- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenacım nice 23 yıllara![]()
Masallah size evlilikte 7 yili devirmis biri olarak burdan cok uzun gibi gelse de su gibi gecmistir kesin Allah nice 23 yillari saglikl ve mutlulukla gostersin insallah
Wowww ne güzel nice mutlu beraber geçecek uzun yıllara diyelim.Banucum gelsin artık kombiciler. Hava baya soğuk artık, Kıyamam size..
Bu hafta izinliyim ya. Oglanla aktivite yapıyoruz vakit geçiriyorum..
Dün gezmeye gittik ..
O yüzden gelemiyirum kusura bakmayın ..
Yarın evlilik yildonumumuz 23 yıl oluyor :)
Ogleden sonra eşime hediye bakmaya cikicam yarın da bi yemeğe çıkarız tamam gayrı :)
Wowww ne güzel nice mutlu beraber geçecek uzun yıllara diyelim.
İyi akşamlar kızlar @YENA nice mutlu senelerinize olsun.
Bugünkü menümü paylaşayım hemen öğlen için yemel hazırlamamıştım dün o yüzden kahvaltı yaptım 10 gibi okulda.
Sabah: 3 tane biraz irice çeri domates,
Üç dört çatal kadar yağlı beyaz peynir,
Çeyrekten biraz fazla ekmek ve çay.
Akşam dışarda yedim ama çok ağır değildi;
Yarım kase mercimek çorbası, (az porsiyon)
Bir yemek kaşığı kadar pirinç pilavı,
Soya soslu tavuk
Normalde bunun yanına güzel bir kola giderdi ama tuttum kendimi su içtim bir bardak![]()
Selam kizlar...cok şükür kendimi toparlayabildim...cumaya güzel bir eksi bekliyorum ..
Yenacim maşallah size...Allah bi 23 yil hatta daha fazla nice evlilik yildönümleri kutlamayi nasip etsin.size
Benim bugünkü yediklerime gelince...
Kahvalti...
1 kücük porsiyon menemen
1 kirmizi sivri biber
1 yeşil sivri biber
1 parca peynir
1 hindiba
Öylen....
1 kepce kirmizi mercimek çorba...
1 kaze chiali yogurt
Ara...
1 cay bardagi sütlü türk kahvesi
1 kivi...
Akşam...
1 büyük tabak karişik salata
2 kepce kirmizi mercimek corbasi
Ara ...tarcinli ananas..
Toplam kalori....1137....
Aman haa.. çok önemli mevzular :))Şimdi farkettim bugünkü aldigim kalori 1032 miş 100 gr.fazla yazmişim
100 gr.100 gramdir...
CANIM BEN HALA İŞYERİNDEYİM.TAKIMIN EKMEK PARASINI BEN KAZANOYIRUM YAAA.ÇOK ÇALIŞIYORUM O YÜZDENBugün bizim takim cok tenha..kizlarr nerdesiniz...![]()
bana takımdaki arkadaşlarınızın isimlerini etiketleyerek buradan verir misiniz ?
Seçme şamzımız varmı ki :)eşşek yapayım mı sizin logonuzu ? eşşek inadı ile yapacağız bu işi mesajı versin ?
CANIM BEN HALA İŞYERİNDEYİM.TAKIMIN EKMEK PARASINI BEN KAZANOYIRUM YAAA.ÇOK ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN![]()