Banu benim kız da öyle sabahlıyir resmen.
Hele finaller de bitti ya. Iyice cilkini çıkardı :)
Oğlan da sabah birlikte çıkıyoruz en gec 9.30 da hazırlanıyıp yatağa giriyor yoksa sabah uyanamiyor. .
Jilliandan çok memnundum 30u tamamlamıştım her sette ilk 4 gün ağrı çektim. Ama istediğim elbiseye girmemi sağladı. Tartıda kas yaptığı için + görüyorsunuz diyetle gitse bile en incelemedigim üst kısmımda xs ye girmiştim
İyi sanırım yoldan çıkaran şeyler oldu ama sapitmadim. Akşam evin yolunu bulamadığım için bulduklarımdan yedim. Akşam tartildim düz 78 çıktı. Yarın eksi gibi
Sagolun kizlar.sizin menülerde cok güzel .
YENA altin süt..baharatli süt oluyo...1 bardak sütün icine 1 cay kaşiği toz zencefil
1 çay kaşiği zerdeçal...1 çay kaşiği tarcin kariştirip sicak olarak iciyorum..güzel bir tadi var bana göre..kilo vermeyede yardmci oluyormuş
Evde değildim canım baksana mantı turşu evde olsam sofraya gelir mi?Oo rekabet çok iyi gelecek
Bir yandan biz, diğer yandan ablan..
Erisin yağlar. :)
Yiyormus gibi Yap canım.
Yahut çok az ye..
Hele diyet yaptığını söylediğin an herkes beslenme ve sağlık uzmanı kesiliyor ya nasıl sinir oluyorum. ..
Inşallah iyileşir canım ve gönlünce geçer partiniz. .
Bol cevizli kabak tatlinla giderdin artık :)
Sporu kesinlikle yaşam biçimi yapmalıyız. . Beslenme evet ama sıfır hareketle bir süre sonra takılıyor kilo ..
Jilliandsn memnun kalanlar epey fazla. .
Afiyet olsun pek başarılı.
Altın süt nasıl bişey. ?
Spor yapman metabolizmanı hızlandırır. .
Gofret turevini son ara öğün de tuketmen olmamış ..
Çok zor ama sen anlatırken benim kaslarim ağrıdı. Maşallah sanaJilliandan çok memnundum 30u tamamlamıştım her sette ilk 4 gün ağrı çektim. Ama istediğim elbiseye girmemi sağladı. Tartıda kas yaptığı için + görüyorsunuz diyetle gitse bile en incelemedigim üst kısmımda xs ye girmiştim
Benim gibi spor aşığı biri zorlandı yapabilen yapsın ama leslie plates daha uygun kilo veriminde sıkılaşmak içinÇok zor ama sen anlatırken benim kaslarim ağrıdı. Maşallah sana
Benim gibi spor aşığı biri zorlandı yapabilen yapsın ama leslie plates daha uygun kilo veriminde sıkılaşmak için
acıkmıyorsan harika bir menü ben o kadar yapamıyorumBugun yediklerim
Sabah,
2 parmak kadar Kıymalı börek
Zeytin
Ara,
2 hurma
2 ceviz
Öğle,
Yeşil mercimek salatası
Akşam,
Etli patates 2 kaşık kadar..
3 sarma
2 kaşık yoğurt
70 dk. Plates
aynen kas ta artı çıkıyo ama baya incelio insan o yüzden ben arada ölçü de alıyorum bırakınca ölçün nasıl değişiyor pekiJilliandan çok memnundum 30u tamamlamıştım her sette ilk 4 gün ağrı çektim. Ama istediğim elbiseye girmemi sağladı. Tartıda kas yaptığı için + görüyorsunuz diyetle gitse bile en incelemedigim üst kısmımda xs ye girmiştim
ben akşamları en az 1 kilo fazla çıkarım hep ondan tartılmıyorum :)İyi sanırım yoldan çıkaran şeyler oldu ama sapitmadim. Akşam evin yolunu bulamadığım için bulduklarımdan yedim. Akşam tartildim düz 78 çıktı. Yarın eksi gibi
menü kaptana yakışır şekilde tam keşke ben de salatayı sevsem yaa anca bir avuş yerim o da öğün yanında tek öğün olması için içinde et türevleri olması lazım banaHemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Uyanınca ;
1 duble Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:00de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 dal roka
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
ara;
1 büyük fincan detoks çayımdan
Öğlen; 12:30da
1 kase chialı yoğurt
1 büyük kase salata
ara;
1 fincan duble Türk kahvesi
Akşam; 17:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
1 tabak Marul salatası
1 bardak çörek otlu ayran
ara;
1 adet greyfurt + 1 adet kivi
Şimdide son bir fincan Şekersiz Türk kahvesi içiyorum
Eskiden her gün kaç tane 2si 1 arada içerdim sonraları en azından günde 1 tane içmezsem olmaz gibi oluyorduama artık türk kahvesi hem daha uzun süre tok tutuyor hemde daha fazla keyif veriyor
ay o toplu hareketlere hiiç gerek yok kasları gayet tek başına yaptığın hareketlerle de çalışıştırıyosun onlar işin güzellik değişiklik kısmı benceBende bir ara plastese niyetlendim ama sonra kendimi bir an o topun üzerinde hayal edince vazgeçtimyuvarlanır dururdum gerçi evde benimde var topum havasını söndürüp yatağın altına attık
İlk diyetisyene başladığımda sormuştum da zayıflama sürecinde gitme korumaya geçince daha uygun olur sıkılaşmak adına kas yapmak adına demişti
Etlerim yumusadi ama kaburgamda o kaslar hala belli ustune eklersen tekrardan şekil alabiliyorsunaynen kas ta artı çıkıyo ama baya incelio insan o yüzden ben arada ölçü de alıyorum bırakınca ölçün nasıl değişiyor peki
menü kaptana yakışır şekilde tam keşke ben de salatayı sevsem yaa anca bir avuş yerim o da öğün yanında tek öğün olması için içinde et türevleri olması lazım bana
ay o toplu hareketlere hiiç gerek yok kasları gayet tek başına yaptığın hareketlerle de çalışıştırıyosun onlar işin güzellik değişiklik kısmı bence
sıra geldi benim menüdee
kahvaltı : 1 tane sahanda yumurtA
2 dilim t.b. ekmeği
bir dilim peynir , çeyrek domates
yeşil çay
öğlen : kepek ekmeğine nugget sandviç
ara : 5 badem
akşam : kara lahana sarması 10 tane ince
3 kaşık chialı yoğurt
ara : yeşil çay
toplam kalori : 1027
su : 2 lt
spor : 55 dk yürüyüş
Çok iyi. Bol eksili olsun.İyi sanırım yoldan çıkaran şeyler oldu ama sapitmadim. Akşam evin yolunu bulamadığım için bulduklarımdan yedim. Akşam tartildim düz 78 çıktı. Yarın eksi gibi
Evet çok eski ama koca adam oldularÇok iyi. Bol eksili olsun.
Avatarındaki senin çocuklar mı? Çok tatlılar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?