Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Bugünki diyetisyen randevuma sağ olsun eşim götürdü beni :KK68: Hatta halimi görünce dayanamadı bir tane daha kas gevşetici yaptıralım dedi ve o an Halası aklına geldi ( kendisi senelerce herkese vitamin yada hafif ağrı kesicileri yapıyor ağır ilaçları bir şey olur diye yapmıyor ;) )
Hemen aradım Halacığım durum bu alıp gelsem yaparmısın dedim :21: sağ olsun ne demek hemen atla gel dedi ;)
Diyetisyene gitmeden bana bir kas gevşetici yaptı da gidene kadar az da olsa rahatladım ;)
En azından çok daha rahatım şu anda ;)
Eczacı çok ağrın olursa sabah akşam da vurulabilirsin dedi ama Halam günde 1 tane yeter herşeyin fazlası zarar 3 güne birşeyin kalmaz dedi ;)

Diyetisyende sadece tartıldım ve orada ölçümü yapan bayan durumu görünce artı çıkmış olmam ( oranın ölçümüne göre ) çok normal dedi ;) sonuçta kas gevşetici de olsa vücudu şişiriyormuş ve 1 kg ödem varmış zaten ;)
Dedim Sibele verebileceği en sıkı listeyi istediğimi söyle ki önümüzdeki hafta şöyle güzel bir rakam göreyim de motivasyonum tavan yapsın dedim :KK48: Hemen not etti ve merak etme fazlası bile gider dedi ( yağdan da 1 kg almış görünüyorum maalesef :( )

Dönüşte de yol boyu bol bol Yenayla sohbet ederken Pazar günü katılacağım Yürüyüş için Spor fuarına gidip Katılanlara hediye ettikleri Ay Yıldızlı Tshirtlerden almaya gittim ;) Veee fark ettiğiniz gibi İzne ayrılmaktan vazgeçtim :KK48: artık bir iki hafta beni idare edeceksiniz kilo veremezsem :D gerçi söz veriyorum elimden geleni fazlasıyla yapacağım :21:

Eve gelincede direk Mutfağa daldım ;) biraz toparladım etrafi şimdide kendime şekersiz bir yorgunluk kahvesi yaptım ;) hem dinlenip hemde şu listemizi paylaşım alanına taşıyayım dedim ;)

**** 8. Takım 543.Etap****

Oynakbasi34 ( 88,9 / / / % ) sabit
Yena ( 72,4 / 72 /0.4 / 0.55% )
doga3 ( 95,5 / 94 / 1,5 / 1,57 % )
kittenlove ( 64,7 / 64 / 0.7 / 1,08 % )
erciyes111 ( 63,7 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
serenalar ( 73,3 / / / % ) Sabit
perihan00 ( 67,8 / 66,5/ 1,3/ 1,92% )
anlem ( 75,2 / 74,5 / 0,7 / 0,93 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 24 Ekim, başlangıç kilosu 76,6, hedef 60

8.Takım Ortalaması: 0,756 %

Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum kızlar :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Harikasınız cidden :KK71: İnşallah bir sonraki hafta da aynı şekilde güzel sonuçlar görürüz hatta bu kez inşallah benimde katkım olur ( şu direnç kırılır inşallah da )

dün ilk defa gece atıştırma yemek olmayacak dedim sabah 5te tatlı kriziyle uyandım anlamıyorum şekerim mi düşüyor bir tatlı kaşığı çikolata yiyip yattım böyle sorunu olan var mı sabaha karşı tatlı isteği?

Canım ilk zamanlar öyle şeyler olabilir ama yinede çikolata yememeye çalış ;) onun yerine kuru kayısı yada hurma tüket canım ;)
En azından çok daha az zararı olur ;)

merhaba arkadaşlar...pek sizlerle birlikte olamıyorum ama benim hayatımda böyle işte
listede olmasamda kilo bildirimi yapayım.

geçen hafta 74.10 idim bu hafta 74,40 çıktım.Grip oldum üzerimi çıkarmadan tartıldım belki ondan.

bu arada diyetisyene başladım 07.kasımda 3 gündür uyguluyorum.1600 kalorilik bir liste verdi 2 hafta sonra görüşürüz dedi.aralarda meyve ve yoğurt var.ekmek esmer ekmek 2 dilim sabah öğle akşam 1 dilim öğle sebze yersem akşam et yiyorum bol salata ve öğle ve akşam çorba var.

baktım zayıflayamıyorum diyetisyene gittim bende kilom 75,20 çıktı ama tok halimle ve kıyafetimle demekki kilom daha az :KK28:

görüşmek üzere öptüm sizi...

