azra sen nasılsın ramazanda 8 kilo hedefin ne duurmda bakalım:))
selma adaşım maşallah moral deposu gibisin
süper gidooozemuszemusazra sen nasılsın ramazanda 8 kilo hedefin ne duurmda bakalım:))
selma adaşım maşallah moral deposu gibisin
merhabaa.s.sbnmcsm,Azra_sila husel kızlar hepinize merhaba!
3 selma oldudelikafaduldenhadi ya adaşmıyız sevindim haaaaaaaa
selmaY bu hafta seni takıma lcam belki yazdımm
hiiç tepki vermdin bn senn sevnçten uçamını ebklerdiim
kızlar ben yatar hadi hepinize iyi geceler allah rahatlık versin a.s.a.s.a.s.a.s.
hayırlı olsun selmacım gercekten üç selma olduk
KIZLAR DILEK DILEYEBILIRSINIZ
Canım bu kadar karamsar olma herşeyin tadını çıkarmaya çalış.Eminim ki burada paylaşımda bulunupta içinde kendi (söyleyemeyip) kendiyle boğuşan açılamayan kimbilir ne kadar çok arkadaşlarımız vardır.Ayıp etmiş olmazsam senden ve arkadaşlarımızdan birşey rica etmek istiyorum.Şu anda(özellikle sabah ezanında) gözlerinizi kapatıp 3-5 dk kendinizi dinleyi ve gözleriniz kapalı bir durumda iken ayağa kalkıp günlük ihtiyaçlarınızı gidermeye çalışın bir kaç dk sonra gözlerinizi açın işte o zaman sahip olduğumuz mutluluğun ne olduğunu göreceksiniz.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.Herkesin bir derdi var işte benimkide 4 yıl önce annemi kaybettim ama hala acısı taptaze .Anne desen yok ,baba desen başkasıyla evli 2 yıldır babamı göremiyorum.Hep içimde yeri doldurulamayacak bir boşluk hemde baba özlemi.Sol yanım acıyor anne, canım annem canım babam sizleri çok öledim ama................................Ağlamayayım diyorum ama......
Kızlar kusuruma bakmayın olur mu?
cok haklısın canım ama işte bırşeylerı kafaya takıyoruz tabıkı beterın beterı var aslında cok şükredecek şeyler var hayatımızda
bu arada başın sagolsun emınım cok zordur insanın en yakınını kaybetmesi bu arada babanada hak ver bence nede olsa erkek kadın gıbı olamaz her konuda
YARAM ÇOK DERİN MESAJIMDAN SONRA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM.aMA SAĞOLSUN KAPTANIMIN VERDİĞİ MÜJDE BENİ KENDİME GETİRDİ ALLAH SİZDENDE ONDANDA BİN KERE RAZI OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?