Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuzum bir paketten çokmu çiıkıyo ben bilmediğimden tüm pakete baktım
Bu paketin kalorisi 1tane heralde okdar değildir

CANım gecmıs olsun yedigin bisey mi dokundu acaba stresten de olabilir dikkat et kendine..

Bence cok güzel..ama akşam etin yanina ekmek yerine bol salata olsa daha iyi bence...birde tavuk pirsola yagsiz olursada iyi olur
Pirzolayı tencere yemegi gibi 1 yk zeytinyagı ile buharıyla pisirdim ekmegim cok tahıllı 1 dilim65-70 cal arası salata da yiyebilirşm evet daha iyi olcak sanki dogru diyorsun

Kızlar aktif olamayacağım malûm pazar günü doğum günü kutlaması var kızımın yarında eşimle birlikte önce yemek sonrası sinema düşünüyoruz

Yemek olarak büyük bir ihtimalle ızgara köfte salata fln yerim

Yarın mutlaka bakarım buraya arada pazartesiye bomba gibi aranızdayim

Sağol banum dünyanın en zor şeyi emzirirken diyet yapmakmış:)şimdi ben napıcsm geri dönüş için koşul var mıydı

Canımmmm hoşbulduk ne güzel oldu toplanmışız böyle bir araya kiloları yakın zamanda veririz hiç merak etmeben bebiş büyütürken bi çılgınlık yapıp zayıflıyım dedim

Hoşbulduk kuzumResimdeki bebeğim melisaBurası çok etkili kesinlikle haklısın canım ben ayrıldığımda kaç kiloydum hiç hatırlamıyorum şuanda en son 63.4 kiloydum bir hafta falan oluyo tartılmayalı

glsbrs canım yukarıda altını çizdiğim yer okuyunca yalnış anlaşılıyor gibi demek istediğim resimdeki bebek senin mi

eğer senin bebeğin olmasa da yine de çok tatlı maşallah...Herhalükarda masallah resimdeki olsun yada olmasın anlamında...Ama seninmiş canım yazmışssın 41 kere maşallah...Allah karşına çıkacak güçlüklerde kolaylık versin Allah güzel insanlarla karşılaştırsın güzel bir hayatı olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…