Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azra sen nasılsın ramazanda 8 kilo hedefin ne duurmda bakalım:))

selma adaşım maşallah moral deposu gibisin

selmaY bu hafta seni takıma lcam belki yazdımm
hiiç tepki vermdin bn senn sevnçten uçamını ebklerdiim

selmaY bu hafta seni takıma lcam belki yazdımm
hiiç tepki vermdin bn senn sevnçten uçamını ebklerdiim

AAAAAAAAAay kaptanım daha yeni gördüm uçmakta ne kelime klavyemle birlikte tavana vurdun nerdeyse .Çooooook teşeküüüüüüüüüüüüüür .Şimdi ben yanlış okumadım demiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH KıMSE ÖNÜMDE DURMASIIIIIIIIIINkaydirigubbakcemile5:lepi::lepi::teytey::enbuyukkk:

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN
BÜYÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜK
KAPTAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
kAPTANIM GERÇEKTEN BEN ŞıMDı TAKIMDAMIYIMCADIARZU

Kızlaaaaaaaaaaaaar
hepınızıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Çoooooooooooooook
sevıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

cok haklısın canım ama işte bırşeylerı kafaya takıyoruz tabıkı beterın beterı var aslında cok şükredecek şeyler var hayatımızda

bu arada başın sagolsun emınım cok zordur insanın en yakınını kaybetmesi bu arada babanada hak ver bence nede olsa erkek kadın gıbı olamaz her konuda

YARAM ÇOK DERİN MESAJIMDAN SONRA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM.aMA SAĞOLSUN KAPTANIMIN VERDİĞİ MÜJDE BENİ KENDİME GETİRDİ ALLAH SİZDENDE ONDANDA BİN KERE RAZI OLSUN.

YARAM ÇOK DERİN MESAJIMDAN SONRA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM.aMA SAĞOLSUN KAPTANIMIN VERDİĞİ MÜJDE BENİ KENDİME GETİRDİ ALLAH SİZDENDE ONDANDA BİN KERE RAZI OLSUN.

üzülme canım benıde aglatacaksın zaten aglamaya yer arıyorum senağlamasenağlamasenağlama:1hug: allah sendende razı olsun canım benım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…