Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ämìn ¢änìm ämä häÿä† ä®†ìk kö†ü p€k†€ €ld€n ßì®§€ÿ g€lmìÿõ® ällähä €män€† õlsun ©õ©uklä®ìmìz

߀nd€ sänä v€ n€slìhänä v€®€ßìldìm säd€©€

îl†€® ©änìm hì¢ kä®§ìlä§ämìÿõ®uz näsìlsìn

bu arada herkese günayddıınn
bu akşam misafirim var hemiddeeee 2 aile ühühühü
menümü yazayım
çorba salata pilav kağıt kebabı fırında tavuk salata tatlı yapıp yapmamakta kararsızzım hem evde var hazır baklava dün aldık hemde gelen getirio ve çok oluyo

arkadaşlar ben bugün çok giremeyebilirim hepinizi öpüyorum ayrıca kalkıp evi temizlemem lazımm offff offf çok işim var yaa

arkadaşlar bu arada selmay o günden beri hiç girmedi farkındamısın çok ciddi konu galiba özledim valla

evet selmay bnmde dikkatimi çektii
nerdsn cnm yaa
nasılda takıma girmk istemiştii
işte girdi am şimdi o yopk
en kısa zamnda döner inşallah

şebnemcim kolay gelsin sana bence de tatlı alma evde ne kadar az çeldirici olursa o kadar iyi:)
selma halledir gelir bence ben inanıyorum

kõläÿ g€lsìn §€ßn€m

kolaygelsinopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim ama çok ukumvar ve çok yorgunum cumartesi gününden beri hiç oturmadım desem olacak ve bu günde oturamıyacam yaa
otelde işler vardı onları bitireyim diye uğraştım durdum cumartesi günü akşam eve gittim kendimi temizledim pazar günü kalktım kople mutfağı indirdim ne kadar kap kacak varsa hepsini yıkadım kuruladım dolaplarımı sildir tekrar yerleştirdim bütün gün onlarla geçti akşamada misafir vardı yemekte akşam üzeri yemek yapmakla uğraştım gün bitti tabii pazartesi işe gel burdada iş dolu burdaki işleri halettim eve gittim
şimdi odaların yerlerini değiştiriyoruz kople yatak odasını boşalttım yemek odasıyla yerini değiştirecem offff evde oturacak yer bile yok mafoldumbenmafoldumben allahtan yemeği annemlerde yiyoruz

îl†€® ©änìm hì¢ kä®§ìlä§ämìÿõ®uz näsìlsìn
iyiyim cnaım sen nasılsın allah şükür uğraşıp duruyorum işte yukarıdada yazdığım gibi
sen nasılsın

ben dün sizlere söz verdiğim gibi akşam üzeri geldim hepinizin repini verdim inşallah unuttuğum yoktur şimdi gideyim diger topikere rep verip geleyimki sizlkere sonra tekrar veririm demi ama

ìÿìÿìm ߀nd€ ìl†€®©ìm uÿu§uk ßì® §€kìld€ €vd€ õ†u®uÿõ®um ߀nd€ h䃆äÿä ßä§lìÿä©ägìm †€mìzlìg€

€lìmpìÿä dìÿ€† näsìl gìdìÿõ® zõ® õluÿõ®mu

günaydın kızlar inanılmaz baş ağrısı çekiorumm 2 gündür off off dün akşamda kızartma balık ve beyaz ekmek yedim biri beni öldürsün yaaaa

buarada ben hala herkese rep vermiş durumda değilim ama vermeye çalışıorum öpüldünüüzzz

günaydın 8,takım fıstıkları

gününüz dünden güzel olur inşallah opuyorumnanaktan
günaydın kirazzzzzopuyorumnanaktan
günaydın kızlar inanılmaz baş ağrısı çekiorumm 2 gündür off off dün akşamda kızartma balık ve beyaz ekmek yedim biri beni öldürsün yaaaa
önce geçmiş olsun:teselli:
sonra sana da oklava kardeşliği diyoeum ve oklavanı yoluyorum levreğimklava:

buarada ben hala herkese rep vermiş durumda değilim ama vermeye çalışıorum öpüldünüüzzz

neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…