Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim bugünkü yediklerim..

Kahvalti...:kk77:
1 az haşlanmiş yumurta
1 yeşil sivri biber
1 kirmizi sivri biber
1 hindiba
1 parça beyaz peynir

Ara...1 y.k..kadar kinoa salatasi

Öylen...:kk77:
1 kepce mercimek çorbasi
1 kücük kaze havuc salatasi
1 kücük porsiyon tavuk eti
1 kaze chiali yoghurt

Akşam...:kk77:
1 büyük porsiyon çin lahana salatasi
1 kücük porsiyon tavuk eti

Toplam kalori....1129
Süpersin ;)

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07:00da
1 duble Türk kahvesi

Kahvaltı; 08:30da
2 yumurta Beyazı
1 dilim beyaz peynir
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

ara; 10.00da
1 büyük kupa bitkisel çay

Öğlen; 12:45de
5 adet köfte ( yağsız tavada )
1 adet turp ( bol limonlu )
1 kase chialı yoğurt

ara, 16:45de
1 adet sade Nescafe

Akşam; 18:45de
1 porsiyon Tavuk göğüs ( küp küp doğrayıp yağsız tavada kavurdum )
1 adet salatalık
1/2 Turp

ara;
1 fincan acaili Ananaslı Yeşil çay
2 dilim Ananas

Fatsecrete göre 662 kcal diyor ama bana sanki az hesapladı gibime geliyor :KK70:
Ay sen hele tam süpersin :halay:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Eve geldiğimizden beri ancak fırsat bulabildim yazmak için :KK66:
Bugün şükür beslenmede süper gitti hatta birazdan yazarım yediklerimi :21:

Şimdi son bitkisel çayımıda koca bir bardağa koydum yatana kadar yudum yudum içerim nasılsa :KK66: Yarın için yenisini ateşe koydum bile :KK48:
Kaldı cumaya 3 gün hatta 2 diyebiliriz :21:
İnşallah herkes çok güzel rakamlar görür :KK68:

Bugün havuzda çocukların içeri girmesini beklerken ben telefona dalmıştım bir anda birinin gel pisi pisi demesiyle kafayı kaldırdım baktım benim kızın Yüzme hocası :KK48:
Kendi kendime herhalde dışardaki kedilerden biri içeri girdi onu çağırıyor derken meğer hoca benim kıza diyormuş :KK70:
Cadıda şeytan tüyü var sanırım bütün hocalar her yanından geçtiklerinde makas alıyorlar burnundan :KK70:
Ayak üstü biraz sohbet ettik de hocası çok memnunmuş kuzumdan :KK68:Kesinlikle onu yetiştireceğiz, kelebek gibi süzülecek suyun içinde dedi :KK48: çok gurur duydum o an kuzumla :KK68:
İnşallah okul hayatında da aynı başarıyı gösterecektir ileride :KK66:

Bencede gayet güzel bir menü canım :KK66:

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnn
Bencede artık daha fazla erteleme de sende başla bildirimlerine :KK66: hem daha çabuk toparlanırsın :KK66:

Yine ucuz atlatmışsın canım ben olsam fıstıklı baklavaya tek parçayla kalamazdım sanırım :KK70:

Bence gayet güzel bir menü canım tebrik ederim hemde hastane koşturmacasına rağmen :KK66:

Gültenciğim yine her zamanki gibi harikasın :KK66:
Cumayı iple çekmeye başladım ben yine yaaa hepinizin menülerini görünce :21::21::21::21::21:
Maşallah kızına. Çok ilgili sevecen bir yüzme hocasına denk düşmüş şanslı bıdık :KK49: inşallah meşhur bir yüzücü olur ilerde :KK9:

IMG-20180123-WA0005.webp

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez geç uyandım :KK48: Geç dediysemde 07:45de :KK48: o fazladan 45 dakika bile nasıl iyi geldi anlatamam size :KK68:
Kızlar uyanmasın diye kahvemi yaptım gık çıkarmadan oturuyorum hatta :KK48: Gerçi büyük kız top patlasa uyanmaz ( ama nasıl birşeyse odasına parmak uçlarında da girsem çaki gibi anında kafayı kaldırıp hayırdır diye sorar :D :D :D aklı gidiyor gece karnı yada beli açılacak da bende olsam görülecek diye :D )

