- 27 Kasım 2017
- 14
- 22
- 3
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin aramiza...Hedefim 75 kilo ne yapmamı önerirsiniz
Bizden ayrilma..bazi arkadaşlar ceee diyo sonra kayboluyorlar..Teşekkürler. besin testi yaptırdım süt kuzueti kayısı ve buğdaya allerjim çıktı.Buna uygun bir beslenme planı uygulamaya çalışacağım
Bol bol su ic..sebze ağirlikli beslen..meyve ye kahvaltiya..birde kayisi hoşafi iyi geliyordu galiba...Kabız olmamak için tavsiyeleriniz var mı en büyük problemim![]()
İyi akşamlar 118 kılıyım zayıflamak için yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba hanımlar 1 haftadır uğrayamadım menümü yazmak istemiyorum bugün zira acayip iştahım açık yarın yine 5 lik diyete başlıyorum
Bugün evde patates olmadığı için başlayamadım
Amacım yılbaşına 59.9 olmak
Bakalım çevremdeki bazı insanlar zayıflamışsın gibi cümleler kuruyor ama spor olmadan vıcık vıcık olucam bu gidişle
Ben birde cok iştahim acik oldugunda.bitki veya meyve çaglari iciyorum.. şekersiz tabi....aklinda bulunsun![]()
İyi akşamlar 118 kılıyım zayıflamak için yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba hanımlar 1 haftadır uğrayamadım menümü yazmak istemiyorum bugün zira acayip iştahım açık yarın yine 5 lik diyete başlıyorum
Bugün evde patates olmadığı için başlayamadım
Amacım yılbaşına 59.9 olmak
Bakalım çevremdeki bazı insanlar zayıflamışsın gibi cümleler kuruyor ama spor olmadan vıcık vıcık olucam bu gidişle
Kabız olmamak için tavsiyeleriniz var mı en büyük problemim![]()
Banucum bugün naapicaksin yeniden Mr cekilicekmiydi. ?
Saat 10 gibi evden çıkarız ( eşimin Nöroloji doktoru genelde 10.30 gibi geliyor hastaneye)
Durumu ona izah edince sağ olsun hiç kırmaz hemen gerekeni yaparhatta MR çekilen bölümü arayıp acil olduğunu belirtince genelde aynı gece ( gündüz ara yoksa ) MRı çektirebiliyoruz
Nasılsa Devletten parasını alıyorlar diye de hemen bir kampanyalı damgası yapıştırıp ücret almıyor sağ olsun![]()
SElamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yamık kaptanınız geldiiii
Yine baya ağrım varDün FTR doktoruna göründüm
sağ olsun çok güzel ilgilendi benimle
Omuzumdaki iltihaplanma geçmiş ama hala ağrılarım çok var dediğimde bana fıtıkda sebep oluyor olabilir dediEn kısa zamanda birde boyun MRı görelim dedi ama o hastane yarı özel gibi ( az da olsa fark alıyorlar gerçi fark ödemek sıkıntı değil ama en yazın 20 gün sonraya randevu veriyorlar
) Doktor istersen dışarda yaptırıp getir dedi ( önceki omuz emarım acil gittiğim için özelde çekilmişti ve sağ olsun doktor kampanyalı diye damga vurunca kuruş para ödememiştim
)
Bugün hem MR çektirmek için hemde aynı doktora eşimin ilaçlarını yazdırmak için gideceğizEşim sağ olsun iş yerinden izin almış ben tek zor giderim diye
Artık şu ağrılarım geçsin de bende yine rahat hareket edebileyimKol askısından kurtuldum en azından
tabi eşim yinede kolunu pek kullanma ki boynunu etkilemesin diyor
Aramıza Hoş geldin canım
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğizBende 7 ay evvel tamda senin kilondaydım diyetisyene başladığımda
Aslında Rekorum 124.5 kgdu ve baya uzun süre al verler yaşadım ve sonunda pko ve insülin direncinden dolayı tek başıma vermenin daha zor olacağını düşünüp diyetisyene başladım
Şükür 89.5i gördüm ( hatta 1 kg daha azdı aslında ama şu son 1 aydır omuz ve boynumdaki ağrılar yüzünden doktorlara koşturmacadan bir ara 93e kadar geri çıkmıştım
şükür geçen cuma diyetisyenimde 91.6ı görmüştüm ama iki gündür yine süper gidiyor ve tekrar 8leri ucundan da olsa görebildim
)
Beslenme olarak ne uyguluyorsun bilmiyorum ama kesinlikle inanırsan başaramayacağın şey yok canımyeterki inan
Özellikle suyunu 3 litrenin altına düşürme ve günde en az 2 fincan yeşil çay içbirde Ananas ve kivi yağ yakımında çok etkili
Gülşenciğim ben inanıyorum sen yılbaşına o 5li rakamları kesinlikle görmüş olacaksınSuyunu ihmal etme malum hem zayıflamaya destek hemde cildin kendini toparlamasına yardımcı
biliyorsun ben kiloları verirken öyle aşırı spor yapmadım ama şükür hiç sarkmalarım olmadı
daş gibiyim
iri bir daş
Arkadaşlarında dediği gibi su ve sebze çok önemlibirde mısır püsküllü çay da kabızlığa çok iyi geliyor
bana ne zaman kabızlığım var dediysem diyetisyenim onu önerdi birde meyve yerken yanında mutlaka sıcak su iç oda baya bağırsakları yumuşatıyor
![]()