- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 canım yenanın hedefini değiştirecektin çünkü eski hedefi geçti sorun olmasın ? Bişeyler okudum karar defterinde bi bak istersen
Hay ağzını yidigim :)
Ben de hep diyim banu ya unutuyorum.
65 e revize edecekti hedef kilomu...
Afiyet olsun abla bende kayısı ve fındıkla şekersiz Türk kahvemi içtimEve geldik kurstan. Basım ağrıyor. Kahve suyu koydum ocağa.
Sanırım yanına kuru incir ve ceviz yiyeceğim. :)
Haha kendi soylediginden ağzı sulanan insan evladı,işte benim o...
Ohh gezmeler de yapılmış yürüyüş aradan çıkmış bizde yarın kizceme kına gecesi ve düğün için birşeyler alcazSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Eşim ve kuzumla birlikte bir güzel Eminönüne gidip gezdik bol bol
Bir kaç bir şey aldım kuşuma ve kendime
İyi oldu en azından yürüşümde aradan çıktı
Dönmeden tazecik kahvemi de aldımBirde eşim ve kuzuyla bir Esnaf Lokantasında öğle yemeğimi de yedim
Hem listeme uygun beslendim hemde çok uyguna bir güzel karnımızı doyurduk
Şimdi de güzel bir şekersiz kahve faslı yapalım sonra kuşumu yıkayıp hava makinesine bağlarım ( öksürüyor hala ) o arada da mutfağımı temizleyip birde süpürge açarımÖğleden sonra arkadaşımın uğrama ihtimali var
Aaaa evet haftaya kesin ekleyip düzeltme talep ederimhedefi geçmiş olmasında bir sıkıntı yok zaten ama daha hoş olur tabi
Tamamdır canımzaten sanada 65 yakışır
Ayy ne sevimli olur o kıyafetlerle.Ohh gezmeler de yapılmış yürüyüş aradan çıkmış bizde yarın kizceme kına gecesi ve düğün için birşeyler alcaz
Spor için kızımın uyumasi lazım 15:00 gibi uyur inş
Kolay gelsin abla müzik iyi geliyor aç temizliğine başlayabilirsin motive ederŞimdi evin neresinden başlasam bilemedim. Kahvemide içtim . Kuru incir cevizimide yedim bahane kalmadı. Ama ben de hala is yapma gücü ve modu yok.
Neyse bi yerden başlıycaz artık...
Hepimiz geç kalmışız nerdeyse öğlen yemeğine bende yeni yedim çayımı aldım oturdum, yoruldum mutfakla uğraştım ve çamaşır çoktu topla ser balkonlar arası git gel yaptımBen de acıktım yemek olayına gireyim bari.
Haftaya nikah var ve giyecek bişeyim yok eskileri(dar gelenler)bi karıştırayım yarın bişeyler çıkabilir inşallahOhh gezmeler de yapılmış yürüyüş aradan çıkmış bizde yarın kizceme kına gecesi ve düğün için birşeyler alcaz
Bu gün hava soğuk akşam bantta yürürüm bendeOhh gezmeler de yapılmış yürüyüş aradan çıkmış bizde yarın kizceme kına gecesi ve düğün için birşeyler alcaz
Aramiza hosgeldin canim :)doga3 erkenciyse biz de erkenciyiz
Merhaba kızlar inşallah beni de aranıza alırsınız. Şimdi tartılıp geliyorum :)
Ben spor yapamiyorum canim yaaKızlar haftalık hedef koyalım ben 94 görmek istiyorum .99 da olsa
Dünkü sporunu yazmayan varmı ?
Masallah SanaEveeet tartıldım cuma bildirim günü başlasaymışım keşke. Neyse artık cumartesi sabahı açılışı yapıyorum.Boyum 1.73 ve 83.6 kiloyum. Amacım 60 kiloya düşmek. 6 ay önce doğum yaptım. İkiz erkek doğurdum Hamilelikte 10 kilo aldım ama sonrasında çok aldım. Tatlılara dayanamadım 6 ay boyunca. Artık sütüm çok azaldı. Ek gıda başladı. Ve aranızdayım.
Aramiza hosgeldin canim :) rezene Cayi icebilirsin süt için bir de Kahvaltida bol bol dereotu ye insallah sutune bisey olmaz kilolar da birer ikiser gider :)Merhaba kızlar bende bugün başlıyorum 85kg ile 20kg vercem inş öğrenciyken katılmıştım 62kg görmüştüm inş gne görrüm.
Yeni doğum yaptım 3ay oldu doğumda 10kg gtti lakin 17kg almıştım emziriyorum inş diyet yaparken sütüm kesilmez bebeğime mama vermiyorum çünkü tek korkum sütümun azalması
Hoşbulduk canım inşallah sütüm azalmaz tek takıntım o yoksa baya hevesliyimAramiza hosgeldin canim :) rezene Cayi icebilirsin süt için bir de Kahvaltida bol bol dereotu ye insallah sutune bisey olmaz kilolar da birer ikiser gider :)
Hoşgeldin canımHoşbulduk canım inşallah sütüm azalmaz tek takıntım o yoksa baya hevesliyim
Başlangıç 85.4kg
Boy 168
Hedef 65kg
Hoşbulduk canım kilo bildirimleri cuma günü sabah mı yapıyoruzHoşgeldin canım
Emziriyorum minik Tam anlamıyla cadı bi kızım var:))Seninki benimkilerden de ufak Allah bağışlasın maşallah minişe. Kız mı erkek mi? Emziriyor musun peki?
Merhaba hoş geldin aramiza benimde 3 -3.5 aylık kızım var.Merhaba kızlar bende bugün başlıyorum 85kg ile 20kg vercem inş öğrenciyken katılmıştım 62kg görmüştüm inş gne görrüm.
Yeni doğum yaptım 3ay oldu doğumda 10kg gtti lakin 17kg almıştım emziriyorum inş diyet yaparken sütüm kesilmez bebeğime mama vermiyorum çünkü tek korkum sütümun azalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?