Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitsin pis yağlar kuzuu![]()
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine Sen lazimsin bize :)Günaydın ..
Ugrayamadim işlerim yogun rahatsızim biraz keyifsizim o yüzden...
Kesinlikle cok guzel bir bolum canim bakmayin oyle dedigime :) 8. Sinifta karar vermistim Turkce ogretmeni olmaya cok sukur Rabbim de nasip etti :)Yigenimde Turkceci bencede en güzel bölümlerden biri yorucuda olsa
Soda beni şok ettiSu perisi86 Canım bizim Diyetisyen çok fazla karışık detokslara sıcak bakmıyor
yeşil çay yeterli diyor hatta bir keresinde sabah suyuma elma sirkesi yada limon sıksam faydası olur mu dedim hiç gerek yok dedi
Soda ve madensuyunu kesinlikle tavsiye etmiyor hatta bir hafta ben yağdan kilo almıştım da şaşırdım direk soda yada madensuyu içtin mi diye sordunasıl ya dediğimde de kesinlikle onların vücudun yağ yapmaya sebep olduğunu kilo verirken içilmemesi gerekirken hatta korumada bile nadiren en fazla yarım şişe içebilirsin demişti
Baştan bana çok tuhaf geldi ama Ayşede aynı hafta bağırsaklara destek olsun diye içmiş oda yağdan almıştı
Günde 2 tane yeşil çay iç bol su takviyesiyle yeterli demişti![]()
A.s canım sporumu yaptım kk dolanıyorum kızım uyanmadi henüzSelam kızlar neler yapıyorsunuz yarın tartı günü demekbakalım ben de bir değişiklik var mı
Bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı yağda yumurta, az dil peyniri, 2 ceviz, bir dilim çavdar
Ara bir bardak ılık süt birkaç kuru incir
Öğlen bir karnıyarık, mercimek çorbası
Ara bir fincan çay, birkaç tuzlu leblebi, birkaç kuru erik
Akşam da salata ve kefir düşünüyorum belki üstüne bir sade filtre kahve.
Fırtına öncesi sessizliğiiiiGeçen hafta gibi yine sessiz takım
Aman geçen hafta gibi olmasindaFırtına öncesi sessizliğiiii![]()
Günlük 100 kere zipliyorum olurmuki?Kızlar başladınızmı ip atlamaya.. Biz başladık.