Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dağçileğim geçmiş olsun cnmmm
kızlar bn iftara davetliyim
söz kaçırmıcaam

ben bu ramazanda hiç bırşey için söz veremıyorum ne oldu bana anlamadım gunler cok uzun bence gecede kalkmıyorum mesela şu an acımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookakannehirakannehir

İyilik be canım ne olsun işte eskisi kadar topiğe giremiyorum.Sen neden çevirim dışı görünüyorsun yoksa benim bilgisayarda mı bi sorun var acaba?

nasıl memnun musun selma ya ben almayı düşünüyorum akşamları tv karşısında yaparım diye düşündüm...
selmacım ben 5 kg verdim sonra bi rahatsızlandım serum yedim bir de tatilde şımardım derken 2.5 geri aldım şimdi de onu verdim sayılır..ben daha yeni başladım anlayacağın..

Dün akşam 6 kaşık pirinç pilavı 4 közlenmiş biber,1 tabak salata yedim gece 1 elma 1 porsiyon karpuz (yani sahura kadar) saat 3 tede 2 haşlanmış yumurta ekmeksiz oda tabakta kalmasın diye
Bu akşam 2 biber 1 de patates dolması yiyeceğim 1 lt. de su içerim.
Kaptanım kaç litre su içtiğimizide söylemeye gerek var mı acaba ben günlük ortalama 3 lt su içiyorum.

elımpıya ben spora gıderken yapıyordum yanı üstünde calışıyordum ama ne bıleyım cokda hoşuma gıtmedı benım acıkcası

o step aletinden bende var kızlar ama çok yorucu bişey 5dk yap, canın cıkıyo resmen su gibi oluyosun kaç kalori yaktınıda gösterio bi bakıyorum 90 yada 100 yakmışım canım sıkılıo o kadar yoruluyorum suna bak diyorum:mymeka:

anladım canım..ya ne bileyim bi alet olsun da bahanem olsun diye düşünüyorum belki de yapcak adam yapar da ne bileyim olmuyor işte..eve geç gidiyorum spor aletim çok hantal ve o odayı zaten kulllanmıyorum oraya gitmek bile içimden gelmiyor kaldı ki spor yapayım..en azınden tv izlerken ter dökerim diye düşündüm..spor aletimi de salona koyamıyorum baş köşeye....tv yi o odaya koysam o da çok saçma olur ya bu akşam bir çözüm bulmaya çalışcam..

çok güzel
günde zaten en az 8 bardak su içmeleyiz
aam bnm bazen bu 3 ve üstü oluyor

en iyisi yürüyüş bandı aslında ama fiyatları çok uçuk... step aleti fiyat olarak uygun amaben devamlı olarak yapamadım kendimi yormaktan baska bi işe yaramıyo bence

elimğıya benım oturma odasında yürüyüş bandım var sende koy oturma odana hem tv izliyorsun hemde yürüyüş yaparsın sıkıcı olmuyor

çok güzel
günde zaten en az 8 bardak su içmeleyiz
aam bnm bazen bu 3 ve üstü oluyor

4 lt. hımmm süppersin kaptanım.Kaptanım sana söz en az 2 kg. vereceğim demiştim ya 2,200 gr. gitti çok şükür Herşey sizlerin sayesinde bu kadarınıda ummuyordum .Ne dersin kaptanım iyimiyim.Şu anda 60.1 'den 57.9' adüştüm bakalım yarın ne olur. Söylemeyi unuttum 1.5 saat spor yaptım canım çıktı nefes nefeseyim.Yarım saat yürüyüş yarım saat yerde egzersiz yarım saatte step .Şimdiden bildirmiş olayım gece birşey yemeyeceğim.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…