şebnemcim çok güzel olmuşsun valla helal olsun..zaten güzelmişsin de daha da açığa çıkmış..oğluşuna da bayıldım..
ämìn ¢änìm ämä häÿä† ä®†ìk kö†ü p€k†€ €ld€n ßì®§€ÿ g€lmìÿõ® ällähä €män€† õlsun ©õ©uklä®ìmìz
bu arada herkese günayddıınn
bu akşam misafirim var hemiddeeee 2 aile ühühühü
menümü yazayım
çorba salata pilav kağıt kebabı fırında tavuk salata tatlı yapıp yapmamakta kararsızzım hem evde var hazır baklava dün aldık hemde gelen getirio ve çok oluyo
arkadaşlar ben bugün çok giremeyebilirim hepinizi öpüyorum ayrıca kalkıp evi temizlemem lazımm offff offf çok işim var yaa
arkadaşlar bu arada selmay o günden beri hiç girmedi farkındamısın çok ciddi konu galiba özledim valla
bu arada herkese günayddıınn
bu akşam misafirim var hemiddeeee 2 aile ühühühü
menümü yazayım
çorba salata pilav kağıt kebabı fırında tavuk salata tatlı yapıp yapmamakta kararsızzım hem evde var hazır baklava dün aldık hemde gelen getirio ve çok oluyo
arkadaşlar ben bugün çok giremeyebilirim hepinizi öpüyorum ayrıca kalkıp evi temizlemem lazımm offff offf çok işim var yaa
arkadaşlar bu arada selmay o günden beri hiç girmedi farkındamısın çok ciddi konu galiba özledim valla
iyiyim cnaım sen nasılsın allah şükür uğraşıp duruyorum işte yukarıdada yazdığım gibiîl†€® ©änìm hì¢ kä®§ìlä§ämìÿõ®uz näsìlsìn
günaydın 8,takım fıstıkları
gününüz dünden güzel olur inşallah opuyorumnanaktan
günaydın kirazzzzzopuyorumnanaktangünaydın 8,takım fıstıkları
gününüz dünden güzel olur inşallah opuyorumnanaktan
önce geçmiş olsun:teselli:günaydın kızlar inanılmaz baş ağrısı çekiorumm 2 gündür off off dün akşamda kızartma balık ve beyaz ekmek yedim biri beni öldürsün yaaaa
buarada ben hala herkese rep vermiş durumda değilim ama vermeye çalışıorum öpüldünüüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?