Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne izni![]()
![]()
Gitmeeeee
He iki haftaysa iyi canım çok yoruldun bence koşturmacayla geçiyor günlerin bol bol dinlenKuzum inan hala zor hareket ediyorum heee öncekine nazaran çok çok daha iyi ama spor zor yaparım gibime geliyorüstelik reglde başlıyor o yüzden artı göreceğim kesin
takımı korumak adına böyle bir karar verdim zaten değişen bir şey olmaz sadece listede olmayacağım iki hafta yokda yine her fırsatta buralardayım
Hem o arada bir silkelenip kendimi daha güzel toparlayabilirim stres olmayınca![]()
ya Allah kolaylık versin valla çok zor bazen kafayı sıyırıyor insanHoşgeldin. Ben de akademisyenim şimdi ise iki bebiş ile makale yazıyorum dile kolay![]()
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana
Valla aklım hep buralardaydı ama değil yazmak ağrılar yüzünden oturmak bile işkence olmuştu en son bu sabahResmen hüngür hüngür çocuk gibi ağladım bu sabah ağrıdan
Eşimin şirkette erteleyemeyeceği önemli işler olduğundan akşam üzere ancak doktora götürebilirim dedi bende mecbur idare ettimÖğlen Annem yemekle uğraşma gel bizde yiyelim dedi ( gerçi kaç gündür yemekte yapamıyordum idare ediyorduk ) Tabi benim halimi görünce normalde kolay kolay doktora gitmeyi sevmeyen Annem ille ihmal etme git artık doktora dedi
Öğlen kızı bile babam okuldan aldı ağrıdan kımıldayamadım diyeAnneme bile gözümden yaş aka aka gittim alt tarafı bir sokak
Valla rahat hareket etmek ne büyük nimetmiş bu bir kaç günde çok iyi anladım
RAbbim kimseyi sağlıkla sınamasın ...Aminnn
Öğleden sonra zorla da olsa kızı yüzmeye götürdüm ordan çıkışta eşim gelip beni hastaneye götürecek diyeŞükür acilde biraz bekledikten sonra doktor muayene etti ve kas sıkışması olmuş dedi
sağ olsun hemen bir ağrı kesici ve bir kas gevşetici iğne yazdı
İğneyi yedikten 1 saat sonra ufak ufak ağrım azaldı ve şu anda çok rahat kolumu da oynatabiliyorum
Bugün tabi sabah sporada gidemedim ama sıkıntı değil nasılsa telafi ederim
Bu hafta beslenme ve su sadece mecburiyetten oldu ve açıkçası hiç listeme uyamadım ama ne yapalım yarın artık neyse cezam çekerimSibele kontrole gittiğimde diyeceğim zaten gerekirse bana bu hafta için çok sıkı bir liste versin bende harfiyen uyayım da şu kötü haftanın acısı çıksın
Aslında benim şu anda uyku saatim geldi ama en azından sizlere bir selam vereyim istedimBütün gün aklım sizdeydi
Vardır kesin bizde de öyle bir durum ama açıkçası önemsemedim nasılsa daha devamsızlık hakkim var diyegerçi üyeliği iptal de etseler umurum olmaz nasılsa bizim parktada yürüme şansım var insanda istek olsun yeter her türlü imkan bulunur
can sağlığı olsun yeter
Burayı da ilk fırsatta bir inceleyeyim belki bir iki tüyo da bize çıkar
Aramıza hoş geldin canım
Biraz geç oldu ama meşhur kaptan benimdaha doğrusu sakat kaptan diyelim
Cumartesi hafif bir ağrı vardı ama pazardan sonra 5 gün boyunca kolumu bile kımıldatamadımŞükür şu anda iyiyimde sahalara döndüm
Kısaca bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu , 37 yaşındayım ve 17 ile 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Maalesef rekor kilom 124.5 kgdu ama defalarca al verler yaşadıktan sonra 6 ay evvel diyetisyene 118le başladım ve şükür 88.9u görmüştümgörmüştüm diyorum çünkü şu son bir haftadır ne diyetime uyabildim ne su içtim nede spor yapabildim
