gelemedim bugün cuma telaşından
kaptanım haftaya coşturuyor musunuz listeyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi inşallah size kızlara güven tam
çok da yakışırsınız
kombi oldu mu?
valla ben üşüyom evde sanki kuzum bu soğuklarda çok zor.. hadi olsun artık da kutlayalım bunu. hak ettik benceSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Küçük kuzudan laptopu kurtaramadımbende az cepten bakayım dedim birazdan yarın için trilice yapacağım büyük tepsiye yapayım ancak yeter
Eşim Anasını istemiyordu gençler rahat edemez diye ama yarın öbür gün bir ben fazla geldim diye tiplere girer diye biraz evvel aradım davet ettimYarın görümcemin oğlu sünnet olacakmış gündüz aksamda onda olurum dedi bakarız falan yapınca bende sen bilirsin bekleriz dedim ki büyük ihtimalle kızını bırakıp gelmez
Ben üzerime duseni yaptım gelmezse de kendi bilir
Kız Son cümleyi okuyunca ben koptumkızlar böle hayırdır diyor dedim bizim kombi tüm kkya dert oldu sayede nasıl dert yandoysam artık diye nasıl gülüyor büyük kızım valla alemin Anne ya diye
Çok şükür biraz önce adam gelip hesap çıkardı ve pazartesi gelip hemen 1 günde halledeceklermis ♡♡♡♡ proje ve igdasa bildirmeye sonra hallederiz nasılsa onlar haberli geliyor onlar gelmeden gazi biz gelir keserim yine nasilsa dedi
İnanılmaz rahatladım şimdiden
valla ben üşüyom evde sanki kuzum bu soğuklarda çok zor.. hadi olsun artık da kutlayalım bunu. hak ettik bence
Kaptanım ben listeye 3. Cuma mı girmiş olucam?oynakbasi34
Menüm:
Sabah: 1 haşlanmış ymrta beyazı, 5 zeytin,yarim domates, 1 dilim kepek ekmek
A: Sade türk kahvesi 1 mini parça bitter
Öğle: Sebze çorba, kabak meze
A: 5 antep fıstık 2 fındık
Akşam: 1 kepçe yoğurtlu çorba 6 kaşık kabak yemeği, 1 kase mevsim salata
A: 2 bardak şekersiz çay
Spor: 10.000 adım
Su: 2 litre
Evet farkındalar ilk annem fotoğrafımdan anlamıştı. Aslında iş yerindeki kızlar da farketmiş arkamdan konuşmuşlarbence çok güzel bir farkk harikasın tebrik ederim üstelik başlangıcınla arandaki fark da çok iyi insanlar farkediyodur kilo verdiğini
Ay çok güldüm daha şimdi girebildim ama ben bu cuma sürpriz olcak demiştim o kadar çorba püreye 100 gram versem üzülürdüm vallaKızlarrrr Allahtan @perihan00 beni uyardı H helopini nin bildirimini yanlış yazmışımhatun 1 kgdan fazla vermiş az daha yiyordum kızın yüzdesini tabi takımınkinide
Ay çok güldüm daha şimdi girebildim ama ben bu cuma sürpriz olcak demiştim o kadar çorba püreye 100 gram versem üzülürdüm valla
İyi geceler kızlar
Bugün bitti ben de bitmişim ki uzanıp tv izlerken uyuyakalmışım ışık ve tepemde bekleyen iki kediyle şaşkın şaşkın uyandım
Ben iyice günde iki öğüne alıştım başka bir diyet şekli de düşünmeyeceğim artık çünkü etkisini göstermeye başladı bende.
Sabahları biliyorsunuz zaten acıkmıyorum bunda biraz da sigara ve kahvenin de etkisi var. O yüzden öğlen yemeğini eğer tatilse kahvaltı tatil değilse normal yemek şeklinde tüketmek çok daha iyi geldi. Mesela yarın çok mükemmel bir kahvaltı hazırlama planım var dişim de biraz iyi omlet falan rahat yerim.
Her neyse hemen bugünkü menümü de yazayım,
Öğlene kadar kahve çay bir tane madlen çikolata,
Öğlen mercimek çorbası içine bir dilim ekmek doğrayarak yedim,
Akşam kendimce izmir köfte yapma çabalarımla bir çeşit köfte yedimçok da kötü değildi iki tabağa yakın yedim çünkü
Selam kızlar en son tartım buymuş bugünkü tartım 76.2Selam kızlar akşam spor yaptım yine artidayim. 78.8 çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?