Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür kavuşturana :KK71:
İki gündür aklım buralarda ama tabi cumartesi hazırlıklarla boğuşurken bakamadım dün zaten değil telefonu elime alıp buraya bakmak büyük kızımı bile aramaya fırsatım olmadı koşturmacadan ;)
Allahtan Babası ihmal etmedi de kızcağız rahatladı sağ sağlim vardığımızı duyunca ;)

Sabah 5de yola çıkarız demiştik tabi ben bir gece önce 1de ancak yatabilince ( yaptığımız butik kurabiyelerin paketlemesini ancak yaptık :KK48: ) o saatte eşimin halası nerelerdesiniz diye arayınca bende uyku sersemi olarak şimdi ayakkabılarımızı giyiyoruz demişim :D Yani 4 saatlik uykuyla yollara düştüm :KK53:
Sabah hep birlikte kahvaltı ettik ;) sonrada zaten o yapılacak bu yapılacak ( bebişin mevlüt masasını süsledik tabakları falan hazırladık ) derken hemen üzerimizi giyip misafirlerimizi karşıladık ;)

Mevlüt çok güzel geçti gerçi ben yine mutfaktan pek çıkamadım :D
Beni çok uzun zaman aradan sonra gören kuzenin koca tarafı resmen şok oldu :D hepsi ay inanılmaz güzel zayıflamışsın diyip durdular :KK71::KK71::KK71:
Bir hoşuma gitti ki anlatamam ;) ama tabi beslenme diye bir şey söz konusu olmadı o andan itibaren :D normalde 6 öğün saatli yemek yiyen ben sadece gelip geçip bir şey atıverdim ağzıma sırf iyice aç kalmayayım diye :KK53: tabi arada bir iki tanede baklava kaçmış ( daha doğrusu damadın yengesi sütlü Nuriye tarzı bir şey yapmış ama burma baklava şeklinde yani şekerli şerbet tadından çok su tadı geliyordu yada süt baya hafif )
Çok fazla takılmadım açıkçası çünkü okadar koşturdum ki yakmışımdır onları ;) olmadı cumaya kadar yakarız inşallah :D
Sadece suyumu ihmal ettim ona üzüldüm açıkçası daha doğrusu ödem oluşabileceğini düşündüm ;)

Bu sabah bilerek tartılmadım moralim bozulmasın diye çünkü gece 11 gibi ancak gelebildik ve 3.5 saat arabada yolculuk yapınca ödem kaçınılmaz ;)
Bu arada birde gitmeden hafif boynumda bir ağrı vardı sanırım fazla yoruldum dönüş yolunda da eniştesi sağ olsun camı biraz fazla açtı herhalde ki bu sabah resmen kalıp halinde ağrıyla uyandım o_O eşim kendi kreminden sürdü biraz sabit dur geçer boynun tutulmuş dedi ama bakalım inşallah bir iki güne geçer ;)

Şimdiden yarın bu halde spora gidebilirmiyim diye düşünüyorum :KK53:
Bugünden itibaren sıkı bir şekilde beslenmeme dikkat edip bol suyla devam etmem lazım ki en azından sibele gittiğimde az da olsa yağdan gitmiş olsun ;)

Bir adet oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım aranıyor..

Eki Görüntüle 2063611
Ben bugün 250 atlicam sen kaçtasın kaptanım?

Ohhh süpersin valla ayağı yanmış kedi modundaydım bu hafta sonu birde boynum tutuldu :KK43: inşallah bir an önce geçer de bende hemen başlarım ip atlamalarıma ;)
Nazara mı geldim ne :D

Geçmiş olsun canım. Boynun tutulmuş yoğunluktan kesin. Bir de ters hareket yaptıysan farkın da olmadan..
Yarına kadar geçer inş.

İnşallah canım ;) sıcak bir duş alıp Bengay sürdürdüm büyük kıza ;)
Yarın bir de spor günüm ya ondan daha çok istiyorum geçmesini ;) artık kuzuyu almaya giderkende boynumu sararım ki iyice yel almayayım ;)

Hadi bakalım :kahve::kahve: saati. Yine iyisiniz Kahveler benden :)
Enerjik olalım dimi. Haftanın ilk günü balık gibi bakmayalim kendi adima :)

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür kavuşturana :KK71:
İki gündür aklım buralarda ama tabi cumartesi hazırlıklarla boğuşurken bakamadım dün zaten değil telefonu elime alıp buraya bakmak büyük kızımı bile aramaya fırsatım olmadı koşturmacadan :KK66:
Allahtan Babası ihmal etmedi de kızcağız rahatladı sağ sağlim vardığımızı duyunca :KK66:

