Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Elimphi arkadaşım sağol sayende step yaptım .Beni hırslandırdın sağol. Sana birşey söyleyeyim mi ; step aletinde çalışırken insan güç bakımından çok yoruluyor ama yürüyüş bandından daha çok kalori yakmanı sağlıyor.Çok yormasın dersen dereceleri var zaten ayarlarsın .Dediğin gibi en azından istediğin her yere taşıyabiliyorsun.

:lepi::lepi::lepi::lepipuyorumnanaktanvereliniortak

Yarına kadar 1 kg. daha versem iyi olur. Yaptığım sporun üzerine yarım saat daha yaptım, bi yarım saat daha yapmam lazım.Ne dersin kaptanım iyi olur değil mi?

kızlar iyigeceler döktürmüşüz
kızlar iftarda 2kase çorba çok az 3 yk patates yemegi ve yoğurt
2 lt su
5kmm yürüyüş
az önce 3 tane etiform büskivi

tatlım ben başka topikteydim kusura bakma görmedim tatlım
ben başladıgımdan beri 4 kilo verdim 73 den 69 düştüm ama ramazan boyunca 3 kilo verdim

Selmacığım doğru söylüyorsun ana katılıyorum. Özellile türk filmi izlerken çok zevkli oluyor.
fikirleriniz için çok tkler kızlar...
kızlar benim koşu bandım şu eski tiplerden ayağınla çeviriyorsun bir motoru yok ve çok yer kaplıyor 1998 de mi ne acayip paraya almıştı babam:)içinde küreği twissi koşu bandı titreşim aleti bisikleti hepsi var...oturma odama koyarsam kımıldayacak yer kalmayacak da küçük tv yi diğer odaya taşıma konusunu bi düşüncem bakalım..haftasonu bişiler yapayım olmuyor böyle sporsuz..ramazandan sonra yüzme havuzuna yazılcaktım haftaiçi iş çıkışlarında gideyyim diye onun da dönüşü geç olcak eve yakınlar pahalı eşim de gece vakti tek başına dönmen zor olur dedi..böyle işte..biraz daha araştırayım şu aleti ben..

cnm ewt bende tv karşısında spor yapıyorum spor odam var bandım tv im orda özellikle dizi karşısında çok iyi yapılıyo

sahurda bi kupa süt içtim yattım kızlar bugün yemege davetliyiz eşimin iş yemeği diyebiliriz az yerim çnkü dışarı yemegi hoşuma gitmiyo ramazanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…