- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlar bu sabah diyetisyene gittim diyetisyen kilo almışşşşbu arada görüşmeyi yarın sabah 9:30 a attı ablamla gideceğiz ablamla da rekabet yapmayı planlıyorum bakalım bu işin sonu nereye varacak.
buraya bilgisayardan yazmayı seviyorum.istediğim simgeyi koyabiliyorum.
Herkese iyi öğlenleert ben bugün cuma ile aynı çıktım yanı 62.4 kg. Ama bu hafta çok hırslandım o 61 ile başlayan bir kilo görücem en kötü ara tatildeyim bu hafta o yüzden sporu arttırıcam spor yapmadığım her gün için de azarlayın beni en kötü 15 dk cardio yapayım her gün isteidğiniz kadar azarlayın alınmam ama gaza gelirimsonuçta birbirimiz için de burdayız :)
Tartıda eksi görmeyinece güzel bir sporla başladım güne 55 dk yürüdüm toplam 5.6 km oldu @doga3
Bu arada baya güzel eksiler görmüşüz tebrik ederim herkesi harika tabi ben kendi rakiplerimi geçmenin yolunu bulmalıyım cumaya :)
Kızlar cumartesi günü eşimin Bilecikteki kuzeni yemeğe geleçek
Tabi eşimin halalarinı da yemeğe alacağım ve toplam 12 kişi olacağız
Hazır kalabalık olmusken kvyide cagiririm diye düşünüyorum tabi gece eşim anasını evine bırakır diye düşünüyorumTabi gelmişken kalayım derse yapacak bir şey yok
Şimdi bir yandan ufak ufak temizlik yaparım hafta ici diye düşünüyorum malum fitikla ancak yaparim
Okadar insana yemek ne yapsam derdi sardı tabi benifikirlerini alayım özellikle tatlıya alakali
Bakiyorumda pazartesi tarti günü iyi gelmiş bize...keşke önceden böyle bir uygulama olsaydi..ama olsun...hic birşey icin gec deyil...haftaya pazartrsi inşallah bugün tartilmayi unutan arkadaşlarda tartida güzel eksiler görür..
Bugün büyük kız laptobu yine okula götürüyor çizim dersi için ama cepten idare ederim ben akşama kadar
Bu arada cumartesiye misafirim gelecek akşam yemeğine ve ben bu hafta yavaş yavaş temizliğimi bitirmem lazımbir sürü işi kafada düzenledim gerçeğe de geçirdim mi tamamdır
Tabiki alacağım datlım lafı olmaz bileTakım kendine geldi motivasyon daha da arttı eee birde şampiyon olacaksam daha ne isterim
İnşallah canım ben inanıyorum
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar,
Sabah tartılmadım hızlıca kahvaltı yapıp dişimi çektirmeye gittim. Ve diğer 20likten de bugün kurtulmuş oldum. Hala biraz kanama var sıkıntılı oldu bol bol dikiş var sayamıyorum ama sızıntı şeklinde kanama da devam edebilirmiş.
Bugün sanırım yemek yiyemem daha diğer taraf da tam iyileşmemişti akşama meyvesuyu falan içip geçirmeye çalışcam. Çorba yapacak dermanım da yok iştahım da.
Ay amanın 12 kişi miKızlar cumartesi günü eşimin Bilecikteki kuzeni yemeğe geleçek
Tabi eşimin halalarinı da yemeğe alacağım ve toplam 12 kişi olacağız
Hazır kalabalık olmusken kvyide cagiririm diye düşünüyorum tabi gece eşim anasını evine bırakır diye düşünüyorumTabi gelmişken kalayım derse yapacak bir şey yok
Şimdi bir yandan ufak ufak temizlik yaparım hafta ici diye düşünüyorum malum fitikla ancak yaparim
Okadar insana yemek ne yapsam derdi sardı tabi benifikirlerini alayım özellikle tatlıya alakali
Bişey diyim mi sırf kalma olasılıgından dolayı kayınvalıdemı cagırcagım varsa da cagırmıyorum hahahaa aksam olunca neden oyle ortam oluyor anlamıyorum ne git diyebiliyorsın ne kal :))
Bu arada tatlı konusuna gelince ben genelde tarlı yapmam gelenler getirir ama illa ki yapcaksan ben olsam mozaik pasta sütlü tatlılar gübi pratik bişeyler yapardım, ıslak kekte olabilir...
Selamlar kızlar artık pzarteside mi tartılcaz(( amanınnn diyorum ben pazartesileri hep fazla cıkarım neden acaba :))) ben tartılanadım maalesef
Kısmetse cumaya insallah...
