evt yaaaayy inanmıyorum deli mi bunlar ya ne aceleleri varmış...eee kızın yaşı küçük kaptanım çocuğun başı derde girmesin...
evt yaaahadi ya.. bide nişanlılarmış ne aceleri varmış.. harbiden dünyanın suyu çıktı.. 15 yaş daha çocuk ya ben 21 yaşındayım ben hala çocuğum yazık yaaa.. geçen de benim sefgilimin arkadaşı kaçırmış bi kız.. aileden isteseler aile verecekmiş aslında.. ben bu kaçmanın mantığınıda anlamıyorumm.. allah yaşatmasın nediiim..
azra kuzum manyakmısınnnnn
çocuk alıkoymaktan suçlu durumdasınız şu an
gönder şu aptalları başından
çilekcim çok güzel ya sevindim senin için hadi bakalım trabzonlu enişteye yol açıldı he:))
çitos yakaladım seni kaçak
allahtan ben kullanmıyorum diet ürünler bundan sonra hiç kullanmam saol canım paylaşım içinkızlar aspartam hakkında bir yazı..ben de diyet kola ve tatlandırıcı kullanıyorum..korktum vallasizler de okuyun lütfen..
ahh kaptanım ahhh ne diye kabul ettin inşallah gitmişleridir allahım akıl fikir versin geçlerimize ne diyelimarkadaşlar bir tanıdığımzn oğlu nişanlısını kaçırmış bize getrmiş????
sabah sabh
şimdi kız bi yerde yatıyor oğlan bi tarafta
allahım ne denir buna
kız 15 yaşında ama bnden büyük lafları var
ufffffffffff
canım esasında tavada çok güzel oluyor ızgarasıda güzel olur bence sen ızgar ayapa bileceğin bir yer varsa ızgara yap derim yok ilaki fırına atacaksanda biraz zeytin yağı sarımsak ve limonla sos hazırla güzelce o sosu balıklarına sür aliminyum folyo içinde fırına ver ama bence bu sosla ızgarada yapnanı tavsiye ederim yada mısır unuyla unladıktan sonra mısır yağında kızart süper oluyor ama bu rejime uygun değil lülülülülülü bence ızgara yapkızlar ben dün söylemesi ayıp çipura aldım ama hayatımda hiç balık yapmadım...üzerine birazcık yağ gezdirip fırına vermeyi planlıyorum olur mu??
çilekcim bak duam kabul oldu gördünmü hadi hayırlısı inşallah hayırlı olur bu trabzonlu eniştetrabzonlu enişte bana laptop almış son model 3g uyumlu cep telefonu almış kazakistandan...haftaya gelip götürecem seni diyor ..............kafamçokkarıştı
trabzonlu enişte bana laptop almış son model 3g uyumlu cep telefonu almış kazakistandan...haftaya gelip götürecem seni diyor ..............kafamçokkarıştı
nasıl yani daha tanışmadan mı..ban agarip geldi çileğimyasakkelime
azra bende sendenim anam gerçi darende kebabı değildi ama menü epeyce kalabalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?