporumu yapayım bari

Neslihan canım üzülme sakın umarım herşey yoluna girer .Rabbim sanada ilterede evlatların en hayırlılarını nasip eder inşallah.Rabbim hiçbir can-ı gönülden isteyenkulunu geri çevirmez.Rabbim hepimize sağlık, sıhhat ve sevdiklerimizle bir ömür sürmeyi nasip etsin.

oslemciğim kaptanımız kabul ederse ben gönüllüyüm.Herşey kaptana bağlı ...
oslemciğim canım sana birşey sorsam kilo bildirim cetvelimin ekranda görünmesini istiyorum bunun için ne yapabilirim . Bana a.s.a.s.a.s.yardımcı olursan sevinirim.

kızlarrrr tamıtamına 9 km yürüdüm :) yaprak dökümünü izlerken bi bakmışım 9 km yürümüşüm harikayım ben yaaa

hoşcakal canım üzülme herşey yoluna grer ben karar verdim artık mutluluk dıye bırşey yok hep peşinden koştugumuz bırşey bence bılmıyorum sız ne dersınız

Canım bu kadar karamsar olma herşeyin tadını çıkarmaya çalış.Eminim ki burada paylaşımda bulunupta içinde kendi (söyleyemeyip) kendiyle boğuşan açılamayan kimbilir ne kadar çok arkadaşlarımız vardır.Ayıp etmiş olmazsam senden ve arkadaşlarımızdan birşey rica etmek istiyorum.Şu anda(özellikle sabah ezanında) gözlerinizi kapatıp 3-5 dk kendinizi dinleyi ve gözleriniz kapalı bir durumda iken ayağa kalkıp günlük ihtiyaçlarınızı gidermeye çalışın bir kaç dk sonra gözlerinizi açın işte o zaman sahip olduğumuz mutluluğun ne olduğunu göreceksiniz.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.Herkesin bir derdi var işte benimkide 4 yıl önce annemi kaybettim ama hala acısı taptaze .Anne desen yok ,baba desen başkasıyla evli 2 yıldır babamı göremiyorum.Hep içimde yeri doldurulamayacak bir boşluk hemde baba özlemi.Sol yanım acıyor anne, canım annem canım babam sizleri çok öledim ama................................Ağlamayayım diyorum ama......
Kızlar kusuruma bakmayın olur mu?

oslemcim bnde farkındayım
ilk zamnlar çok güzel paylaşımların vardııı
işte herkesin bi hayat koşuştrmasııı
zaman ayırmaıyoruz
sende darılmayacaksan
selmaY yi takıma alcam
tabii onun bu hafta kilo verip vermeyeceğine de bağlı
herzmn bu takımn san kapısı açııık

işlerini hallet ve geri gel
eski özlem olarak:gitme:

neslicim sende üzme böyle kendini bak burda daha önce yarışan arkadaşlarımız olmuştu çocuk için çabalayan
mesela çitosumuz vardı tam doktora gideceği hafta hamile çıkmıştı eşinde sorun vardı
sonra gülebeyazımız vardı oda epey tedavi falan uğraştı şimdi o da hamiş
sizlerin güzel haberlerinide alıcaz burdan muhakkaka.s.a.s.

sbnmcim harikasın

bu arada çilek yok ortada ya onu göremeyince merak ediyom ben çok aç bırakıyor kendini
nerdesin canım iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…