Bugün yine düsük kalorili bir yeme listesi hazırladım kendime.bakalım uyabilcek miyim cuma günü kac cıkıcam artık 71 den kurtulmak istiyorum 70 i görebileyim bu hafta lütfennnnnn
Bir ara yine boyle bir karar almıştık ama uygulama kisa sürmüştü :)
Kolay gelsin canım. Yemeklimi misafirin. ?
İyi günler kızlar
Hafta sonu kayınvalidem nerdeydik hazır oraya gitmişken eltim yeni doğum yaptı onun çocuğunu görmeye gittik
Sanki insanlar bilerek yapmış gibi yemin veriyorlar ressmen benim yemem için bazı şeylerin tadına baktım ama hiçbir şeyi abartmadan
Bugün kahvaltı yapmadım yol yormuş geç kalktım öğlen yemeği yiycem birazdan
Merhaba kızlar,
Sabah tartılmadım hızlıca kahvaltı yapıp dişimi çektirmeye gittim. Ve diğer 20likten de bugün kurtulmuş oldum. Hala biraz kanama var sıkıntılı oldu bol bol dikiş var sayamıyorum ama sızıntı şeklinde kanama da devam edebilirmiş.
Bugün sanırım yemek yiyemem daha diğer taraf da tam iyileşmemişti akşama meyvesuyu falan içip geçirmeye çalışcam. Çorba yapacak dermanım da yok iştahım da.
Merhaba kızlar
Bugün geç kalkınca işler yemekler öğleden sonraya kaldı yorgun hissediyorum kendimi
Yarın kızımı Dr goturcem perşembe iki yaş aşısı var bu gidişle yapılamayacak öksürük burun akıntısı devam ediyor
Normalde cuma doğum günümüz biz pazar kutluycaz ne yapacağım bilmiyorum kafamın içi dolu
Pasta siparişi verdik konsept Sofia çizgi film karakterli peçete masa örtüsü fln süslemeleri
Ay amanın 12 kişi mivalla kolay gelsin ne diyeyim tatlı olarak kabak tatlısı yapardım ben üstüne ceviz enfes.
aynen ek tartı günü ekleyince dikkat oranı artıyor :)Selamlar kızlar artık pzarteside mi tartılcaz(( amanınnn diyorum ben pazartesileri hep fazla cıkarım neden acaba :))) ben tartılanadım maalesef
Kısmetse cumaya insallah...
Bugün yine düsük kalorili bir yeme listesi hazırladım kendime.bakalım uyabilcek miyim cuma günü kac cıkıcam artık 71 den kurtulmak istiyorum 70 i görebileyim bu hafta lütfennnnnn
Geçmiş olsun doğum gününe iyileşir herhalde. Doğum günü de kutlu olsun uzun güzel bir ömrü olsun inşallah.Merhaba kızlar
Bugün geç kalkınca işler yemekler öğleden sonraya kaldı yorgun hissediyorum kendimi
Yarın kızımı Dr goturcem perşembe iki yaş aşısı var bu gidişle yapılamayacak öksürük burun akıntısı devam ediyor
Normalde cuma doğum günümüz biz pazar kutluycaz ne yapacağım bilmiyorum kafamın içi dolu
Pasta siparişi verdik konsept Sofia çizgi film karakterli peçete masa örtüsü fln süslemeleri
Biz de gelirdikHayır KV 1 semt öte oturuyor hani minibüse bile bindigine demezArabada var hani oğlum hadi beni gotür dese 2 dakikada evinde ama hatun seviyor bir yerde kalmayı
Neyse bu sefer eşime derim eve bırakırım yürüme desinheee diyemem derse kafadan davet etmiyeyim
Hoşgeldin canımsıkıntı yok sende haftaya pazartesi günü de tartilirsin aslında o ödem birazda haftasonu dikkat etmedigimizden o yüzden bu pazartesi tartışıyoruz hepimize yarayacaktır
Evet canım Bilecikten gelecekler eee Annesinidé davet edeyim dedim tabi diğer halamizida cagirmazsam olmaz
Su insanlar nasıl bayılıyor diyettekileri baltalamayiyine helal olsun kaçırmadan donebildin aynen devam canım
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir dişin de sende derin bir nefes alırsınmeyve suları fazla şekerli canım istersen ayran falan iç en azından Protein
İnşallah çok güzel bir doğum günü olur ve kuzu nice sagliklı yaşları olur ♡♡♡ iyiki doğmuş küçük prenses
Kız kalabalık olması sıkıntı değil banayeterki yemeklerin adı konsun aksine severim kalabalık sofarları evde büyük masa var rahat sigariz ama valla daha büyük evim olsaydı kesin daha büyük masa isterdim daha fazla insanı davet edebileyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?