Sağolasınanammm ikiz mii allah bağışlasınn ne hoş :)
İncir de yapıyorBu akşam yediklerim
2 y.k nohut yemeği
2yk pilav
1yk ciğer
1su bardağı ayran
Saat 10da
Türk kahvesi
2lt su
Çok acıktım yaa gece birşeyler atıştırırdim hep artk 1hurma yicem süt yapar hem
İnciri yiyemiyorum ya başka neler süt yapar ki?İncir de yapıyor
Uyku ve su bence en önemli ikili. Diğer yiyecekler kişiye göre değişiyor. Bana yaş incir çok yaramıştı. Hurma da iyi.İnciri yiyemiyorum ya başka neler süt yapar ki?
Kızlar bugün hiç ugrayamadim zira doğum gunumdu
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Geçmişi ancak okudum yatayım artık hepinize iyi geceler
İnciri yiyemiyorum ya başka neler süt yapar ki?
Menün çok güzel kendimden utandım daha dikkatli yemem gerekiyorKızlar dünki menümü paylaşmayı unuttum ;
Uyanınca; bol su ve şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı;
1 adet yumurta ( haşlama )
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay
ara;
1 ufak şişe ayran
1 şekersiz çay
Öğlen;
1 porsiyon Mantarlı tavuk sote
1 ufak kase mevsim salata
ara;
1 şekersiz Türk kahvesi
1 adet hurma
Akşam;
4 - 5 kaşık kadar menemen
3 kaşık kadar Patlıycan Salatası
1 tabak marul salatası
ara;
1 adet Sahlep
yarım saat sonrası
1 adet Thylol Hot
Gün içinde 2.5 litre suyu geçtim
Çok şanslısın. Ben de bebeklerimi Almanyadaki eğitim sistemine koymak istiyorum. Benim de bir arkadaşım aynı sen gibi, O da Hamburglu. Kreş kaç aylıkken almaya başlıyor biliyor musunuz?Bu arada çoğunuz bilmezsiniz ama ben İthal gelinim
Doğma büyüme Almanyalıyım ve 19 yaşında İstanbula evlendimhatta Alman vatandaşıyım
Bizim okul sisteminde 4. sınıftan itibaren 4 sene zorunlu olarak yüzme, yemek yapma ve marangozluk eğitimi var
Ve her dersten mezuniyet sınavı bile olmuştuk Orta okuldan mezun olurken
İlk zamanlar marangozluk eğitiminde pek eğlenmiyordum hatta aksine sınıftaki erkeklerden biri bana aşıktıona yaptırıyordum ahşapla ilgili yapılacak her neyse ama bir kaç hafta sonra çok sevdim ve her türlü işimi yardım almadan yaptım evlenirken hatta eşimle birlikte yatak odamızı kendimiz kurduk KP baştan inanmayınca hadi kurda görelim demişti ama sonra helal kız sana demişti
Şimdi ne zaman o tür işler olduğunda eşimin akrabaları bize haber verirler ( tamir işi falan olunca) Bende hep derim karı koca birlikte uyum içinde çalışıyoruz ama tek tartışmamız kim usta kim çırak diye Eşimin halaları da hep der boşver o kendini usta sansın diye
Ne yapıyorsun spor olarak içerik yazarsak birbirinize fikir olur diye düşünüyorum :)Merhaba kızlar annemdeydim yeni geldik eve
Menüm
Sabah yumurta sahanda domates peynir 7zeytin iki dilim tb ekmeği yeşil çay
Ara şekersiz kahve bı kayısı 10findik
Öğlen Bir kâse çorba iki kepçe sebze yemeği bı dilim ekmek
Ara Bir küçük armut
18:30 akşam yemeği Bir kâse yeşil mercimek yemeği yarım kâse yoğurt bir dilim ekmek
Son olarak beş fındık
Spor 70 dkdoga3
Bu evde yaptığım spor annemlere yürüyerek gidip geldik onu katmadim
70 deil 72 canımBu arada dün 50 dakika yürüyüşüm vardı
Cuma günü de 70 dakika
doga3 gözden kaçmasın diye tekrar hatırlatayım dedim gerçi cumayı bildirmiştim sanırım
Bugün eşime dükkanda yardım edeceğim ( Normalde şirkette çalışıyor da ek iş olarak mobilyacılık yapıyor baba mesleği olduğu içinbende bir müşteriye malzeme yetiştirebilmek için yardıma gideceğim hem birlikte sohbet ederiz hemde işleri yetiştiririz )
Çok şanslısın. Ben de bebeklerimi Almanyadaki eğitim sistemine koymak istiyorum. Benim de bir arkadaşım aynı sen gibi, O da Hamburglu. Kreş kaç aylıkken almaya başlıyor biliyor musunuz?
Valla ben de sporlu hobili bir eğitim sistemi olsun çok isterdim kendim için ama geçti benden tabi :)
70 deil 72 canımkolay gelsin size geçmiş olsun rahatsızmışsın adaçayı falan iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?