4 lt. hımmm süppersin kaptanım.Kaptanım sana söz en az 2 kg. vereceğim demiştim ya 2,200 gr. gitti çok şükür Herşey sizlerin sayesinde bu kadarınıda ummuyordum .Ne dersin kaptanım iyimiyim.Şu anda 60.1 'den 57.9' adüştüm bakalım yarın ne olur. Söylemeyi unuttum 1.5 saat spor yaptım canım çıktı nefes nefeseyim.Yarım saat yürüyüş yarım saat yerde egzersiz yarım saatte step .Şimdiden bildirmiş olayım gece birşey yemeyeceğim.:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
:lepi::lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanvereliniortak
Kaptanım uğraştım ancak bukadar oluyor. .3-4 kilo verenler nasıl veriyor hayret ediyorum.
kızlar iyigeceler döktürmüşüz
kızlar iftarda 2kase çorba çok az 3 yk patates yemegi ve yoğurt
2 lt su
5kmm yürüyüş
az önce 3 tane etiform büskivi
ben acilden geldim bel ağrısından uyumadım daha..........
fikirleriniz için çok tkler kızlar...Selmacığım doğru söylüyorsun ana katılıyorum. Özellile türk filmi izlerken çok zevkli oluyor.
fikirleriniz için çok tkler kızlar...
kızlar benim koşu bandım şu eski tiplerden ayağınla çeviriyorsun bir motoru yok ve çok yer kaplıyor 1998 de mi ne acayip paraya almıştı babam:)içinde küreği twissi koşu bandı titreşim aleti bisikleti hepsi var...oturma odama koyarsam kımıldayacak yer kalmayacak da küçük tv yi diğer odaya taşıma konusunu bi düşüncem bakalım..haftasonu bişiler yapayım olmuyor böyle sporsuz..ramazandan sonra yüzme havuzuna yazılcaktım haftaiçi iş çıkışlarında gideyyim diye onun da dönüşü geç olcak eve yakınlar pahalı eşim de gece vakti tek başına dönmen zor olur dedi..böyle işte..biraz daha araştırayım şu aleti ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?