- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ben geldim amaBu saatten sonra kimse gelmez artık iyi geceler
Ahh canım anlıyorum seni geçen sene bende öyleydimBebişleri uyuturken uyuyakalmışım![]()
Ne kadar kilo verdin ne kadar zamanda?Ahh canım anlıyorum seni geçen sene bende öyleydim
84kiloyla başladım diyete bu gruba katildigimda 82.5 tim 75.1 kadar düştüm sonra 75.6 izne ayrildim kilo alıp 79ciktim geri kilo vermem aylarimi aldı gruba yeni döndüm 10kilo verdim diyeyimNe kadar kilo verdin ne kadar zamanda?
Ay ben de 84 ile başladım 83.6 idim tamtamına geçen hafta. Önümde uzun bir yol var. En az yirmi kilo dile kolay84kiloyla başladım diyete bu gruba katildigimda 82.5 tim 75.1 kadar düştüm sonra 75.6 izne ayrildim kilo alıp 79ciktim geri kilo vermem aylarimi aldı gruba yeni döndüm 10kilo verdim diyeyim
Ara verip izne ayrılmasaydım eminim daha fazla giderdi boğazımi tutamadım diyelim
Ahh canım bende aynı bugün regl oldum tatlı bişey için çıldırıyorum Allah'tan evde tatlı bişey yokAy ben de 84 ile başladım 83.6 idim tamtamına geçen hafta. Önümde uzun bir yol var. En az yirmi kilo dile kolayboğaz tutamama olayı korkutucu ben özellikle tatlıcıyım
![]()
Soda beni şok etti![]()
Geçen hafta gibi yine sessiz takım
Bebişleri uyuturken uyuyakalmışım![]()
Herkese Gunaydin hayirli cumalar daha kaptanim bile yok Ortalardailk bildirimine benden gelsin oyleyse
Gecen hafta 64.7
Bu hafta 63.7
Dünkü Yesil mercimekten midir nedir bir sislik var karnimda belki dun mercimek yemeseydim daha iyi olabilirdi neyse bakalım darisi haftaya :)