Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar herkese.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı üç tane peynirli, bir tane ballı pancake, ara bir fincan süt, bir muz, yarım dilim kavun, çok az leblebi. Öğlen 3-4 gibi peynirli makarna ve salata. Akşam filtre kahve ve biraz cevizli sucuk.

İyi akşamlar herkese.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı üç tane peynirli, bir tane ballı pancake, ara bir fincan süt, bir muz, yarım dilim kavun, çok az leblebi. Öğlen 3-4 gibi peynirli makarna ve salata. Akşam filtre kahve ve biraz cevizli sucuk.
Hayırlı akşamlar bana biraz az gibi geldi :))
Ben senin iki katını yemiş gibiyim :)))

Mutlu yaşlar şimdiden canım. Ben de 40 +yim :)

Genel de pazar gününe bırakmıyorum temizliği . Kolay gelsin.

Keptinımız gezmeler de akrep.

Kaçtane atlıyorsun faydasını gördünmü. ?
Ooo bu grup tam bana göreymiş yaş ortalaması büyük :halay: gençler çok hızlı veriyor yanlış anlaşılmasın biz de genciz :eğlence:

Sabah
Melemen
Bir dilim kaşar peynir
Bir tatlı kaşığı labne
3 tane zeytin
Bir kibrit kutusu tahin helvası
2 dilim ekmek

Öğle
1tane mandalina
10 tane badem
Bir avuç Antep fıstığı
Bir tane popkek
Bir tane gofret

Akşam
Kıymalı makarna
Salata
Bir kase yoğurt

Yatmadan önce
Rezene çayı
Süt yapıcı bitki çayı
10 tane badem

Valla baktım millet çok az yiyor gözüm korktu :confused: bu hafta bir kilo versem çok iyi olur iyi gaza gelirim.:-)
Sen neler yedin bakimmm :kk77:
Azcık sütüm var ondanda olmayayım yiyorum ben spor yapsam hemen gidiyor bu hafta çok yapamam misafirim var ama haftaya çok iyi dönüş yaparım diye düşünüyorum :))

Cok iyi gidiyoruz arkadaslar...menüler süper.....:KK73:bende hemen yazayim menümü..

Sabah kahvaltim...
1/2 unsuz omlet
1/2 tabak mantar kavurmasi
7 zeytin
3 lokma cavdar ekmek
1 yemek kaşigi pekmez

Öylen...
2 kaşik bulgur pilavi
3 kaşik dogal et suyu ile karisik sebzeli sos
1 hindiba
1 kirmizi paprika
1 tabak Karişik misirli salata
1 kücük kaze cökelek..-
50 gr siyah üzüm
1 greyfrut

Akşam....
200 ml...cikolatali protein icecegi

Toplam kalori..982....

Tatli istegimi sabah kahvaltisinda bazen az recel..az bal...veya pekmez ile hallediyorumki sonra tatli krize girme ihtimali biraz daha düsük olsun diye....:KK66:

Evet kızlar yaş çok önemli kilo verirken 25 yaşımdayken 4 ayda 33 kilo vermiştim şimdi iki yılda 23 kilo 40 yaşındayım şuan
Evet yaş ilerledikce kilo vermekde zorlaşiyo...ben 20 yaslarinda ne kilolar vermiştim...53 kiloya kadar verebiliyordum....şimdi 60 kiloya zor güc ulaşiyorum...

Back
X