- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bizim kaptanımı çekemiyorlar doğrumu anladım dedikodu yapıyorlar yaniii Amaaaannn öyleysede çekemesinler napalım biz işimize bakacağız tatlım sen yine takip et kaptan ilgilenir hepsiyleNeler yazmak için geldim morelim bozuktu daha bozuldu
ay bak bende hırlandım ... kilılara elvwda diyeceğiz canımmm...Kızlar Bizim altı kişiden oluşan kuzen grubumuz var watsapta bugün yazisiyoruz öyle
Gelinimiz hamile cumartesi akşamı öğrendik bizdelerdi
Gelinimizde grubta Selin sende ikinciyi yaparsın yaşına girince oğlun dedi
Selinin laf sokmakta üstüne yoktur
Ayyy Yok ben formumu korumam lazım kiloyu hiç sevmiyorum giydigim yakışacak o ne öyle dedi
İkinci hamilelik için formumu bozamam dedi direkt bizlere laf soktu çünkü bı o zayıf aramızda
Ben biraz üzerine yazınca Yok ablacığım biz seni kilolarinla kabul ettik gözümüz alıştı artık demezmi
Ben daha çok dellendim ayy canım benim kocis böyle seviyor beni dedim bıraktım yazmayı
Daha bi hırs geldi iyi oldu
Yok abla Banu ablayi değil milegu ban yemiş bı üye yedinci takım kaptanı için yazmış herkes o takımı kıskanıyormusBizim kaptanımı çekemiyorlar doğrumu anladım dedikodu yapıyorlar yaniii Amaaaannn öyleysede çekemesinler napalım biz işimize bakacağız tatlım sen yine takip et kaptan ilgilenir hepsiyle
Neyse bu gün yediklerim
Sabah 1 haş yumurta yarım domates 1 kk peynir 1 avuç içi zeytin bir dilim karışık tahıllı ekmek az ekmeği reçel sürdüm ama yarım çay kaşığı kadar 1 bardak çay
Öğlen
Az sakata az kabak yemeği 1 biber dolma az yoğurt
Ara 1 çukulatalı gofret
Akşam
2 küçük köfte 1 koca kase ezogelin çorba yarım kase çoban salata yarım kase yoğurt
Ayrıca 1 armut 2 mandalina
Ayrıca bu akşam 1 saat sporda idim
İyigeceler öptüm sizi
Şimdi tlf yazıyorum zor oluyor
Hatamız varsa affolaaaa
2 gundur orda olaylara bakiyorum ban yiyen yiyene biri menu paylasim alani diye asagilamis ortam karismisKizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimizaramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarakcevabimizi verelim.
Bu nedir ya gerçekten
Hadi ya görmedim ben onu2 gundur orda olaylara bakiyorum ban yiyen yiyene biri menu paylasim alani diye asagilamis ortam karismis
Sagolun kizlar.sizin menülerde cok güzel .
YENA altin süt..baharatli süt oluyo...1 bardak sütün icine 1 cay kaşiği toz zencefil
1 çay kaşiği zerdeçal...1 çay kaşiği tarcin kariştirip sicak olarak iciyorum..güzel bir tadi var bana göre..kilo vermeyede yardmci oluyormuş
Evde değildim canım baksana mantı turşu evde olsam sofraya gelir mi?
Bugün herkes anlastimi bir kabak tatlısı gidiyor. Şişti bir yanım artı çıkacağım
Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Uyanınca ;
1 duble Türk kahvesi
Kahvaltı; 08:00de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
5 dal roka
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
ara;
1 büyük fincan detoks çayımdan
Öğlen; 12:30da
1 kase chialı yoğurt
1 büyük kase salata
ara;
1 fincan duble Türk kahvesi
Akşam; 17:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
1 tabak Marul salatası
1 bardak çörek otlu ayran
ara;
1 adet greyfurt + 1 adet kivi
Şimdide son bir fincan Şekersiz Türk kahvesi içiyorum
Eskiden her gün kaç tane 2si 1 arada içerdim sonraları en azından günde 1 tane içmezsem olmaz gibi oluyorduama artık türk kahvesi hem daha uzun süre tok tutuyor hemde daha fazla keyif veriyor
acıkmıyorsan harika bir menü ben o kadar yapamıyorum
sıra geldi benim menüdee
kahvaltı : 1 tane sahanda yumurtA
2 dilim t.b. ekmeği
bir dilim peynir , çeyrek domates
yeşil çay
öğlen : kepek ekmeğine nugget sandviç
ara : 5 badem
akşam : kara lahana sarması 10 tane ince
3 kaşık chialı yoğurt
ara : yeşil çay
toplam kalori : 1027
su : 2 lt
spor : 55 dk yürüyüş
Kızlar birazdan ben ufaktan kaçar yatarımsabah malum erken kalka gibi planlarım var
Yarın yine çok yoğun bir gün beni bekliyor çünkü hem ütü yapacağım gidene kadar hemde kuzunun yüzmesi var
Fırsat oldukça bakarım nasılsa yinesabahta damlarım tekrar erkenden
Herkese hayırlı geceler
Allaha emanet olun
Nbr kızlaaarrrrr
Menüm
Sabah: müsli süt 1 kayısı
Ara: sade turk kahve 5 fındık
Öğle: 1 baget but, yarim kase çorba,yogurt
Ara: 5 çilek, 1 ceviz
Aksam: 1 kase çorba, 4 kaşık yogurtlu ıspanak yemegi
Ara: yarim bardak salep
Su: 2.5 lt
Spor: 12bin adım
YENA tşk ederim abla ben iyiyim kızım öksürük burun akıntısı devam ediyor yarın Dr gideceğiz vitamin ve kan sayiminida baktırmak istiyorum inş hayırlısıyla gider geliriz
Aynen abla valla yarın yıkar hastaneyi sesiyleAman kanmı alacaklar kuzudan.