Dün gece arkadaşım aradı ;) kendisi daha evvel yeğenine çok gitmek istediği bir eğlence merkezine söz vermiş eğer karnesi iyi gelirse diye :KK48: Tabi yanına arkadaş olsun diye benim kuzuyada aynı sözü verdi ve tabiki ikiside şimdi tatil modunda olunca ne zaman gideceğiz diye biz Anneleri yemişlerdi :D
Yeğeni Malkaradan geldi dün ve hemen bugün o eğlence merkezine diye tuturmuş :KK48:
Bugün nasipse oraya gitmeye karar verdik ;) ve mutlaka yemek yiyelim de diyeceklerdir ( özelikle çocuklar malum bayılırlar dışarda yemeğe )
Ben ama o konuda çok rahatım çünkü kesinlikle kaçamak sayılacak bir şey yemeyi düşünmüyorum :21::21::21::21:

Bol bol da yürüyeceğimize göre sıkıntı yok :21:

İyi geceler güzel hanımlar...:KK200:

Bugün gelemedim muhtemelen yarın da gelemem..

Dikkat ediyoruz bol su içiyoruz az harekette ettikmi ohhh yansın yağlar...:KK76:

Baya bir yoğunsun sanırım Yenacığım :KK60: Valla özlettin kendini :işsiz:
İşlerin biraz hafifleyince nasılsa yine sende gelirsin :KK15:

Dediğin gibi son iki o yüzden pür dikkat yağ yakımına devam :KK71:
Ay sen hele tam süpersin :halay:

Ayyyy utandıracaksın beni :oops:
İnşallah hepimiz kaçamaksız devam edip çok güzel rakamlar görürüz ;) sen kuzuya rağmen çok çok iyi gidiyorsun maşallah :nazar::nazar::nazar:

Maşallah kızına. Çok ilgili sevecen bir yüzme hocasına denk düşmüş şanslı bıdık :KK49: inşallah meşhur bir yüzücü olur ilerde :KK9:

Sağ olasın canım :KK60: Evet hoca konusunda çok şanslıyız tabi diğer hocalarda çok çok cana yakın :KK68: Gerçi bizim Cadıda nasıl bir enerji yayıyorsa hocalar geçerken bile o havuzdayken burnunu sıkıp geçiyorlar yanından :D :D :D
Çatlak birde kendi öyle olunca daha bir beğenmeye başladı Anneciğim ben çok tatlıyım dimi o yüzden hocalar beni çok seviyor diye :D :D :D sırf kendini beğenip üstün görmesin diye de hep diyorum kızım hocalar hepinizi seviyor öyle bir ayrım yapma hem dersi düzgün dinleyip yüzmeyi güzel yapanların hepsine yapıyorlar diyorum :D

Hiç öyle çok çok büyük hayaller kurmuyorum açıkçası :KK66: Yüzmek mutlu ediyorsa ki şu anda görünüşe göre çok mutlu :confused: :confused:devam etmesini tabiki çok isterim ama açıkçası ilk etapta benim tek derdim Allah korusun suya düşerse en azından kendini kurtarabilecek kadar yüzme bilsin ve sporu alışkanlık haline getirsin ;)
Gerçi bu aralar ben karar verdim yüzme hocası olacağım büyüyünce diyor ama malum o yaşda her ay meslek değişir :D :D :D

Rabbim tüm evlatlarımızın bahtını açık etsin ....Aminnnnnnnnnn

Günaydın kızlar
Dünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı6 bucuk gibi 1bardak yeşil çay sonra geri yattım
Öğlen 1patatesli yumurtalı omlet fatscretten baktım kalorisi yüksek değildi

Ara 1tkase yogurt 1lokma ekmek peynir

Akşam arapların bi yemeği var haşlanmış sebzeler nohut vede onun kendine özel kuskusuyla
Ondan aldın küçük porsiyon ama tamamını yemedim
Salata

Bide küçücük bi porsiyon kendi yaptığım tiramusu

Dun 1saat 15dakika yürüyüşüm var
Su 2litre olmuştur

Kizlar menunuler super valla iradenize hayranim ben cok dusuk kalorili yapamiyorum 1000-1200 arasi yapiyorum bir de haftanin 4 gunu jillian yapiyorum spor olarak.mutlaka oneriyorum kizlar inanilmaz sikilastigini yenilendigini hissediyor insan

Şu meşhur Kombiciler bugün geliyormuş :21::21::21::21:
Gerçi ben gezmeye gideceğim ama gelen kişiler yabancı değil büyük kızımda evde nasılsa ;)
Olmadı çıkmadan Babamı ararım atla gel kızıma arkadaş ol diye en azından içim rahat eder ;)

