Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Akşam yemeğimi de yedim Bugün beslenme açısından çok güzel geçti gram dışına çıkmadım bol suyu da içtim
Eminönünde bir güzel de yürüdüm eee daha ne olsun

Öğleden sonra arkadaşım kahve içmeye uğradığında da sadece bir adet hurma yedim oda zaten sabahla öğlen arasındaki 3 kuru kayısıdan farksız hatta eksik

Aramıza hoş geldin canım İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Daha öncede bu nikinle mi yarıştın canım ona göre 3.cü cuma bildiriminde seni listeye eklerken not düşerim

Şimdi geçmiş yazılarına baktım da cuma yarışmalarına katılmamış görünüyorsun normal diyet sayfalarında olmak yarışma açısından geçerli olmuyor yani ilk kez sayılıyor olacaksın bu durumda tabi farklı bir şey yoksa

İyi akşamlar herkese. Ben de akşam yemeğimi yedim. Sade sodamı içiyorum şimdi.
Bugün kahvaltıda patatesli omlet, az tulum, bir parmak petek balı, avuç içi kadar pide.
Ara 3 hurma, 2 kuru incir, bir bardak süt
Öğlen ve akşam yemeğini birleştiriyorum saat 3-4 gibi makarna ve kıymalı patlıcan yemeği. Ara iki kaşık kefir ve soda. Birazdan çay demlerim. Zaten şekersiz içiyorum.

Masallah Sana Ikiz Annesi olmak cok guzeldir eminim Ben de benim oglan alti aylikken diyete baslamistim zamaninda emzirirken daha kolay gidiyor kilolar tabii dikkat edildigi muddetce eminim Sen de cok guzel kilo vereceksin :)
Hoşbuldum canım. Güzel dileklerin için teşekkürler :) inşallah vereceğiz hepberaber.

Hepimiz geç kalmışız nerdeyse öğlen yemeğine bende yeni yedim çayımı aldım oturdum, yoruldum mutfakla uğraştım ve çamaşır çoktu topla ser balkonlar arası git gel yaptım
Yok ben öğlen yemeği ile akşam yemeğini birleştiriyorum o yüzden. Akşam yemeyeceğim artık. Akşam öğününde ara yapacağım. Yogurt, kefir, kuruyemiş, meyve tercih ederim.

Sabah
Sucuklu yumurta
3 zeytin
2 dilim kepek ekmek
Kimyonlu rezene çayı
2 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen
2 mandalina
Yarım armut
2 yaş incir
Yarım elma
( meyve şöleni gibi oldu :)))

Akşam
Fırında patates tavuk ( ıkı tane but 6-7 patates )
Salata
Havuçlu yoğurtlu meze
4 yemek kaşığı bulgur pilavı

Yatmadan önce
Süt yapıcı bitki çayı

Su: 1.5 lt
Spor: Bugün spor yapamadım rahatsizdim

Herkese iyi aksamlar kizlar bugunku menumu paylasayim
Kahvalti 5 6 catal patatesli yumurta biraz light beyaz peynir 2 3 tane ceri domates bir dilim tam bugday ekmegi bir bardak cay
Ara yok
Ogle bir kase sehriyeli sutlu corba yarim dilim tam bugday ekmegi
Ara bir kupa Yesil cay bir tane kivi ustune tarcin serptim
Aksam bir tabak karnabahar yemegi 2 3 kasik yogurt yarim dilim tam bugday ekmegi

Kızlar resmen sümükü böcüğe döndüm ya la
Büyük kızımı dişçiye götürecektim hesapta ama halim olmayınca babasıyla gidecek çok şükür