Zor oluyordur dimi. ?
Öksürük zor geçiyor canım. . Soğuklar bitse de rahatlasak. .
Aynen abla valla yarın yıkar hastaneyi sesiyle
Bende uyuyum saat 10da cikicaz iyi geceler iyi uykular)
7takima baktım biraz
Kaptan ban yemiş çok başarılı Bir üye takip ediyorum da
Hayır bı üye yazmış Yok diğer takım kaptanları çok kıskanıyormus falan filan
Kizlar uye olmadan oncede diyet takimlarini okuyordum kaptanimiz ve takim gercekten cok kiskaniliyor ozellikle diger takim kaptanlari tarafindan bir jac sayfada gormustum bu takim kazaninca insanlar malum takim kaptani gibi cirkef degilim gibi konusuyolardi amac takimi cokertmek kaptanimizaramiza donucektir cok uzgunum tam geldi diye sevinirken yine ayni durum bu hafta kazanarakcevabimizi verelim.
Bu nedir ya gerçekten
Bunu yazan galatacocugu adlı uye
Neler yazmak için geldim morelim bozuktu daha bozuldu
Kızlar Bizim altı kişiden oluşan kuzen grubumuz var watsapta bugün yazisiyoruz öyle
Gelinimiz hamile cumartesi akşamı öğrendik bizdelerdi
Gelinimizde grubta Selin sende ikinciyi yaparsın yaşına girince oğlun dedi
Selinin laf sokmakta üstüne yoktur
Ayyy Yok ben formumu korumam lazım kiloyu hiç sevmiyorum giydigim yakışacak o ne öyle dedi
İkinci hamilelik için formumu bozamam dedi direkt bizlere laf soktu çünkü bı o zayıf aramızda
Ben biraz üzerine yazınca Yok ablacığım biz seni kilolarinla kabul ettik gözümüz alıştı artık demezmi
Ben daha çok dellendim ayy canım benim kocis böyle seviyor beni dedim bıraktım yazmayı
Daha bi hırs geldi iyi oldu
Bizim kaptanımı çekemiyorlar doğrumu anladım dedikodu yapıyorlar yaniii Amaaaannn öyleysede çekemesinler napalım biz işimize bakacağız tatlım sen yine takip et kaptan ilgilenir hepsiyle
Neyse bu gün yediklerim
Sabah 1 haş yumurta yarım domates 1 kk peynir 1 avuç içi zeytin bir dilim karışık tahıllı ekmek az ekmeği reçel sürdüm ama yarım çay kaşığı kadar 1 bardak çay
Öğlen
Az sakata az kabak yemeği 1 biber dolma az yoğurt
Ara 1 çukulatalı gofret
Akşam
2 küçük köfte 1 koca kase ezogelin çorba yarım kase çoban salata yarım kase yoğurt
Ayrıca 1 armut 2 mandalina
Ayrıca bu akşam 1 saat sporda idim
İyigeceler öptüm sizi
Şimdi tlf yazıyorum zor oluyor
Hatamız varsa affolaaaa
Menüm
Sabah: müsli süt 1 kayısı
Ara: sade turk kahve 5 fındık
Öğle: 1 baget but, yarim kase çorba,yogurt
Ara: 5 çilek, 1 ceviz
Aksam: 1 kase çorba, 4 kaşık yogurtlu ıspanak yemegi
Ara: yarim bardak salep
Su: 2.5 lt
Spor: 12bin adım
YENA tşk ederim abla ben iyiyim kızım öksürük burun akıntısı devam ediyor yarın Dr gideceğiz vitamin ve kan sayiminida baktırmak istiyorum inş hayırlısıyla gider geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?