Rabbim acil şifalar versin canım ;) çok geçmiş olsun ;)
Emineciğim süpersin ;) hastalığa rağmen kilo almamışsın ve eminim kiyafetler olmadan aç karnına az bile çıkarsın ;)
Seninde yoğunluğun bitsinde seni de daha sık görelim buralarda ;)

kilo verenleri tebrik ediyorum...bu arada Gulhan1 Gulhan1 tebrikler çok güzel vermişssin geçen sefer bayağ düşük kilo ile ayrılmıştın.Umarın yine eski kilona dönersin.

ben pek giremiyorum internete işyerinde yoğunluk evde yoğunluk neyse görüşürüz....:halay:

Sana kolay gelsin canım :KK60:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Bugünki diyetisyen randevuma sağ olsun eşim götürdü beni :KK68: Hatta halimi görünce dayanamadı bir tane daha kas gevşetici yaptıralım dedi ve o an Halası aklına geldi ( kendisi senelerce herkese vitamin yada hafif ağrı kesicileri yapıyor ağır ilaçları bir şey olur diye yapmıyor :KK66: )
Hemen aradım Halacığım durum bu alıp gelsem yaparmısın dedim :21: sağ olsun ne demek hemen atla gel dedi :KK66:
Diyetisyene gitmeden bana bir kas gevşetici yaptı da gidene kadar az da olsa rahatladım :KK66:
En azından çok daha rahatım şu anda :KK66:
Eczacı çok ağrın olursa sabah akşam da vurulabilirsin dedi ama Halam günde 1 tane yeter herşeyin fazlası zarar 3 güne birşeyin kalmaz dedi :KK66:

Diyetisyende sadece tartıldım ve orada ölçümü yapan bayan durumu görünce artı çıkmış olmam ( oranın ölçümüne göre ) çok normal dedi :KK66: sonuçta kas gevşetici de olsa vücudu şişiriyormuş ve 1 kg ödem varmış zaten :KK66:
Dedim Sibele verebileceği en sıkı listeyi istediğimi söyle ki önümüzdeki hafta şöyle güzel bir rakam göreyim de motivasyonum tavan yapsın dedim :KK48: Hemen not etti ve merak etme fazlası bile gider dedi ( yağdan da 1 kg almış görünüyorum maalesef :KK43: )

Dönüşte de yol boyu bol bol Yenayla sohbet ederken Pazar günü katılacağım Yürüyüş için Spor fuarına gidip Katılanlara hediye ettikleri Ay Yıldızlı Tshirtlerden almaya gittim :KK66: Veee fark ettiğiniz gibi İzne ayrılmaktan vazgeçtim :KK48: artık bir iki hafta beni idare edeceksiniz kilo veremezsem :KK70: gerçi söz veriyorum elimden geleni fazlasıyla yapacağım :21:

Eve gelincede direk Mutfağa daldım :KK66: biraz toparladım etrafi şimdide kendime şekersiz bir yorgunluk kahvesi yaptım :KK66: hem dinlenip hemde şu listemizi paylaşım alanına taşıyayım dedim :KK66:

**** 8. Takım 543.Etap****

Oynakbasi34 ( 88,9 / / / % ) sabit
Yena ( 72,4 / 72 /0.4 / 0.55% )
doga3 ( 95,5 / 94 / 1,5 / 1,57 % )
kittenlove ( 64,7 / 64 / 0.7 / 1,08 % )
erciyes111 ( 63,7 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
serenalar ( 73,3 / / / % ) Sabit
perihan00 ( 67,8 / 66,5/ 1,3/ 1,92% )
anlem ( 75,2 / 74,5 / 0,7 / 0,93 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 24 Ekim, başlangıç kilosu 76,6, hedef 60

