elimpia cım harika paylaşımlarda bulunmuşsun ya inanmıycaksın amöa iftara 5 dk kala lıghtkola hakkında biraz bişeyler araştırıyım dedim ama tam araştıramadım içim yanıyodu içiyim dedim ama içmedim eşim okudu yazını ve hemen döktüü
azram gözün aydın kaçaklar iyiki gitmiş seninde başın belaya girmesinçilekçim hediyeler süpermiişş hayırlısı olsun cnm senin için
arkadaşlar iftarımı yaptım
1 kase çorba bol salata bol suu 1 parça fırın poşetinde pişmiş tavuk
kızlar bugün ramazana girdigimizden beri görmediğim bi komşum geldi
ve içeri girer girmz şebnem nekadar zayıflamışsın bitmişsin sen dedi
ama çok sevindim belkide kadın çirkinleşmişsin mi demek istedi bilmiom ama önemli deil :)hehehe
güzel olmuşmuydu balık pekiiikızlar dün akşam fırında 1 çipura ve bol salata yedim..
sabah da kepek ekmekli sandviç ve şekersiz çay..ya ben şu tatlandırıcıdan vazgeçemyorum ya ..kullandığım tatlandırıcıda aspartam varmış..başka bir marka vardı önceden kullandığım onu araştıcam şimdi
günaydın kaptanım..nasılsın haber var mı kaçaklardan??
günaydın selmaaa:teytey:
kızlar ayrıca akşam ki itarda yaptım kaçamaktan sonra
sahura kalkmadım
dur bakalım nasıl geçecek bugüün?
äz®ä©ìm ©õk kõ®kuÿõ®um ߀n ßöÿl€ õläÿlä®dän sõnu©†ä ߀nìmd€ ßì® kìzìm vä® ©õk zõ® ©õk
߀nd€ kälkmädìm äz®ä ßäkälìm g€®©€k†€n näsìl g€©€©€k äk§äm ©õk ®ähä†sìzdìm kälkämädìm
€v€† ©änìm ämä sõn pî§mänlìk ƒäÿdäsìz kìzìmä h€p änlä†ìÿõ®um ämä în§älläh änlìÿõ®du® ìn§älläh €v€† kìnänä©äk ßì® du®um ÿõk õ®†ädä
mìd€ ßulän†ìsì v€ 䃀d€®sìn ßägì®säk p®õßl€mì
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?