- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Aynen canımbaya keyifli oluyo ama bugün görümcem cocukları 4 te alacağım 2de gidelim yürüyüşe diyince ben öğlen yemeği yiyemedim .Vayyyyy yürüyüş süper olur burda)
Aynen canımbaya keyifli oluyo ama bugün görümcem cocukları 4 te alacağım 2de gidelim yürüyüşe diyince ben öğlen yemeği yiyemedim .
yemekten hemen sonra spor iyi değil diye
Öğlen yarım greyfurtle 1mandalina yedim 1de türk kahvesi
Ama şimdi duşumu alınca çok acıktım birden leblebi yiycem , kendim yapıyorum
Diyette sorun olurmuki acep rakibem
Ay çok acıkmıştım o tok tutar yenmege kadarBen cevapliyayim :)
1 çay bardağı yiyebilirsin..
Siyah beyaz aşk la ufak tefek cinayetlerin eski bölümleriNe izliyorsun bakalım seni özgür kadın :)
Geçmiş olsun kuzuya çabucak iyileşir inşallahOkuya okuya geldim kızlar
Kızımı uyuttum hastane dönüşü görumceye ugradik kendileri kahvaltiyi öğlen yapar akşam yazarım yediklerimi
Dr muayene etti kızımı boğaz enfeksiyonu dedi tahlil yapmadı yanlış sonuç çıkar dedi antibiyotik fln verdi
Haftaya tekrar gideceğiz
Normal salatalarda tuz atmadan ayırıp bir gün sonra yerim ama kabak yenmez bence sulanırbanuuu.
salatayı fazla yapmışım yarında yenir dimi.
akşama hurma yoğurt diyodum ama az kabak salatasındanda yıyım diyorum.
ne diyon kaptanım.
acele cevap
Hep unutuyordum geçen ıspanak yemeği yaptım yoğurt yemedim yanında daha dikkat ediyorum artık
Bende bakıyorum yatak odasında eski tv var kapımı kaparım bakarımEn sevdiğim dizim var bu akşam ufak tefek cinayetler))
Kızının yaşı ömrü uzun olsun birdaha göstermesinCanım gözden kacirmisim ne denilir ki Rabbim en yakın zamanda önce göbusunu sonra kucağını doldursun inş
Çok zor ablana destek ol yasamayan anlamaz ben böyle şeyler duyduğumda normal geliyordu
Taki 37haftalikken kızımin melek olup gitmesi beni benden aldı yıkıldım ölü gibiydim
Çok şükür geçti o günler ikinci kızımı gönderdi rabbim iki yaşına girecek
Çok güzel gerçekten ıssızmış neresi bura
Yaz kızım50 dk. Yürüdüm kayıtlara geçsin pliss :))
2 tane yumurta haşla tok tutarevde akşam sevdiğim bir şey olmadığı için saçma sapan yedim akşam bir küçük puding ve portakal edim büyük ihtiml acıkıcam bunlarla ne yesem diye düşünüyorum canım bir şey de çekmiyor
Fransada canal du midiKızının yaşı ömrü uzun olsun birdaha göstermesin
Çok güzel gerçekten ıssızmış neresi bura
Yaz kızım:)
Geçmiş olsunGünaydın kızlar hayatımın en aç gecesini yaşadım sanki dün. Bugün de saat 11de kan vereceğim diye aç bekliyorum hala. Öğlen bir çorba içebilmek için can atıyorum.
Geçmiş olsun canımIyiyim canım Sağol.
Eşimle hastanedeyiz. Arka baldır da büyük bir et beni vardı lokal müdahale yapilicak Onu bekliyorum ben de.. sonra duruma göre ise gideceğim ..
Inşallah istediğin şekil de olur hersey..
Buraya daha sık ugrarsan hepimiz motive oluruz birbirimizden
Geçmiş olsun. Nedenn kan vereceksin canım.
