Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ni dimik

Selam takımdaşlarım
Tek tek alıntılayamadım ama herkes masallah cok iradeli gidiyor harikasınız! Bence aksam yemegini cok geçe bırakmazsak bu hafta cok daha iyi sonuclar elde edebiliriz.ben bu hafta sporda ekledim listeme.normalde aktif spor yapan biriyim haftanın 4 güün salona gidiyorum ama bebegime suan bakıcal biri yok, annemin isleri bitene kadar ara verdim.yakında salonada gitcem max 1 ay icinde...
Ben daha listeye girmedim heyecanla yarısmaya girmeyi bekliyorum :)
Bu arada hergün tartılan ben, ilk kez haftafa 1 tartılıyorum cok heyecanlıyım cuma sabahını iiple cekiyorum

oynakbasi34 pekmezim keciboynuzu pekmezi ve icinde hic seker yok meyveden gelen seker dısında ama tahınle birlesince tabi baya kalori artıyor ben de 1 yk dan bile az jilet gibi sürüyorum ara ögünde gerçekten cok cok az

Merhabalar herkese. Dün fazla aktif olamadim. Gecmis olsun dilekleriniz icin çok tesekkur ederim. Bugun iki menu birlikte veririm k.bakmayin elimde olan bisey degildi ablamda kaldım kanama vs oldu. Iyi gunler diliyorum

Merhabalar herkese. Dün fazla aktif olamadim. Gecmis olsun dilekleriniz icin çok tesekkur ederim. Bugun iki menu birlikte veririm k.bakmayin elimde olan bisey degildi ablamda kaldım kanama vs oldu. Iyi gunler diliyorum
Rabbim ablanın hakkında hayırlısını versin canım ilk bebeği miydi ablanın tp bebek falan mıydı

Selam kızlar bugün güzel başladım az sonra ara öğün yapicam. Kiraz sapı çayı wc çıkma açısından bana çok faydalı geldi. Sallaması bile iyi geliyor.
Dün kvld gittim ayakları usutunce geç vakte kadar kivrandim spor yapmadım. Bugün de üşüdü ayaklarım. Umarım sancı yapmaz

Çok o çayı kullanma canim icinde sinameki var bagimlilik yapiyor bagirsaklarini dönülmez bi yola sokarsin vucudun su kaybediyor mümkün oldugunca 10 gunde 1 kullan

oynakbasi34 kötü olmuş neyseki çözüm bulunmuş bende çok daralıyorum giderler ihtiyaçlar hiç bitmiyor bakalım sonumuz hayrolsun

İşte hep geldi mi üst üste gelir diyorum ya hakikaten o Rabbim yardımcımız olsun canım inşallah bu günleri de atlatırız

Kar kış ve ben yollardayim

Sana kolay gelsin canım İşin çok zor bu karda kışda

Bugün ve yarın kesinlikle çok dikkatli olursak güzel sonuçlar alırız
Ben yarın için gün içinde kabak yemeği düşünüyorum yoğurtlu

Afiyet olsun canım abartmadığına göre bir şey olmaz o zaman

Kızlar nerelerdesiniz kimseden ses seda cıkmıyo

Sorma canım sabahın 4ünde kalkınca iyice sersem oldum hatta kızı okuldan aldıktan sonra bir ara uzanayım az dedim resmen deliksiz 2 saat uyumuşum hatta bir ara zil çalmış küçük kız Anne kapı diye uyandırmasaydı herhalde rahat 1 saat daha uyurdum
Yarın sabah yine çok erken uyanırsam tekrar yatağa dönerim sabah 7de uyanmak yeterlidir iyice de uykusuz kalıp halsız düşmenin hali yok

Sıkıntı yok canım RAbbim ablacığına şifa versin nasılsa yine bol bol paylaşım yaparsın sende
Cuma bildirim yapmayı ihmal etme yeter nasılsa haftaya daha düzenli olur paylaşımların

Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et iyice üşütme canım

Selam kizlar..bugün fazla yazamicsm stressdeyim...kusura bakmayin olurmu ..

Al benden de okadar canım ama sıkıntı yok anında toparlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…