Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi geceler kızlar bugün geciktim
Menümü yazayım hemen
Kahvaltı yağda yumurta, 2 ceviz, bir dilim çavdar ekmek, iki kaşık çilek reçeli, filtre kahve
Ara bir bardak kefir, bir yumurta beyazı
Ara bir muz, 7 fındık
Akşam yemeği güveç yoğurt turşu bir kadeh şarap
Ara bir büyük avuç kabuklu fıstık ve çekirdek ve çay

Merhaba hanımlar 1 haftadır uğrayamadım menümü yazmak istemiyorum bugün zira acayip iştahım açık yarın yine 5 lik diyete başlıyorum
Bugün evde patates olmadığı için başlayamadım
Amacım yılbaşına 59.9 olmak
Bakalım çevremdeki bazı insanlar zayıflamışsın gibi cümleler kuruyor ama spor olmadan vıcık vıcık olucam bu gidişle

Hedefim 75 kilo ne yapmamı önerirsiniz
Hoşgeldin aramiza...:KK54:
1.sayfada yaziyor kurallar ama ben yinede özetleyim....her cuma kilo bildirimi yapiyoruz ..3 hafta deneme sürecinden sonra listeye katilabilirsin...buraya mümkün oldugunca ķatilimda bulunki motivasyonumuz yüksek olsun...kaptanimiz malesef biraz rahatsiz..baska hasta olan arkadaşlarda var o yüzden burasi son zamanlarda durgun biraz..ayrica hergün ne yediysek liste olarak paylaşiyoruz. .

Bende yazmaya firsatim olmadi bugün yediklerimi..yarindan ittibaren yazmaya çalişacagim...bugünki toplam kalori 1132..
Kacamak yok...:21:

Teşekkürler. besin testi yaptırdım süt kuzueti kayısı ve buğdaya allerjim çıktı.Buna uygun bir beslenme planı uygulamaya çalışacağım
Bizden ayrilma..bazi arkadaşlar ceee diyo sonra kayboluyorlar..:-)
Kaptanimiz maşallah güzel kilo verdi 35 kilo kadar..istersen sende başarabilirsin...:KK66:

İyi akşamlar 118 kılıyım zayıflamak için yardımlarınızı bekliyorum

Hoşgeldin..

Besin alerjinden dolayi bir beslenme uzmanından yardım almanı oneririm..
Ona göre sana liste hazırlar ve sen o doğrultuda beslenirsin. .

Umarım hepimiz sağlıkla hedefimize variriz..

Merhaba hanımlar 1 haftadır uğrayamadım menümü yazmak istemiyorum bugün zira acayip iştahım açık yarın yine 5 lik diyete başlıyorum
Bakalım çevremdeki bazı insanlar zayıflamışsın gibi cümleler kuruyor ama spor olmadan vıcık vıcık olucam bu gidişle

Evet hiç tanisamadik seninle :)
Aslında kilon cok fazla değil.
Tek tip şok diyetler yerine düzenli ve dengeli beslenmeyi oturtsan hayatina daha iyi olmazmı. ? Vaktin varsa bir de spor oh daha ne olsun..
Bu tip beslenme tartı da evet sevindiriyor insanı ama sonra hop geri geliyor nacizane söylemek istedim..
.
Ben birde cok iştahim acik oldugunda.bitki veya meyve çaglari iciyorum.. şekersiz tabi....aklinda bulunsun:KK50:

Bunlara ek olarak bende etkili olan. Ilık limonlu su. Hatta karatay da söyler aciktigunizda limon Damlatilmis ılık su için der...

SElamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yamık kaptanınız geldiiii :KK48:
Yine baya ağrım var o_O Dün FTR doktoruna göründüm ;) sağ olsun çok güzel ilgilendi benimle ;)
Omuzumdaki iltihaplanma geçmiş ama hala ağrılarım çok var dediğimde bana fıtıkda sebep oluyor olabilir dedi ;) En kısa zamanda birde boyun MRı görelim dedi ama o hastane yarı özel gibi ( az da olsa fark alıyorlar gerçi fark ödemek sıkıntı değil ama en yazın 20 gün sonraya randevu veriyorlar :KK53: ) Doktor istersen dışarda yaptırıp getir dedi ( önceki omuz emarım acil gittiğim için özelde çekilmişti ve sağ olsun doktor kampanyalı diye damga vurunca kuruş para ödememiştim ;) )
Bugün hem MR çektirmek için hemde aynı doktora eşimin ilaçlarını yazdırmak için gideceğiz ;) Eşim sağ olsun iş yerinden izin almış ben tek zor giderim diye ;)

Artık şu ağrılarım geçsin de bende yine rahat hareket edebileyim ;) Kol askısından kurtuldum en azından ;) tabi eşim yinede kolunu pek kullanma ki boynunu etkilemesin diyor ;)

İyi akşamlar 118 kılıyım zayıflamak için yardımlarınızı bekliyorum

Aramıza Hoş geldin canım ;)
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz ;) Bende 7 ay evvel tamda senin kilondaydım diyetisyene başladığımda ;) Aslında Rekorum 124.5 kgdu ve baya uzun süre al verler yaşadım ve sonunda pko ve insülin direncinden dolayı tek başıma vermenin daha zor olacağını düşünüp diyetisyene başladım ;) Şükür 89.5i gördüm ( hatta 1 kg daha azdı aslında ama şu son 1 aydır omuz ve boynumdaki ağrılar yüzünden doktorlara koşturmacadan bir ara 93e kadar geri çıkmıştım :KK57: şükür geçen cuma diyetisyenimde 91.6ı görmüştüm ama iki gündür yine süper gidiyor ve tekrar 8leri ucundan da olsa görebildim ;) )
Beslenme olarak ne uyguluyorsun bilmiyorum ama kesinlikle inanırsan başaramayacağın şey yok canım ;) yeterki inan ;)
Özellikle suyunu 3 litrenin altına düşürme ve günde en az 2 fincan yeşil çay iç ;) birde Ananas ve kivi yağ yakımında çok etkili ;)

