Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlaar bugünü baya iyi geçirdim çok şükürr akşamı erken yedim o yüZden ara öğün olaral ne yapsam diye düşünüyorum acıkabilirö yatana kadAr çünküü
Havucu dilimle çok az yogurdu dip sos yap çırpip icine nane pulbiber. Havuc dilimlerini batir ye cigneme cok oldugu icin acikmazsin hemde cips yerine iyi alternatif

İyi akşamlar kızlar
Bu ara gündüzleri pek giremiyorum işler yoğun bugün yine en fazla bir saat oturmuşumdur okulda.
Biliyorum uygun bir menü olarak gelmeyecek size ama bugün akşama kadar sadece 5 bardak kahve içtim 6 da olabilir emin değilim aç hissetmedim sadece yorgunluk ve yoğunluk olduğu için.
Akşama iki orta boyda patates haşlaması yedim bir güzel ezip biraz yağ biber tuz ekledim güzel oldu.
Biraz önce de atıştırmalık niyetine bir tanecik bitter madlen çikolata yedim.
Tatilimi bir hafta sonrasına erteledim işler yüzünden böylece annemin yanına gitmek için bir haftam daha var. Bir hafta daha güzelce sıkabilirim kendimi daha da zayıflayıp gitmek istiyorum.

kahve kalorisi düşük bir şey yarın extra artı vermez bence sana

buralar cuma öncesi sessizleşiyo hep neden bilmiyorum :)
ben hemen menümü yazayım bugün ekstra dikkat ettim artık 61 li bir kilo görmek istiyorum çünkü gına geldi 62 lilerden

kahvaltı-öğlen bir oldu .
1 kase mercimek çorbası
200 g yoğurt
ara : yeşil çay

akşam : tavuklu sezar salata sossuz

ara : bir kupa ayran

toplam : 800 kalori

Kızlaar bugünü baya iyi geçirdim çok şükürr akşamı erken yedim o yüZden ara öğün olaral ne yapsam diye düşünüyorum acıkabilirö yatana kadAr çünküü
Şanslısın iyi yapmışsın off ya ben bugünü hiç güzel geçirmedim yani normalde sadece kahvaltı ve öğlen yemeği yiyorum akşam sadece çok hafif atıştırmalık bir şey yiyorum bugün öyle olmadı komşu sarma getirdi akşam akşam 4-5 sarma ve yoğurt yedim üzerine de çay ve 3 hurma sabah tartılmaktan korkuyorum şu anda

Menümü yazayım.
Kahvaltı yağda iki yumurta, bir dilim çavdar ekmek
Ara bir dilim ayva
Öğlen bir porsiyon güveç yemeği
Akşam bir porsiyon sarma ve az yoğurt
Ara 3 hurma ve çay
Çok oldu bugün napalım bebişler yordu diyelim.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçenlerin hepsini hayırlı olarak nasip eder inşallah ...Aminnnn

Dün hesapta en azından havuza gidip geldikten sonra buraya bir bakarım diyordum ama maalesef hiç bir şey planladığım gibi gitmedi
Kombiciler öğleden sonra ben çıkınca daha doğrusu gelmişler Ben havuzda ay eve geldiğimde kombide takılmış olacak işte ne güzel ısınacağız kalan işlerimi de yaparım diye düşünürken eve bir geldim herşey bıraktığım gibi duruyor Bizim elimizdeki baca maalesef uygun değilmiş ( resmini atmıştık adam bu olur demişti ama bacalı değilmiş meğer kombi
Eşimle havuza gitmeden evdeki tadilat stresinden eccük kapıştık gerçi sonra ben havuzdayken aradım baya bir konuştuk oda söylediği yanlış cümleler için defalarca özür diledi ama şu olan olaylardan ikimizinde sinirleri bozuk olunca bir nevi boşuna patladık
Eve geçerken eksik olanları da aldık kızlarla tabi bu sefer yemek faslı da gecikti

Yani hakikaten berbat bir gün oldu benim için ve sonradan dikkatimi çekti ben iki gündür sıkıntıdan çok fazla su içmemiştim zaten dün hele 1 bardak ancak içmişim

Yani iki gündür boşa evi kaldırıp beklemişiz ne kombi tamir oldu nede aşağı giden su kaçağı Gerçi petekleri yakamadığımız için su kaçağı zaten yok şu an için ama yinede canım çok sıkkın
Bu haftadan çok ümitliyken hüsran oldu yada benim evdeki tartıda bozuldu bilemiyorum açıkçası artık bugün Sibele kontrole gidince anlayacağız neyin ne olduğunu

Canım çok güzel bence ama istersen akşam 1 dilim ekmek yerine koca bir kase salata ekle menüne hem daha tok tutar hemde bağırsakları çalıştırır

Kesinlikle stresden Canım bak bende de durumlar aynı
Panik yok önümüzdeki hafta artık çok daha dikkatli olup fazlasını veririz

Sağol banum dünyanın en zor şeyi emzirirken diyet yapmakmış:)şimdi ben napıcsm geri dönüş için koşul var mıydı

Canım koşul sadece 2 hafta deneme sonra yeni üye gibi girişini yaparken not düşeceğiz mezun olan üye geri döndü diye sonra yine aynen devam

***8. Takım 553.Etap***

Oynakbasi34 ( 85,9 / / / % )
Yena ( 67,2 / / / % )
doga3 ( 89,7 / / / % )
kittenlove ( 62,4 / / /% )
perihan00 ( 60,8 / / / % )
mavimli ( 80,4 / 79,5/ 0,9 / 1,12 % )
helopini ( 67,6 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Günaydın kızlar ve regl olmuşum, dün akşamki hurma krizi bundanmış
Tartım 79,5 gösteriyor. Geçen hafta 80,6 idi. Sevgiler.

Tebrikler canım tekrar 7leri görmüşsün bir daha inşallah asla 8leri görmezsin ....Aminnnn

Kızlar ben kendi bildirimi yazmadım şimdilik çünkü cidden tartıda abes bir fark var artı olarak ve mümkün olmayacak bir rakam olduğu için Diyetisyende tartılmayı beklemek zorundayım

Günaydın kızlar

Bol eksili bir gün olur inş

Bu arada sana da Günaydın canım Hafta sonu için sana kolay gelsin bende bu haftasonunu bir atlatayımda sonra ikimizde bu hafta çok daha sıkı tutarız nasılsa

Sağolasın canım benim. Sizde de dün zor bir gün olmuş dilerim kombi krizini çabuk atlatırsınız

Valla çok zor ama bakalım bugün için yapılmayacağı kesin yarını bir atlatayımda sonra artık sıfır yaptırırız nasılsa kaçış yok artık bari ufak ufak taksitle halledebiliriz inşallah

Kızlar ben şu koltuklarımı sileyim çıkmadan da tekrar buraya bakarım ev dandini bari gitmeden çoğu işimi yapayım gelince de devam ederim yarına bir şey kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…