Yok canım su demek istedim. Soğuk icilmiyorKızlarrrrr ben bu adamı öldürsem sizce kaç sene yerim
Şöyle nefsi müdafa uydursam psikolojik baskı uyguluyor gibilerinden
Biraz evvel tam ütü masaına elimi uzattım paşamız aradı kombi için tesisatçı geliyor yarım saatte kadar dedi
Neyseki elim çabuk büyük kızda yardım etti de anında banyo mutfak salon derken yer yeri o bahaneyle anında ip gibi yaptık
Ütüler yine kaldı akşama
Kendime yorgunluk kahvesi yaptım bekliyorum
Benim biraz zor sıra gelecek bu gidişle
Ne kadar nik değiştirirsem değiştireyim her yerde ele veririm demekki kendimi
Şaka bir yana ama cidden burası bizim ikinci hayatımız oldu
Burada tanıştıp reelde görüştüğüm yüreği güzel insanlarda oldu görüşemesekte gönüllerimizin bir olduğu insanlarda var
İyiki yollarımız kesişmiş diyorum her zaman
İlk zamanlar eşim kızardı ne anlıyorsun şu KKdan diye ( ki yazdıklarımıda hiç bir zaman bakıp okumamıştırgerçi geçmişte anasının çok kullaklarını çınlattım )
Şimdi bazen laptobun başındayken bile hadi gel KKya bak bende oyun konsolunu açayım diyor ve yer veriyoroda alıştı hatta bir ara soruyordu kız pıtır pıtır ne yazıyorsun paso diye bende resmen diyordum seni ve Ananı çekiştiriyorum diye gülerek aman dikkat et Görümcemler girmesin KKya diyordu
Çokta lü lü gerçi
Sana kolay gelsin canımAyran demek istedin sanırım Olmadı bir yerden kahve falan alma şansın yok mu yol üzerinden yada ne bileyim en kötü ihtimalle bir yerden girişini tarzı bir şey al ağzına atarsın bir kaç tane
Başınız sağolsun rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinGeç geldim bugun takima ablam bebek bekliyordu kalbi durmuş onla ilgilendim aldırdık mecburi.
Sizde ne var yok okuyayim bi geçmişi
Geçmiş olsunOkuya okuya geldim kızlar
Kızımı uyuttum hastane dönüşü görumceye ugradik kendileri kahvaltiyi öğlen yapar akşam yazarım yediklerimi
Dr muayene etti kızımı boğaz enfeksiyonu dedi tahlil yapmadı yanlış sonuç çıkar dedi antibiyotik fln verdi
Haftaya tekrar gideceğiz
Meyve yanına peynir süt yoğurt tuketirsen mide kazinmani giderir. Yada tarçın dok meyveye şeker oranını dengelerKızıma tavuklu şehriye çorbası yapıyorum daha sonra sıcak bı duş alayım
Karnım acikinti bi portakal yedim ama kesmedi
Akşam iyi sabirlisin. Eşim çocuklar evde olunca ben kendime pek hakim olamıyorum. Bakalım yarın eksi cikacakmiKızlar iyi akşamlar anca oturabildim.
Menüm şöyle:
Kahvaltı sucuklu yumurta, bir dilim beyaz peynir, bir parmak pide, birkaç ceviz ve tuzsuz fıstık
Geç öğlen kıymalı kabak yemeği büyük porsiyon, az yoğurt ve üç yk bulgur pilavı
Akşam bir armut ve çay
Bir süre yapmayacağım ama kendime söz verdim şöyle bir 75i göreyim o zaman düşünürüz. O zamana da kış biter kabak giderHımmm geçen yıl Yoğurtlu versiyonunu Denemistim ben.. midem mahfolmustu. .
Dokunmuyorsa iç tabii.
Kabak tatlısı mavimliden sorulur :)
Afiyet olsun canım.
Çok acikiyorum artık :)
Oh yürüyüşte yapılmış beslenmede başarılı daha noolsun. .
Iyi geceler canım.
Iyi canım. Sen nasılsın. Kızın nasıl oldu..
Çok güzel canım. Afiyet olsun. .
Bende istiyorum kabaaaaakBir süre yapmayacağım ama kendime söz verdim şöyle bir 75i göreyim o zaman düşünürüz. O zamana da kış biter kabak gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?