Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

GÜnaydın kızlar......

ıftarda yedıklerım;

az Çorba + 1 yemek kaŞıĞı (pılav+cıĞer)+ 2 kÖfte

tavuk gÖĞsÜ yedım...

Sahurda sadece sÜt ıÇtım....

Ve yaklaŞık toplam 2-3 lt. Su ıÇtım

günaydın kızlar nasılsınız geçmişi okudum biraz uzun sürdü çünki ben dün sabah girmişim birdaha girmemişim sizlerde maşallah döktürmüşsünüz
dağ çileğim geçmiş olsun canım inşallah belin daha iyidir şimdi
elimphia cım iyiyim cnaım sen nasılsın ayrıca paylaşımın için tşkler çok güzel bir paylaşımdı spor konusuna gelince benden bayramdan sonra başlıyacam ama biz eşimle birlikte gidiyoruz bizim burda parklaeda bütün spor aletleri var belediye yapmıştı çok güzel oluyor hem yürüyüz yapıyoruz ondan sonrada alet çalışıyoruz

Son düzenleme:
ben de dün akşam yumurtalı pazı,yoğurt bir dilim ekmek
yarım litre elmalı karışım
2.5 litre su içtim..sabah da kepek ekmekli sandviç..
hala spor yok..
bağırsaklarım da çalışmıyor 3 gündür..
bu sabah tartıda artı çıktım ama moral bozmak yok..yeniden azimli günlerimi yaşıyorum bakalım yarın sabah kaç çıkıcam..

canım en güzeli aslında da benim eşimi ikna edemiyorum..o fazla kilolu değil arada birazcık şişen bir göbeciği var..bir de çok yoruluyor bir saat otobüste ayakta geliyor işten eve gelince de yayılmak istiyor..beni de yalnız göndermiyor haliyle hava kararıyor..

evet geçen kış devamlı gittik güzel oluyordu yaz geldi akşamlar kısaldı gitmez olduk şimdi tekrar başlıyacaz allah nasip ederse tabii benim eşimde çok zayıf göbeği bile yok bana eşlik etmek için geliyor ne yapsın zavallı başka türlü ben spor yapmam :1rolleyes:

ya aslında evde şu nivea body nin spor cd si var işten gelir gelmez yapsam onu o da olur da işte yapcak adam lazım..:))tembelim anam..

benden tembeli yokturr heeee......vallaaaa evdede bür sürü işim birikti yapılacakkkk.....

kaptanımmmm sinirlenmeeee bende sadece sütle duruyorummmmmmm.....

YOKSA BAŞKA ŞEYEMı KIZDINNNNNNNNN

bende Çok kÖtÜyÜmm fecı kolum aĞrıyooo acıdan ÖlÜyorummm kendımı ıŞe veremıyorummmmmm

kaptanımmmm sinirlenmeeee bende sadece sütle duruyorummmmmmm.....

YOKSA BAŞKA ŞEYEMİ KIZDINNNNNNNNN

bende Çok kÖtÜyÜmm fecİ kolum aĞrıyooo acıdan ÖlÜyorummm kendİmİ İŞe veremİyorummmmmm

neden kolun ağrıyor hayırdr

yok cnm bn ac olunca sinirli huysuz hereşye çabuk kızan biriyimdrkötükedihüso
ama tokken de değme keyfime:içelim:

ben de oruçluyken çok huysuz oluyorum hele iftara 20 dk kala kimse yaklaşmasın bile yanıma..şimdi öğle yemeğimi yedim kızlar..
1 haşlanmış patates
bir karper
2 grissini
oruçlu olanlar yediklerimi yazmak size ayıp olmuyor di mi ya unutmayım diye hemne yazıyorum da..

yok cnm yaaaz
hm korkma bnm canım onları çekmez
şöle bol kalorili yazacan ki çekcek kaydirigubbakcemile3

Önemlı deĞıl elımphacıĞımmm.......

Kaptanımmmm maalesef neden olduĞunu bılmıyorum ama 2 ıhtımal var
1. GeÇenlede dÜŞmÜŞtÜm Üzerıne onun acısı Çıkıyor
2. Romatızmaa

slm kızlar bel ağrım hafifledi doğruldum şimdi.....
sahurda 1 dilim karpuz yedim sadece.....başkada bişi yok....akşamda sporum var....bakalım fazla yormadan çalışacam.....
kızlar bendede stepper aleti var...zevkli ama valla tembellikten kullanamıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…