artık yarın diyetisyen kontrolünde göreceğiz bakalım dananın kuyruğu koptumu kopacakmı
Neyse sıkıntı yok ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok ve nasılsa telafi ederim
Burada herkes kafasına göre diyet yapar ( benim gibi diyetisyene gidenlerde var tabi )
Hani bir zorunluluk yok ama menüleri örnek alabilmek yada hata varsa birbirimizi uyarmak için paylaşıyoruzordan sende kendine uygun olanları örnek alabilirsin
Bol bol paylaşım bekliyoruz herkesten ve tek katı kural yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlarama tabi listede olmasakta takımda motive olmaya ve etmeye çaba sarf ediyoruz
İnşallah sende bizlerle bu yola devam edip çok güzel kilolar verirsin
Tekrar aramıza hoş geldin
Şükür Ayşem şu anda çok çok daha iyiyimtabi yine yatmadan eşime kas gevşetici sürdüreceğim ne olur ne olmaz
Sorma valla hemde ne kem gözler var heeeGeçen gün komşu ablam geldi bana uzun bir aradan sonra ve kapıda beni görünce şok oldu
Aslında şaşırmadım bir kaç gün önce sen aklıma geldin bu Banu kesin zayıflamıştır dedim ama bu kadarını beklemiyordum dedi
kilomu duyunca inanmadı valla 75 deseydin inanırdım dedi
Oda diyor senin yıldızın düşük herkese söyleme eh işte veriyorum iyi kötü de milletin nazarı deymiştir sana diye![]()
![]()
Hakikaten bak ona çok inanıyorum benNe güzel yerimde durmuyordum herşeye koşuyordum hiç yorulmadan sonra birden yamuldum 1 hafta kendime gelemedim
tabi diyette yalan oldu ama seninde Sibele dediğin gibi bu hafta sırf su verse razıyım valla
Kesinlikle cezamı verecek yoksa fazladan yürüyüş mü diyecek bilmiyorum ama herşeye razıyım yeterki artık önümüzdeki hafta telafi edip çok güzel fark göreyim![]()
Teşekkür ederim bu hafta daha ikinci günüm en kısa sürede o listede ben de yer alırım umarımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana
Valla aklım hep buralardaydı ama değil yazmak ağrılar yüzünden oturmak bile işkence olmuştu en son bu sabahResmen hüngür hüngür çocuk gibi ağladım bu sabah ağrıdan
Eşimin şirkette erteleyemeyeceği önemli işler olduğundan akşam üzere ancak doktora götürebilirim dedi bende mecbur idare ettimÖğlen Annem yemekle uğraşma gel bizde yiyelim dedi ( gerçi kaç gündür yemekte yapamıyordum idare ediyorduk ) Tabi benim halimi görünce normalde kolay kolay doktora gitmeyi sevmeyen Annem ille ihmal etme git artık doktora dedi
Öğlen kızı bile babam okuldan aldı ağrıdan kımıldayamadım diyeAnneme bile gözümden yaş aka aka gittim alt tarafı bir sokak
Valla rahat hareket etmek ne büyük nimetmiş bu bir kaç günde çok iyi anladım
RAbbim kimseyi sağlıkla sınamasın ...Aminnn
Öğleden sonra zorla da olsa kızı yüzmeye götürdüm ordan çıkışta eşim gelip beni hastaneye götürecek diyeŞükür acilde biraz bekledikten sonra doktor muayene etti ve kas sıkışması olmuş dedi
sağ olsun hemen bir ağrı kesici ve bir kas gevşetici iğne yazdı
İğneyi yedikten 1 saat sonra ufak ufak ağrım azaldı ve şu anda çok rahat kolumu da oynatabiliyorum
Bugün tabi sabah sporada gidemedim ama sıkıntı değil nasılsa telafi ederim
