- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ya ne güzel heycanlardı başarısı bol olsun takdirleri eksik olmasın inşallahKarne günü bugün :)
Oğlum 4.sınıfta pek heyecanlı ilk defa takdir alacak :)
Bugün izinliyim.. Birazdan karne almaya sonrasın da attaya gideriz ana oğul. az vakit geçirelim ..
duraklamamız olmazsa çok güzel aslında inşallah olmaz :)Canım benle sen hemen hmeen aynı kaloride besleniyorduk yanlıs hatırlamıyorsam bende -600 olmuş yavas ama böyle giderse cok ta kötü degil bence ayda ort 2500 eder
benim de durmuştu iki gün yürümem bile farketti gerçekten arada spor yapmak lazım hiç yapmamaktan iyidir :)Hayırlı cumalar canlarrr
Bugün tam 1 hafta sonra tartıldım ve haftasonu ozellıkle pazar günü sınırlarımı asmama ragmen masallh -600 gördüm çook mutluyum inanılmaz motive oldum bence sporunda etkisi oldu bayadır durmustu kilo vermem insallah haftayafa böyle gider
Gecen hafta:71,3
Bu hafta:70,7
bence çok güzel bir farkk harikasın tebrik ederim üstelik başlangıcınla arandaki fark da çok iyi insanlar farkediyodur kilo verdiğinigünaydın kızlar :)
bu hafta kilom 66.5 aslında dün 66.4 idi ama tuvalate falan gidemedim dünden bugüne o yüzden 100 gram fark vardır sabah tartılıp çıktım evden. geçen hafta 67.6 idi 1100 gram gidenim var :) Haftaya daha da olacak ocak sonunu 65 ile kapatacağıma inanıyorum.
benim bu sayfada ilk başlangıcım 72.5-73 arasıydı. 8 kasımda başlamışım iki ayda giden kilom 6. 38 beden etek giyebilmek bile beni ayrıca mutlu ediyor. 56-57 kiloya düşene kadar buradan güç alarak azmedeceğim.
Şimdi toparlayım sonuçları,
ilk başlangıç: 73
Geçen hafta: 67.6
Bugün: 66.5
Spora bu hafta sadece bir kere gidebildim verdiğim paraya da ayrı üzülüyorum, 50dk falan da sporum var.
Kızlarrrr Allahtan @perihan00 beni uyardı H helopini nin bildirimini yanlış yazmışımhatun 1 kgdan fazla vermiş az daha yiyordum kızın yüzdesini tabi takımınkinide
helal olsun nolcak ödemdir o yağ olduğunu sanmıyorumMerhaba kizlar...malesef bugün arti gösterdi tarti...hala yataktayim heryerim ağriyo ..beslenmemede dikkat edemedim hareketde yok ..iyi oldugum zaman en azindan koşturuyordum cocuklari okula getir götür ev işleri derken spor yerine geciyordu nerdeyse.beni bu haftalikta idare edin arkadaşlarim..hakkinizi helal edin..özürdiliyorum sizden
kıskandırıyosunuz kızlar 1 er 1 er vermişsiniz ne güzel kilolarııııAyyy gecmi kaldim
Geçen hafta 62.0
Bu hafta 61.0
Fark 1000gr
Yüzde: %1,61
Ben listeye eklemistim helopiniyi görmedin sanırım :)
Yuzdemizide dusuruyordun durduk yere.
Selaaaammm sizde de mi bebiş varAaaaa bendensiniz hoşgeldiniz
gelemedim bugün cuma telaşından
Ben veremedim diye kıskandım zaar
Maşallah valla herkes gayet güzel vermiş listede olsun olmasınGültenle bende olan ödemleri atıp haftaya güzel bir destekde bulunacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?