Etrafı düzenlemekten daha yeni fırsat buluyorum kahvaltı etmek için :kk77:

Günaydın kızlar
Dünkü menüm şöyleydi
Kahvaltı6 bucuk gibi 1bardak yeşil çay sonra geri yattım
Öğlen 1patatesli yumurtalı omlet fatscretten baktım kalorisi yüksek değildi

Ara 1tkase yogurt 1lokma ekmek peynir

Akşam arapların bi yemeği var haşlanmış sebzeler nohut vede onun kendine özel kuskusuyla
Ondan aldın küçük porsiyon ama tamamını yemedim
Salata

Bide küçücük bi porsiyon kendi yaptığım tiramusu

Dun 1saat 15dakika yürüyüşüm var
Su 2litre olmuştur

Afiyet olsun canım ;) bol bol eksi olarak döner inşallah sporunda var nasılsa ;)

Kizlar menunuler super valla iradenize hayranim ben cok dusuk kalorili yapamiyorum 1000-1200 arasi yapiyorum bir de haftanin 4 gunu jillian yapiyorum spor olarak.mutlaka oneriyorum kizlar inanilmaz sikilastigini yenilendigini hissediyor insan

Benim şu telaşe bitsin okullarda açılsın her sabah yürüyüşlerime başlarım diye düşünyorum ;) en azından onu yapayım heee baktım kar veya yağmur var o zaman evde bende bakarım o programa ;)
Canım düşük kalori olması önemli değil aslında ;) önemli olan mümkün olabildiğince az karbonhidrat almak ;)
2 - 3 gündür ona daha çok dikkat ediyorum :21:

Günaydın. .:KK200:
Mutlu çarşambalar

Aşırı soğuk izmir..

Kahvaltı yapıyoruz oglumla haftasonu dişin da geç bir saat benim için :) kızım hala uyuyor ..

Kahvaltı; 2 yumurta birinin sadece beyazı ,yeşil zeytin ,maydanoz yiyebilirsem biraz peynir...

Sonra spora gideceğim. Evdeyim diye bu hafta sabaha aldım ..

Öpüyorum hepinizi .. gününüz güzel geçsin.

Banucum gelsin artık kombiciler. Hava baya soğuk artık, Kıyamam size..:KK200:

Bu hafta izinliyim ya. Oglanla aktivite yapıyoruz vakit geçiriyorum..
Dün gezmeye gittik ..

O yüzden gelemiyirum kusura bakmayın ..

Yarın evlilik yildonumumuz 23 yıl oluyor :):nazar:
Ogleden sonra eşime hediye bakmaya cikicam yarın da bi yemeğe çıkarız tamam gayrı :)

Dün gezmeye gittik ..

Ogleden sonra eşime hediye bakmaya cikicam yarın da bi yemeğe çıkarız tamam gayrı :)
Yenacım nice 23 yıllara:KK200:

Şu meşhur Kombiciler bugün geliyormuş :21::21::21::21:
Gerçi ben gezmeye gideceğim ama gelen kişiler yabancı değil büyük kızımda evde nasılsa :KK66:
Olmadı çıkmadan Babamı ararım atla gel kızıma arkadaş ol diye en azından içim rahat eder :KK66:

Etrafı düzenlemekten daha yeni fırsat buluyorum kahvaltı etmek için :kk77:

Afiyet olsun canım :KK66: bol bol eksi olarak döner inşallah sporunda var nasılsa :KK66:

Benim şu telaşe bitsin okullarda açılsın her sabah yürüyüşlerime başlarım diye düşünyorum :KK66: en azından onu yapayım heee baktım kar veya yağmur var o zaman evde bende bakarım o programa :KK66:
Canım düşük kalori olması önemli değil aslında :KK66: önemli olan mümkün olabildiğince az karbonhidrat almak :KK66:
2 - 3 gündür ona daha çok dikkat ediyorum :21:
Evet ben de bol proteinli bir liste yaomak istiyorum ama gun icinde yeterli protein alamiyorum sabahlari 3 yumurta ogle ya da aksam biraz protein ama daha yogun olsa cok daha hizli vercegimi biliyorum ama karbonhidratida azaltamiyorum en azindan saglikli olanlari seciyorum meyve sebze ve tahilli ekmek gibi ama ne kadar az o kadar iyi tabi

Dün gezmeye gittik ..

Masallah size evlilikte 7 yili devirmis biri olarak burdan cok uzun gibi gelse de su gibi gecmistir kesin Allah nice 23 yillari saglikl ve mutlulukla gostersin insallah

Back
X