- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba kızlar bende bugün başlıyorum 85kg ile 20kg vercem inş öğrenciyken katılmıştım 62kg görmüştüm inş gne görrüm.
Yeni doğum yaptım 3ay oldu doğumda 10kg gtti lakin 17kg almıştım emziriyorum inş diyet yaparken sütüm kesilmez bebeğime mama vermiyorum çünkü tek korkum sütümun azalması
Hoşbuldum canım. Güzel dileklerin için teşekkürler :) inşallah vereceğiz hepberaber.Masallah SanaIkiz Annesi olmak cok guzeldir eminim Ben de benim oglan alti aylikken diyete baslamistim zamaninda emzirirken daha kolay gidiyor kilolar tabii dikkat edildigi muddetce eminim Sen de cok guzel kilo vereceksin :)
Yok ben öğlen yemeği ile akşam yemeğini birleştiriyorum o yüzden. Akşam yemeyeceğim artık. Akşam öğününde ara yapacağım. Yogurt, kefir, kuruyemiş, meyve tercih ederim.Hepimiz geç kalmışız nerdeyse öğlen yemeğine bende yeni yedim çayımı aldım oturdum, yoruldum mutfakla uğraştım ve çamaşır çoktu topla ser balkonlar arası git gel yaptım
haftada 1 kilo harika bir başlangıçç tebrik ederiim :)kızlar hayırlı sabahlar
bugün yogundum giremedim siteye.
Ben de kilo bildirimi yapmak istiyorum.
Baslangıc 118 kg cuma günü tartıldıgımda 117.1 kg yaklasık -1 kg diyebiliriz görünce cok mutlu oldum
spora ve saglıklı yasama devam
anammm ikiz mii allah bağışlasınn ne hoş :)Eveeet tartıldım cuma bildirim günü başlasaymışım keşke. Neyse artık cumartesi sabahı açılışı yapıyorum.Boyum 1.73 ve 83.6 kiloyum. Amacım 60 kiloya düşmek. 6 ay önce doğum yaptım. İkiz erkek doğurdum Hamilelikte 10 kilo aldım ama sonrasında çok aldım. Tatlılara dayanamadım 6 ay boyunca. Artık sütüm çok azaldı. Ek gıda başladı. Ve aranızdayım.
menün gayet güzel ama meyvelerin porsiyonuna dikkat et hangi meyve kaç porsiyon ediyor diyo daha rahat kilo veririsin :)Sabah
Sucuklu yumurta
3 zeytin
2 dilim kepek ekmek
Kimyonlu rezene çayı
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Öğlen
2 mandalina
Yarım armut
2 yaş incir
Yarım elma
( meyve şöleni gibi oldu :)))
Akşam
Fırında patates tavuk ( ıkı tane but 6-7 patates )
Salata
Havuçlu yoğurtlu meze
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Yatmadan önce
Süt yapıcı bitki çayı
Su: 1.5 lt
Spor: Bugün spor yapamadım rahatsizdim
Kızlar yarinida güzel hafif geçirelim pazartesi inş herkes tartida eksi görür
Geçmiş olsun Banu abla zor grip sıcak banyo iyi geliyor ıhlamur bide bol bolAynen canım en azından haftaya az da olsa eksilerle başlarsak daha da motive oluruz
Ben çok dikkatli olacağıma eminim zaten çünkü zaten ağzımın içi zehir ve bol sıvı tüketmem şart oldu
Geçmiş olsun Banu abla zor grip sıcak banyo iyi geliyor ıhlamur bide bol bol
Aynen pazartesi bı kere 300gr eksi gördüm cuma 1.100gr eksi görmüştüm tartıda inş yine aynısı olur hepimizin
Bu ölçülerde bir yanlışlık olmalı belin göğsün kalcan aynı anlamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?