Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyleO halde muhtemelen sende oglak burcusun...nice mutlu saglikli huzurlu yillara inşallah![]()
Hayırlı akşamlar bana biraz az gibi geldi :))İyi akşamlar herkese.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı üç tane peynirli, bir tane ballı pancake, ara bir fincan süt, bir muz, yarım dilim kavun, çok az leblebi. Öğlen 3-4 gibi peynirli makarna ve salata. Akşam filtre kahve ve biraz cevizli sucuk.
Valla baktım millet çok az yiyor gözüm korktuHayırlı akşamlar bana biraz az gibi geldi :))
Ben senin iki katını yemiş gibiyim :)))
Ooo bu grup tam bana göreymiş yaş ortalaması büyükMutlu yaşlar şimdiden canım. Ben de 40 +yim :)
Genel de pazar gününe bırakmıyorum temizliği . Kolay gelsin.
Keptinımız gezmeler de akrep.
Kaçtane atlıyorsun faydasını gördünmü. ?
Azcık sütüm var ondanda olmayayım yiyorum ben spor yapsam hemen gidiyor bu hafta çok yapamam misafirim var ama haftaya çok iyi dönüş yaparım diye düşünüyorum :))Valla baktım millet çok az yiyor gözüm korktubu hafta bir kilo versem çok iyi olur iyi gaza gelirim.
Sen neler yedin bakimmm![]()
Evet süte dikkatAzcık sütüm var ondanda olmayayım yiyorum ben spor yapsam hemen gidiyor bu hafta çok yapamam misafirim var ama haftaya çok iyi dönüş yaparım diye düşünüyorum :))
Evet yaş ilerledikce kilo vermekde zorlaşiyo...ben 20 yaslarinda ne kilolar vermiştim...53 kiloya kadar verebiliyordum....şimdi 60 kiloya zor güc ulaşiyorum...Evet kızlar yaş çok önemli kilo verirken 25 yaşımdayken 4 ayda 33 kilo vermiştim şimdi iki yılda 23 kilo 40 yaşındayım şuan
Bugün kaçamak yaptım haftada bir kere yiyorum :))Evet süte dikkatpopkek gofret
ilk altı ay onları yedim yedim 10 kilo aldım dikkat
![]()
Haftada bende 1 kere ileriye gitmemek şartiyla kendime kacamak izni veriyorum...iyi geliyo gercektende..Bugün kaçamak yaptım haftada bir kere yiyorum :))
Gofret ve popkeki çok severim dedimki eğer74.9 u tartıda görürsen ödül olsun sana bugün gördüm:))) tabiki ödülümü yemeden olmaz dedim yedim :))Haftada bende 1 kere ileriye gitmemek şartiyla kendime kacamak izni veriyorum...iyi geliyo gercektende..![]()
Adina sevindim.Gofret ve popkeki çok severim dedimki eğer74.9 u tartıda görürsen ödül olsun sana bugün gördüm:))) tabiki ödülümü yemeden olmaz dedim yedim :))
Aynen ben de öyle yapıyorumTatli istegimi sabah kahvaltisinda bazen az recel..az bal...veya pekmez ile hallediyorumki sonra tatli krize girme ihtimali biraz daha düsük olsun diye....![]()
Tşkler kısmet olursa bu hafta listede bende olacağım :))Adina sevindim...tebrikler..bu hafta sanirim sende listeye giriyorsun