Önce bir beş kilo ver görelim
Kızlarr tatlı matlı yokkkkGondercen yani. Tamam bol cevizli tahinli ooo bayılırım. 5 kilo geri alırım
Günaydın kızlar
oynakbasi34 Banu abla ayyy kombi bitmiş sizede bı sürü iş çıkarmış
En dar anında insanın evinde bişey bozulunca zor oluyor ya neyse ki arkadaşınız vermiş kombiyi
Taktirirsinuz gün içinde hava çok soğuk
Evet menüm dün sacmaydibugün telafi ederim detoks suyu yapicam senin yaptığından
Şimdi kahvaltimi yapayım önce
@MiuLego hoşgeldiniz grubumuza gece senlendirmissiniz teşekkürler
Ama ama amaKızlarr tatlı matlı yokkkk
Rabbim ablanın hakkında hayırlısını versin canım ilk bebeği miydi ablanın tp bebek falan mıydıMerhabalar herkese. Dün fazla aktif olamadim. Gecmis olsun dilekleriniz icin çok tesekkur ederim. Bugun iki menu birlikte veririm k.bakmayin elimde olan bisey degildi ablamda kaldım kanama vs oldu. Iyi gunler diliyorum
Çok o çayı kullanma canim icinde sinameki var bagimlilik yapiyor bagirsaklarini dönülmez bi yola sokarsin vucudun su kaybediyor mümkün oldugunca 10 gunde 1 kullanSelam kızlar bugün güzel başladım az sonra ara öğün yapicam. Kiraz sapı çayı wc çıkma açısından bana çok faydalı geldi. Sallaması bile iyi geliyor.
Dün kvld gittim ayakları usutunce geç vakte kadar kivrandim spor yapmadım. Bugün de üşüdü ayaklarım. Umarım sancı yapmaz
oynakbasi34 kötü olmuş neyseki çözüm bulunmuş bende çok daralıyorum giderler ihtiyaçlar hiç bitmiyor bakalım sonumuz hayrolsun
Kar kış ve ben yollardayim
Selam takımdaşlarım
Tek tek alıntılayamadım ama herkes masallah cok iradeli gidiyor harikasınız! Bence aksam yemegini cok geçe bırakmazsak bu hafta cok daha iyi sonuclar elde edebiliriz.ben bu hafta sporda ekledim listeme.normalde aktif spor yapan biriyim haftanın 4 güün salona gidiyorum ama bebegime suan bakıcal biri yok, annemin isleri bitene kadar ara verdim.yakında salonada gitcem max 1 ay icinde...
Ben daha listeye girmedim heyecanla yarısmaya girmeyi bekliyorum :)
Bu arada hergün tartılan ben, ilk kez haftafa 1 tartılıyorum cok heyecanlıyım cuma sabahını iiple cekiyorum
oynakbasi34 pekmezim keciboynuzu pekmezi ve icinde hic seker yok meyveden gelen seker dısında ama tahınle birlesince tabi baya kalori artıyor ben de 1 yk dan bile az jilet gibi sürüyorum ara ögünde gerçekten cok cok az
Kızlar nerelerdesiniz kimseden ses seda cıkmıyo
Merhabalar herkese. Dün fazla aktif olamadim. Gecmis olsun dilekleriniz icin çok tesekkur ederim. Bugun iki menu birlikte veririm k.bakmayin elimde olan bisey degildi ablamda kaldım kanama vs oldu. Iyi gunler diliyorum
Selam kızlar bugün güzel başladım az sonra ara öğün yapicam. Kiraz sapı çayı wc çıkma açısından bana çok faydalı geldi. Sallaması bile iyi geliyor.
Dün kvld gittim ayakları usutunce geç vakte kadar kivrandim spor yapmadım. Bugün de üşüdü ayaklarım. Umarım sancı yapmaz
Selam kizlar..bugün fazla yazamicsm stressdeyim...kusura bakmayin olurmu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?