8.Takım Ortalaması: 0,756 %

Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum kızlar :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Harikasınız cidden :KK71: İnşallah bir sonraki hafta da aynı şekilde güzel sonuçlar görürüz hatta bu kez inşallah benimde katkım olur ( şu direnç kırılır inşallah da )

Canım ilk zamanlar öyle şeyler olabilir ama yinede çikolata yememeye çalış :KK66: onun yerine kuru kayısı yada hurma tüket canım :KK66:
En azından çok daha az zararı olur :KK66:

Rabbim acil şifalar versin canım :KK66: çok geçmiş olsun :KK66:
Emineciğim süpersin :KK66: hastalığa rağmen kilo almamışsın ve eminim kiyafetler olmadan aç karnına az bile çıkarsın :KK66:
Seninde yoğunluğun bitsinde seni de daha sık görelim buralarda :KK66:

Sana kolay gelsin canım :KK60:
Oh be vazgeçtin şükür insanız canım hergünümüz bir olmaz..:KK50:

Oh be vazgeçtin şükür insanız canım hergünümüz bir olmaz..:KK50:

Valla gözüm telefonda listemi ne zaman yollayacaklar diye bekliyorum büyük bir heycanla :KK48: Yarın Görümcemde gün var ama hiç umurum olmaz yemeğimi listeme uygun yiyip gider sadece çayımı içerim :21:

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım.
Kahvaltı yağda iki yumurta, bir dilim çavdar ekmek, bir tatlı kaşığı petek balı.
Ara bir muz, üç küçük kuru incir, 4 fındık, 12 tuzsuz fıstık.
Öğlen yayla çorbası, pırasa, salata ve iki köfte.
Ara kuru incir ve siyah kuru üzüm 5-6 tane ve Türk kahvesi
Akşam yemeği 2 köfte
Şimdi çay ve 3 kuru erik 2 dağ inciri

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı yağda iki yumurta, bir dilim çavdar ekmek, bir tatlı kaşığı petek balı.
Akşam yemeği 2 köfte
Güzel bir menü :KK9:

Benimde menüm gelsin..

Kahvaltim...:kk77:
1 dilim tahilli ekmek
1 parca beyaz peynir
1 kücük kaze cökelek
1 domates
1 hindiba
1 elma..

Öylen..
1 tabak kiymali karnabahar
1 büyük kaze karişik salata

Akşam...
1 kücük kaze karişik salata..

Toplam kalori..946
Kiymali Karnabahari cocuklar pek beyenmediği icin bana kaldi..iki öğün yemek zorunda kaldimc:işsiz:

İyi akşamlar kızlar
Akşam yemeği 2 köfte

Harika bir menü canım ;) bol eksi olarak dönecek inşallah bu hafta ;)

Benimde menüm gelsin..

Kahvaltim...:kk77:
1 dilim tahilli ekmek
1 parca beyaz peynir
1 kücük kaze cökelek
1 domates
1 hindiba
1 elma..

Öylen..
1 büyük kaze karişik salata

Akşam...
1 kücük kaze karişik salata..

Toplam kalori..946
Kiymali Karnabahari cocuklar pek beyenmediği icin bana kaldi..iki öğün yemek zorunda kaldim

Canım senin menünde her zamanki gibi süper ;)

Bu arada biraz evvel Diyetisyenim bu haftanın listesini attı hemen sizinlede paylaşayım dedim;

