Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Evdekiler mışıl mışıl uyurken bende keyif kahvemi kapıp geldim
Sabah 4 de bir ara uyandım ama o saatte de ne yapacağım az daha uyuyayım dedim valla iyi oldu biraz kendime geldim ( uyku bakımından ) yoksa nezle grip durumları hala devam ediyor

Gece yatağa giderken hatta mutfak rulosu aldım yanıma ama Allahtan çok fazla burnum akmadıda uyuyabildim rahat

Gece yatmadan büyük kızım kopardı beni
Hasta olduğum halde yatmam ben genelde çünkü biliyorum yatarsam daha beter olacağım tabi ben dolandıkça bizimki babasına yok anam yok bu hasta falan değil ilgi çekmeye çalışıyor diyip durdu eşimde muzuluğuna tabi canım yaramaz çocuk gibi sırf dikkat çeksin dedikçe ben gülüyorum diye de bak bak hasta insan gülermi hesapta ay ay diye inliyor ama yok numara bu diye tutturdular

Muzurlar benle uğraşmaya bayılıyorlar ama hakkını yiyemem valla büyük kızım ben hasta olduğumda bana çok daha fazla alaka gösteriyor devamlı şunuda iç bunuda yap der

Bİraz kendime geleyim de sonra bir güzel kahvaltımı yaparım tek başıma da olsa onlar geç kalkar beklemiyeyim hiç

Kızlar bugün hiç ugrayamadim zira doğum gunumdu
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Geçmişi ancak okudum yatayım artık hepinize iyi geceler

Yeni yaşın sana gönlünden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip etsin en kısa zamanda inşallah...Aminnn
İYiki doğdun

İnciri yiyemiyorum ya başka neler süt yapar ki?

Canım aşure de çok güzel süt yapıyor ama o tabi çok kalorili onun yerine buğdayı kabartıp haşla ve çok çok az şeker ilave et eşimin amca gelini hep yapardı ve inanılmaz sütü boldu maşallah

Günaydın kızlar bugün akşam ancak girebilirim buraya kahvaltı sonrası hazırlanıp çıkacağız disariya

ISILDURU doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Ölçüme gelince kaç kere olctum aynı çıktı benim belim zayifkende hiç İnce olmadı bel oyuntum Yok maalesef
Göbek deliği hizasından olctum büsbütünum (

Kızlar dünki menümü paylaşmayı unuttum ;

Uyanınca; bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı;
1 adet yumurta ( haşlama )
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
1 fincan limonlu yeşil çay

ara;
1 ufak şişe ayran
1 şekersiz çay

Öğlen;
1 porsiyon Mantarlı tavuk sote
1 ufak kase mevsim salata

ara;
1 şekersiz Türk kahvesi
1 adet hurma

Akşam;
4 - 5 kaşık kadar menemen
3 kaşık kadar Patlıycan Salatası
1 tabak marul salatası

ara;
1 adet Sahlep

yarım saat sonrası

1 adet Thylol Hot

Gün içinde 2.5 litre suyu geçtim

Bu arada dün 50 dakika yürüyüşüm vardı
Cuma günü de 70 dakika

doga3 gözden kaçmasın diye tekrar hatırlatayım dedim gerçi cumayı bildirmiştim sanırım
Bugün eşime dükkanda yardım edeceğim ( Normalde şirkette çalışıyor da ek iş olarak mobilyacılık yapıyor baba mesleği olduğu için bende bir müşteriye malzeme yetiştirebilmek için yardıma gideceğim hem birlikte sohbet ederiz hemde işleri yetiştiririz )

Bu arada çoğunuz bilmezsiniz ama ben İthal gelinim
Doğma büyüme Almanyalıyım ve 19 yaşında İstanbula evlendim hatta Alman vatandaşıyım
Bizim okul sisteminde 4. sınıftan itibaren 4 sene zorunlu olarak yüzme, yemek yapma ve marangozluk eğitimi var
Ve her dersten mezuniyet sınavı bile olmuştuk Orta okuldan mezun olurken

İlk zamanlar marangozluk eğitiminde pek eğlenmiyordum hatta aksine sınıftaki erkeklerden biri bana aşıktı ona yaptırıyordum ahşapla ilgili yapılacak her neyse ama bir kaç hafta sonra çok sevdim ve her türlü işimi yardım almadan yaptım evlenirken hatta eşimle birlikte yatak odamızı kendimiz kurduk KP baştan inanmayınca hadi kurda görelim demişti ama sonra helal kız sana demişti

Şimdi ne zaman o tür işler olduğunda eşimin akrabaları bize haber verirler ( tamir işi falan olunca ) Bende hep derim karı koca birlikte uyum içinde çalışıyoruz ama tek tartışmamız kim usta kim çırak diye Eşimin halaları da hep der boşver o kendini usta sansın diye

Menün çok güzel kendimden utandım daha dikkatli yemem gerekiyor

Çok şanslısın. Ben de bebeklerimi Almanyadaki eğitim sistemine koymak istiyorum. Benim de bir arkadaşım aynı sen gibi, O da Hamburglu. Kreş kaç aylıkken almaya başlıyor biliyor musunuz?

Ne yapıyorsun spor olarak içerik yazarsak birbirinize fikir olur diye düşünüyorum :)

70 deil 72 canım kolay gelsin size geçmiş olsun rahatsızmışsınadaçayı falan iç

Çok şanslısın. Ben de bebeklerimi Almanyadaki eğitim sistemine koymak istiyorum. Benim de bir arkadaşım aynı sen gibi, O da Hamburglu. Kreş kaç aylıkken almaya başlıyor biliyor musunuz?

Canım Almanyada 3 yaşını tamamlamış 4 yaşına giren çocukları Anaokuluna alıyorlar ama burada 5 yaşından itibaren alıyor diye biliyorum
Büyük kızım 6 yaşındayken yazdırmaya gittiğimde kalıbı yaşıtlarına göre daha büyük olduğu için direk okula yazmışlardı ama 1.sınıfta o sene sıkıntılar yaşayınca sınıf tekrarı yapmak zorunda kaldık
Ufak kuzuyu 5 yaşında Anaokuluna verdim onun maşallahı vardı bir sonraki sene 1.sınıfta hiç sıkıntı olmadı şimdi 7. yaşında 2.sınıfa gidiyor

Valla ben de sporlu hobili bir eğitim sistemi olsun çok isterdim kendim için ama geçti benden tabi :)

Senelerdir hep söylüyorum bende keşke Almanyadaki eğitim sistemi burada da olsa diye çocuklar yarış atı muamelesi görmeyip okulun zevkini yaşayıp hemde her yönde kendilerini geliştirme şansları olurdu

70 deil 72 canım kolay gelsin size geçmiş olsun rahatsızmışsınadaçayı falan iç

İşte bir tek ona alışamadım
Evde var hatta aktardan almıştım ama bir kaç kere denediğimde hep midemi bulandırdı
Eskiden yeşil çayıda sevmezdim ama ona şimdi çok alıştım normal çayı nasıl içersem onuda öyle beğenerek içiyorum

Olmadı akşam tekrar deniyeyim içip yatarsam belki okadar bulandırmaz limonda sıkarım içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…