Bu hafta beslenme ve su sadece mecburiyetten oldu ve açıkçası hiç listeme uyamadım ama ne yapalım yarın artık neyse cezam çekerimSibele kontrole gittiğimde diyeceğim zaten gerekirse bana bu hafta için çok sıkı bir liste versin bende harfiyen uyayım da şu kötü haftanın acısı çıksın
Aslında benim şu anda uyku saatim geldi ama en azından sizlere bir selam vereyim istedimBütün gün aklım sizdeydi
Vardır kesin bizde de öyle bir durum ama açıkçası önemsemedim nasılsa daha devamsızlık hakkim var diyegerçi üyeliği iptal de etseler umurum olmaz nasılsa bizim parktada yürüme şansım var insanda istek olsun yeter her türlü imkan bulunur
can sağlığı olsun yeter
Burayı da ilk fırsatta bir inceleyeyim belki bir iki tüyo da bize çıkar
Aramıza hoş geldin canım
Biraz geç oldu ama meşhur kaptan benimdaha doğrusu sakat kaptan diyelim
Cumartesi hafif bir ağrı vardı ama pazardan sonra 5 gün boyunca kolumu bile kımıldatamadımŞükür şu anda iyiyimde sahalara döndüm
Kısaca bende kendimi tanıtayım;
Adım Banu , 37 yaşındayım ve 17 ile 7 yaşında iki cadının Annesiyim
Maalesef rekor kilom 124.5 kgdu ama defalarca al verler yaşadıktan sonra 6 ay evvel diyetisyene 118le başladım ve şükür 88.9u görmüştümgörmüştüm diyorum çünkü şu son bir haftadır ne diyetime uyabildim ne su içtim nede spor yapabildim
artık yarın diyetisyen kontrolünde göreceğiz bakalım dananın kuyruğu koptumu kopacakmı
Neyse sıkıntı yok ne demişler olmuşla ölmüşe çare yok ve nasılsa telafi ederim
Burada herkes kafasına göre diyet yapar ( benim gibi diyetisyene gidenlerde var tabi )
Hani bir zorunluluk yok ama menüleri örnek alabilmek yada hata varsa birbirimizi uyarmak için paylaşıyoruzordan sende kendine uygun olanları örnek alabilirsin
Bol bol paylaşım bekliyoruz herkesten ve tek katı kural yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlarama tabi listede olmasakta takımda motive olmaya ve etmeye çaba sarf ediyoruz
İnşallah sende bizlerle bu yola devam edip çok güzel kilolar verirsin
Tekrar aramıza hoş geldin
Şükür Ayşem şu anda çok çok daha iyiyimtabi yine yatmadan eşime kas gevşetici sürdüreceğim ne olur ne olmaz
Sorma valla hemde ne kem gözler var heeeGeçen gün komşu ablam geldi bana uzun bir aradan sonra ve kapıda beni görünce şok oldu
Aslında şaşırmadım bir kaç gün önce sen aklıma geldin bu Banu kesin zayıflamıştır dedim ama bu kadarını beklemiyordum dedi
kilomu duyunca inanmadı valla 75 deseydin inanırdım dedi
Oda diyor senin yıldızın düşük herkese söyleme eh işte veriyorum iyi kötü de milletin nazarı deymiştir sana diye![]()
![]()
Hakikaten bak ona çok inanıyorum benNe güzel yerimde durmuyordum herşeye koşuyordum hiç yorulmadan sonra birden yamuldum 1 hafta kendime gelemedim
tabi diyette yalan oldu ama seninde Sibele dediğin gibi bu hafta sırf su verse razıyım valla
Kesinlikle cezamı verecek yoksa fazladan yürüyüş mü diyecek bilmiyorum ama herşeye razıyım yeterki artık önümüzdeki hafta telafi edip çok güzel fark göreyim![]()
Ileriki zamanlarda düzelir...tatli isteğini sağlikli besinlerden karşila..kahve cayi şekersiz ic icemiyorsan ki .bende icemiyorum.ben 1 tane tatlandirici katiyorum 1 büyük kup kahveye mesela..dün ilk defa gece atıştırma yemek olmayacak dedim sabah 5te tatlı kriziyle uyandım anlamıyorum şekerim mi düşüyor bir tatlı kaşığı çikolata yiyip yattım böyle sorunu olan var mı sabaha karşı tatlı isteği?
Normalde hiç tatlı isteğim yok gün içinde çay kahveyi de şekersiz içerim acaba hiç şeker almıyorum diye mi gece böyle bir şey oluyor bilemedim.Ileriki zamanlarda düzelir...tatli isteğini sağlikli besinlerden karşila..kahve cayi şekersiz ic icemiyorsan ki .bende icemiyorum.ben 1 tane tatlandirici katiyorum 1 büyük kup kahveye mesela..
Benim en cok regl dönemlerinde tatli isteği oluyo...onuda meyveylen karşiliyorum yeterli oluyo..yani kac haftadir kilo verme sürecinde öyle yapiyirum...biraz başim ağtiyo ama idare ediyorum....cok zorlanirsam 1 tatli kaşiği bal veya pekmez yiyorum oda iyi geliyo...ama benim zaten eskisi gibi cikolataylan zaten aram pek yok....özelikle nutelladan cok tiksindim..Normalde hiç tatlı isteğim yok gün içinde çay kahveyi de şekersiz içerim acaba hiç şeker almıyorum diye mi gece böyle bir şey oluyor bilemedim.
ay keşke ben de tiksinsem neyse bugün aynı şey olursa elma mandalina falan deneyeceğim. Bir de öyle bir kriz ki sabaha karşı çikolatayı yedim rahata erdim yatağa dönüp uyudum. evden çikolatayı yok edersem mecburen dayanırım gibiBenim en cok regl dönemlerinde tatli isteği oluyo...onuda meyveylen karşiliyorum yeterli oluyo..yani kac haftadir kilo verme sürecinde öyle yapiyirum...biraz başim ağtiyo ama idare ediyorum....cok zorlanirsam 1 tatli kaşiği bal veya pekmez yiyorum oda iyi geliyo...ama benim zaten eskisi gibi cikolataylan zaten aram pek yok....özelikle nutelladan cok tiksindim..![]()
Ben çikolata almıyorum artık yerine siyah kuru üzüm, kuru incir var, sabah çok canım isterse tatlı bir tatlı kaşığı reçel ya da bal yiyorum.ay keşke ben de tiksinsem neyse bugün aynı şey olursa elma mandalina falan deneyeceğim. Bir de öyle bir kriz ki sabaha karşı çikolatayı yedim rahata erdim yatağa dönüp uyudum. evden çikolatayı yok edersem mecburen dayanırım gibi
Bendede çok oluyor hurma ile geçiriyorum tatlı isteğimi bastırıyor sende bi dene istersen :))dün ilk defa gece atıştırma yemek olmayacak dedim sabah 5te tatlı kriziyle uyandım anlamıyorum şekerim mi düşüyor bir tatlı kaşığı çikolata yiyip yattım böyle sorunu olan var mı sabaha karşı tatlı isteği?
Sagol eminecim...bakalim kismet ..şimdilik hedefim 60 ..sonra 5 li rakamlari görmek kismet olurmu bilmiyorun...bu sefer inşallah tekrar verdiğim kilolari almam...bazi sikintilrdan dolayi cok bunalmistim sinirden stressden yedim. inşallah birdaha o sikintilari yaşamam...kilo verenleri tebrik ediyorum...bu aradaGulhan1 tebrikler çok güzel vermişssin geçen sefer bayağ düşük kilo ile ayrılmıştın.Umarın yine eski kilona dönersin.
ben pek giremiyorum internete işyerinde yoğunluk evde yoğunluk neyse görüşürüz....![]()