Sabah uyanınca ;
Bol su

Kahvaltı;
2 Tatlı kaşığı kadar Lor peyniri
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 fincan bitki çayı
1 adet kepekli galeta
Bol yeşillik tabağı

ara;
1 fincan yeşil çay
1 dilim Ananas

Öğle;
1 kepçe çorba
1 kase Yoğurt + 1 Yemek kaşığı Chia Tohumu
Bol salata

ara;
1 adet kivi yada 3 gün kurusu
1 fincan sıcak su + 1 dilim limon

ara;
1 dilim Ananas

Akşam;
Bol salata
Haftada 1 gün Balık ( 300 gr ızgara yada buğlama )
Haftada 4 gün 4 Yemek kaşığı et sote
Haftada 2 gün ya 100 gr et ızgara yada 4 Yemek kaşığı kadar etli sebze yemeği

ara;
1 fincan sıcak su

Gün içinde 3 litre su
4 x 45 dakika yürüyüş

Bu arada biraz evvel Diyetisyenim bu haftanın listesini attı hemen sizinlede paylaşayım dedim;

Sabah uyanınca ;
Bol su

Kahvaltı;
2 Tatlı kaşığı kadar Lor peyniri
1 dilim yarım yağlı beyaz peynir
1 fincan bitki çayı
1 adet kepekli galeta
Bol yeşillik tabağı

ara;
1 fincan yeşil çay
1 dilim Ananas

Öğle;
1 kepçe çorba
1 kase Yoğurt + 1 Yemek kaşığı Chia Tohumu
Bol salata

ara;
1 adet kivi yada 3 gün kurusu
1 fincan sıcak su + 1 dilim limon

ara;
1 dilim Ananas

Akşam;
Bol salata
Haftada 1 gün Balık ( 300 gr ızgara yada buğlama )
Haftada 4 gün 4 Yemek kaşığı et sote
Haftada 2 gün ya 100 gr et ızgara yada 4 Yemek kaşığı kadar etli sebze yemeği

ara;
1 fincan sıcak su

Gün içinde 3 litre su
4 x 45 dakika yürüyüş
Güzel bir menü..belki bende denerim bu hafta senin menüyü......sadece akşammmi yeniliyo et...ve öylenleri sadece corba

Güzel bir menü..belki bende denerim bu hafta senin menüyü......sadece akşammmi yeniliyo et...ve öylenleri sadece corba

Evet canım bu hafta baya sıkı tutmuş tam istediğim gibi ;) şu su hatırlatmasınada uyarsam 3 litreyi kesin bulurum günlük ;)
Havalar soğudu ya o yüzden sanırım canım pek su içmek istemiyor ;)

moni moni Ayşemmm gördün mü benim sıkı listeyi :D valla tam hak ettiğim tarzda :D
Ehh benimde adım Banuysa tamamen buna uyacağım ;) her gün de yürüyüşümü yapacağım spora gitmediğim günlerde ;)

Sabah,
4/3 yumurta
Peynir
zeytin
Dereotu
domates

Ara,
1 İncir
1 ceviz
1 kestane

Öğlen,
2 dilim patatesli börek
Kibrit kutusu büyüklüğün de kakolu kek
Bugün gün formun da yemek çıktı. bende bayıla bayıla yedim :)

Akşam,
Kıymalı taze fasulye

60 dk. aerobik+plates

Sabah,
4/3 yumurta
Peynir
zeytin
Dereotu
domates

Ara,
1 İncir
1 ceviz
1 kestane

Öğlen,
2 dilim patatesli börek

Akşam,
Kıymalı taze fasulye

60 dk. aerobik+plates
Yani bu demek oluyorki haftada 1 kere kacamak sansini kullandin...:KK35:
Bende pazar günü kullanacagim o günü:KK39:

Haydi kaptancim hepimize göster 79 rakamlari yilbasinda..:rolleyes:

Kız yılbaşına kalmış 7 hafta motor taksam yine 7ler biraz zor :D heee 83 - 84 bile şu anda benim için çok iyi olur ;)
7leri de artık doğum günümde görmüş olurum yani şubatta :KK48:
Tabi yine elimden geleni fazlasıyla yapacağım ;)

Sabah,
4/3 yumurta
Peynir
zeytin
Dereotu
domates

Ara,
1 İncir
1 ceviz
1 kestane

Öğlen,
2 dilim patatesli börek

Akşam,
Kıymalı taze fasulye

60 dk. aerobik+plates

Afiyet olsun canım ;) çok güzel bir menü olmuş hak ettin sen ;)

Back
X