Gülşenciğim ben inanıyorum sen yılbaşına o 5li rakamları kesinlikle görmüş olacaksın ;) Suyunu ihmal etme malum hem zayıflamaya destek hemde cildin kendini toparlamasına yardımcı ;) biliyorsun ben kiloları verirken öyle aşırı spor yapmadım ama şükür hiç sarkmalarım olmadı ;) daş gibiyim :D iri bir daş :D

Kabız olmamak için tavsiyeleriniz var mı en büyük problemim:KK43:

Arkadaşlarında dediği gibi su ve sebze çok önemli ;) birde mısır püsküllü çay da kabızlığa çok iyi geliyor ;) bana ne zaman kabızlığım var dediysem diyetisyenim onu önerdi birde meyve yerken yanında mutlaka sıcak su iç oda baya bağırsakları yumuşatıyor ;)

Banucum bugün naapicaksin yeniden Mr cekilicekmiydi. ?

Saat 10 gibi evden çıkarız ( eşimin Nöroloji doktoru genelde 10.30 gibi geliyor hastaneye ;) )
Durumu ona izah edince sağ olsun hiç kırmaz hemen gerekeni yapar ;) hatta MR çekilen bölümü arayıp acil olduğunu belirtince genelde aynı gece ( gündüz ara yoksa ) MRı çektirebiliyoruz ;)
Nasılsa Devletten parasını alıyorlar diye de hemen bir kampanyalı damgası yapıştırıp ücret almıyor sağ olsun :KK48:

Saat 10 gibi evden çıkarız ( eşimin Nöroloji doktoru genelde 10.30 gibi geliyor hastaneye :KK66: )
Durumu ona izah edince sağ olsun hiç kırmaz hemen gerekeni yapar :KK66: hatta MR çekilen bölümü arayıp acil olduğunu belirtince genelde aynı gece ( gündüz ara yoksa ) MRı çektirebiliyoruz :KK66:
Nasılsa Devletten parasını alıyorlar diye de hemen bir kampanyalı damgası yapıştırıp ücret almıyor sağ olsun :KK48:

Inşallah netlesir artık. . Sen de rahatlarsin canım. .

SElamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Yamık kaptanınız geldiiii :KK48:
Yine baya ağrım var o_O Dün FTR doktoruna göründüm :KK66: sağ olsun çok güzel ilgilendi benimle :KK66:
Omuzumdaki iltihaplanma geçmiş ama hala ağrılarım çok var dediğimde bana fıtıkda sebep oluyor olabilir dedi :KK66: En kısa zamanda birde boyun MRı görelim dedi ama o hastane yarı özel gibi ( az da olsa fark alıyorlar gerçi fark ödemek sıkıntı değil ama en yazın 20 gün sonraya randevu veriyorlar :KK53: ) Doktor istersen dışarda yaptırıp getir dedi ( önceki omuz emarım acil gittiğim için özelde çekilmişti ve sağ olsun doktor kampanyalı diye damga vurunca kuruş para ödememiştim :KK66: )
Bugün hem MR çektirmek için hemde aynı doktora eşimin ilaçlarını yazdırmak için gideceğiz :KK66: Eşim sağ olsun iş yerinden izin almış ben tek zor giderim diye :KK66:

Artık şu ağrılarım geçsin de bende yine rahat hareket edebileyim :KK66: Kol askısından kurtuldum en azından :KK66: tabi eşim yinede kolunu pek kullanma ki boynunu etkilemesin diyor :KK66:

Aramıza Hoş geldin canım :KK66:
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz :KK66: Bende 7 ay evvel tamda senin kilondaydım diyetisyene başladığımda :KK66: Aslında Rekorum 124.5 kgdu ve baya uzun süre al verler yaşadım ve sonunda pko ve insülin direncinden dolayı tek başıma vermenin daha zor olacağını düşünüp diyetisyene başladım :KK66: Şükür 89.5i gördüm ( hatta 1 kg daha azdı aslında ama şu son 1 aydır omuz ve boynumdaki ağrılar yüzünden doktorlara koşturmacadan bir ara 93e kadar geri çıkmıştım :KK57: şükür geçen cuma diyetisyenimde 91.6ı görmüştüm ama iki gündür yine süper gidiyor ve tekrar 8leri ucundan da olsa görebildim :KK66: )
Beslenme olarak ne uyguluyorsun bilmiyorum ama kesinlikle inanırsan başaramayacağın şey yok canım :KK66: yeterki inan :KK66:
Özellikle suyunu 3 litrenin altına düşürme ve günde en az 2 fincan yeşil çay iç :KK66: birde Ananas ve kivi yağ yakımında çok etkili :KK66:

Gülşenciğim ben inanıyorum sen yılbaşına o 5li rakamları kesinlikle görmüş olacaksın :KK66: Suyunu ihmal etme malum hem zayıflamaya destek hemde cildin kendini toparlamasına yardımcı :KK66: biliyorsun ben kiloları verirken öyle aşırı spor yapmadım ama şükür hiç sarkmalarım olmadı :KK66: daş gibiyim :KK70: iri bir daş :KK70:

Arkadaşlarında dediği gibi su ve sebze çok önemli :KK66: birde mısır püsküllü çay da kabızlığa çok iyi geliyor :KK66: bana ne zaman kabızlığım var dediysem diyetisyenim onu önerdi birde meyve yerken yanında mutlaka sıcak su iç oda baya bağırsakları yumuşatıyor :KK66:

Back
X