Sabah 5de yola çıkarız demiştik tabi ben bir gece önce 1de ancak yatabilince ( yaptığımız butik kurabiyelerin paketlemesini ancak yaptık :KK48: ) o saatte eşimin halası nerelerdesiniz diye arayınca bende uyku sersemi olarak şimdi ayakkabılarımızı giyiyoruz demişim :KK70: Yani 4 saatlik uykuyla yollara düştüm :KK53:
Sabah hep birlikte kahvaltı ettik :KK66: sonrada zaten o yapılacak bu yapılacak ( bebişin mevlüt masasını süsledik tabakları falan hazırladık ) derken hemen üzerimizi giyip misafirlerimizi karşıladık :KK66:

Mevlüt çok güzel geçti gerçi ben yine mutfaktan pek çıkamadım :KK70:
Beni çok uzun zaman aradan sonra gören kuzenin koca tarafı resmen şok oldu :KK70: hepsi ay inanılmaz güzel zayıflamışsın diyip durdular :KK71::KK71::KK71:
Bir hoşuma gitti ki anlatamam :KK66: ama tabi beslenme diye bir şey söz konusu olmadı o andan itibaren :KK70: normalde 6 öğün saatli yemek yiyen ben sadece gelip geçip bir şey atıverdim ağzıma sırf iyice aç kalmayayım diye :KK53: tabi arada bir iki tanede baklava kaçmış ( daha doğrusu damadın yengesi sütlü Nuriye tarzı bir şey yapmış ama burma baklava şeklinde yani şekerli şerbet tadından çok su tadı geliyordu yada süt baya hafif )
Çok fazla takılmadım açıkçası çünkü okadar koşturdum ki yakmışımdır onları :KK66: olmadı cumaya kadar yakarız inşallah :KK70:
Sadece suyumu ihmal ettim ona üzüldüm açıkçası daha doğrusu ödem oluşabileceğini düşündüm :KK66:

Bu sabah bilerek tartılmadım moralim bozulmasın diye çünkü gece 11 gibi ancak gelebildik ve 3.5 saat arabada yolculuk yapınca ödem kaçınılmaz :KK66:
Bu arada birde gitmeden hafif boynumda bir ağrı vardı sanırım fazla yoruldum dönüş yolunda da eniştesi sağ olsun camı biraz fazla açtı herhalde ki bu sabah resmen kalıp halinde ağrıyla uyandım o_O eşim kendi kreminden sürdü biraz sabit dur geçer boynun tutulmuş dedi ama bakalım inşallah bir iki güne geçer :KK66:

Şimdiden yarın bu halde spora gidebilirmiyim diye düşünüyorum :KK53:
Bugünden itibaren sıkı bir şekilde beslenmeme dikkat edip bol suyla devam etmem lazım ki en azından sibele gittiğimde az da olsa yağdan gitmiş olsun :KK66:

Ohhh süpersin valla ayağı yanmış kedi modundaydım bu hafta sonu birde boynum tutuldu :KK43: inşallah bir an önce geçer de bende hemen başlarım ip atlamalarıma :KK66:
Nazara mı geldim ne :KK70:
Maşallah canım sana ne güzel yardımci olmuşsun becerikli kadin seni geçmiş olsun ayrıca o his ne güzel dimi attın havanı geldin zayifladin ya:KK71:

Selam kizlar bugün cok yogundum....akşam yine protein icecegi planladigim icin simdiden yazayim menümü...

Sabah kahvaltim :kk77:

1 orta haslanmiş yumurta
1 domates
3 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
Yesil sogan
1/2 dilim karisik tahilli ekmek
3-4 kaşik sütlü müsli..

Öylen ..:kk77:
Büyük ķaze bol kaarişik salata 300 gr
2 orta haşlanmiş yumurta

Akşam ..:kahve:
200 ml...protein iceceğim

Toplam 1029 kalori...

Günaydın
Nasıl oldun canım.
Gözlerimde kuruluk hissi var batma yapıyor buda baş ağrısı yapıyor gecede düzgün uyuyamadım

Yıllar önce lazer göz ameliyatı olmuştum aynı şikayetler o dönemde olmuştu uzun bir süre suni gözyaşı damlası kullanmıştım

İnş bu gece iyi uyurum daha iyi olurum malum düğün haftası çok yoğun geçiyor disardayimm yeni geldim eve alışveriş kına gecesi için fln

Şimdi yine Ağrı kesici içtim gecmezse dr girerim

Cevizli incir ve en filtrelisinden Kahvemle ara yapıyorum. :kk77:

Sizler naapiyorsunuz. ?

Aksama ne var mönünuz de.?
Biz de ıspanak var .
Afiyet olsun canım bizde dün ıspanak vardı öğlen yedik kızımla kalanı
bugün patlıcan oturtma salata ayran ;)

Selam kizlar bugün cok yogundum....akşam yine protein icecegi planladigim icin simdiden yazayim menümü...

Sabah kahvaltim :kk77:

1 orta haslanmiş yumurta
1 domates
3 dilim salatalik
2 parca beyaz peynir
Yesil sogan
1/2 dilim karisik tahilli ekmek
3-4 kaşik sütlü müsli..

Öylen ..:kk77:
Büyük ķaze bol kaarişik salata 300 gr
2 orta haşlanmiş yumurta

Akşam ..:kahve: