Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin arkadaşlar...umarim haftasonunuz iyi gecmiştir....ben ilk pazartesi bildirimimi yapayim hemen sonra yine koşturmaca başliyacak..cocuklari okula birakacağim

Gecen cuma...60,8
Bugün..........60,5......

Oo çok iyi..

Ben tartilamadim..

Günaydın kızlar herkese az kalorili bir gün dilerim.
Benim geçen cuma 80,6
Bugün 80

artılarından kurtuluyorsun yaşasın. .
Günaydın herkese hatunlar

Günaydın. .
Başlangıç: 62
Bugün: 61.7
Fark: 300gr

Gelin eksilerrrr

Günaydın kızlar bende tartilmayi unutup kahvaltimi yaptım bolca su içtim Banu abla detoks suyu etki ettimi kilo konusunda

GÜNAYDIN arkadaşlar sevgiler öpücükler
aslında dün kalorimi yazmıştım.Ama çıkmamış.Cep telden girmiştim ondan heral

bu gün güzel bir kalvaltı yaptım akşam hepsini ve kalorisini yazarım.Ayrıca bu akşam sporumda var.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Canım şimdi baktım da 454.cü etapta 68.2 kgla izne ayrılmışsın Bu sabah kaç kilosun canım tartıldın mı Çok fazla fark yok sanırım şu anki kilonla

Bu gün tartıda 72,60 gördüm yaaaa gördünmü bırakınca 4 kilo almışım amaaa vereceğiz kızlar elbirliği ile sişze güveniyorum.

KAPTANNN BENİ TAKIMA ALCEN Mİİİ GIIIIşampiyon yapıcam seniii

Bakiyorumda pazartesi tarti günü iyi gelmiş bize...keşke önceden böyle bir uygulama olsaydi..ama olsun...hic birşey icin gec deyil...haftaya pazartrsi inşallah bugün tartilmayi unutan arkadaşlarda tartida güzel eksiler görür..

Bugün büyük kız laptobu yine okula götürüyor çizim dersi için ama cepten idare ederim ben akşama kadar
Bu arada cumartesiye misafirim gelecek akşam yemeğine ve ben bu hafta yavaş yavaş temizliğimi bitirmem lazım bir sürü işi kafada düzenledim gerçeğe de geçirdim mi tamamdır

Tabiki alacağım datlım lafı olmaz bile Takım kendine geldi motivasyon daha da arttı eee birde şampiyon olacaksam daha ne isterim

Säģolun kizlar....cumaya umuyorumki 59 kiloyu ucundanda olsa görürüm

İnşallah canım ben inanıyorum

Herkese iyi öğlenleert ben bugün cuma ile aynı çıktım yanı 62.4 kg. Ama bu hafta çok hırslandım o 61 ile başlayan bir kilo görücem en kötü ara tatildeyim bu hafta o yüzden sporu arttırıcam spor yapmadığım her gün için de azarlayın beni en kötü 15 dk cardio yapayım her gün isteidğiniz kadar azarlayın alınmam ama gaza gelirim sonuçta birbirimiz için de burdayız :)
Tartıda eksi görmeyinece güzel bir sporla başladım güne 55 dk yürüdüm toplam 5.6 km oldu doga3

Kızlar cumartesi günü eşimin Bilecikteki kuzeni yemeğe geleçek
Tabi eşimin halalarinı da yemeğe alacağım ve toplam 12 kişi olacağız
Hazır kalabalık olmusken kvyide cagiririm diye düşünüyorum tabi gece eşim anasını evine bırakır diye düşünüyorum Tabi gelmişken kalayım derse yapacak bir şey yok

Şimdi bir yandan ufak ufak temizlik yaparım hafta ici diye düşünüyorum malum fitikla ancak yaparim

Okadar insana yemek ne yapsam derdi sardı tabi beni fikirlerini alayım özellikle tatlıya alakali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…