Bende biraz sonra sıcak bir duş alırım kuzuyu yıkadıktan sonra sonrada biraz ayakları uzatır keyif yaparım
Birde ıhlamur kaynatayım bari

haftada 1 kilo harika bir başlangıçç tebrik ederiim :)

anammm ikiz mii allah bağışlasınn ne hoş :)

menüm
kahvaltı : iki dilim tam buğday ekmeğine sandviç
öğlen : peynirli omlet
2 dilim beyaz ekmek
ara : 2 bitter
10 badem
akşam : hamsi buğlama
yarım haşlanmış patates
ara : 2 bitter
toplam 990 kalori
su . 2 lt
spor : 7 dk cardio
6 dk kol egzersizi

aslında ders çalışıtığım için baya kabarık iştahım ama dengelemeye çalıştım o çikolatanın hepsini bi seferde yemedim eskisi gibi (maşallah) insanın alışkanlıkları da değişiyor zamanla üstüne düştükçe :)

menün gayet güzel ama meyvelerin porsiyonuna dikkat et hangi meyve kaç porsiyon ediyor diyo daha rahat kilo veririsin :)

Merhaba kızlar annemdeydim yeni geldik eve

Menüm
Sabah yumurta sahanda domates peynir 7zeytin iki dilim tb ekmeği yeşil çay

Ara şekersiz kahve bı kayısı 10findik

Öğlen Bir kâse çorba iki kepçe sebze yemeği bı dilim ekmek

Ara Bir küçük armut

18:30 akşam yemeği Bir kâse yeşil mercimek yemeği yarım kâse yoğurt bir dilim ekmek

Son olarak beş fındık

Spor 70 dk doga3
Bu evde yaptığım spor annemlere yürüyerek gidip geldik onu katmadim

Kızlar yarinida güzel hafif geçirelim pazartesi inş herkes tartida eksi görür

Kızlar yarinida güzel hafif geçirelim pazartesi inş herkes tartida eksi görür

Aynen canım en azından haftaya az da olsa eksilerle başlarsak daha da motive oluruz
Ben çok dikkatli olacağıma eminim zaten çünkü zaten ağzımın içi zehir ve bol sıvı tüketmem şart oldu

Aynen canım en azından haftaya az da olsa eksilerle başlarsak daha da motive oluruz
Ben çok dikkatli olacağıma eminim zaten çünkü zaten ağzımın içi zehir ve bol sıvı tüketmem şart oldu
Geçmiş olsun Banu abla zor grip sıcak banyo iyi geliyor ıhlamur bide bol bol

Aynen pazartesi bı kere 300gr eksi gördüm cuma 1.100gr eksi görmüştüm tartıda inş yine aynısı olur hepimizin

Geçmiş olsun Banu abla zor grip sıcak banyo iyi geliyor ıhlamur bide bol bol

Aynen pazartesi bı kere 300gr eksi gördüm cuma 1.100gr eksi görmüştüm tartıda inş yine aynısı olur hepimizin

Aminnn inşallah canım
Valla hala duşa gireceğim hesapta hiç kalkacak halim yok hatta büyük kızın zoruyla thylol hot içiyorum bana birde fırça attı yok efendim çocuk gibisin hiç kendine bakmıyorsun iç şunu hemen diye
Gerçi o bana biraz fazla şekerli gibi geldi ama boğazlarıma çok iyi geldi biraz rahatlıyor gibi

Aramıza hoş geldin canım İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Daha öncede bu nikinle mi yarıştın canım ona göre 3.cü cuma bildiriminde seni listeye eklerken not düşerim

Şimdi geçmiş yazılarına baktım da cuma yarışmalarına katılmamış görünüyorsun normal diyet sayfalarında olmak yarışma açısından geçerli olmuyor yani ilk kez sayılıyor olacaksın bu durumda tabi farklı bir şey yoksa [/QUOTE]

Aynen cuma yarışmalarına katilmadim pek aktif değildim diyet gruplarına katıldım canım inş verriz şu kiloları yaaa

Bu akşam yediklerim
2 y.k nohut yemeği
2yk pilav
1yk ciğer
1su bardağı ayran

Saat 10da
Türk kahvesi

2lt su

Çok acıktım yaa gece birşeyler atıştırırdim hep artk 1hurma yicem süt yapar hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…