- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin bu arada :)Kızlar harikasiniz gerçekten kiloları çok merak ediyorum. Yarın belli bir saat varmı kilo bildirimi için
Yok canım sabah tartılır tartılmaz yazıyorum ben. Bu arada hoş geldinKızlar harikasiniz gerçekten kiloları çok merak ediyorum. Yarın belli bir saat varmı kilo bildirimi için
Teşekkürler hoş buldumYok canım sabah tartılır tartılmaz yazıyorum ben. Bu arada hoş geldin![]()
Hoş buldummmhoşgeldin bu arada :)
Maşallah ilk günde bu azim.ancak alkuşlanir..O zaman ilk menüm gelsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
7 zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı lor peynir
Ara öğün :
1 sade kahve 2 ceviz 2 kayısı
Öğle
Yoğurtlu karnabahar 7 kaşık
1 kase çorba
Yeşillik
Ara öğün
1 elma 15 badem 1 bardak yarım yağlı süt (light alamadım :)
Aksam
5 kaşık patates salatası
1 kase çorba
Bollll yeşillik :)
Ara öğün
4 yemek kaşığı yoğurt
1çay kaşığı tarçın 1 elma
4 litre suuuuu![]()
O kilolar ya gidecek ya gidecek tatlımTekrardan hoşgeldin. Ben de hamilelik öncesi 8 kilo aldım hamilelik döneminde toplam 10 kilo aldım lohusalık döneminde de 8 kilo aldım. Bana da lohusalık döneminde yok sütün az onu ye bunu ye dediler devamlı aylarca tatlı yedim bir işe yaramadı kilodan başkaToplamda 26 kilo fazlam oldu
işte bu topikteki kızlarla tanıştım sağolsunlar motive edici bir grubuz, çok uzun yolum var ama yavaş yavaş da olsa vereceğim inanıyorum
![]()
Canım çok teşekkür ederim inşallah hedef uzak değilSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri ancak uğrayabildimMalum cepten sıkıntılı oluyor hele ki dışardayken
Çok şükür dün ustalar geldi sabahtan hatta adam aynı gün bitsin diye 3 tanede yanında fazladan eleman getirmişev resmen erkek kaynıyordu
Arkadaşım yeğeni ve benim kıza onları karne hediyesi olarak oyun alanına söz vermişti tabi yeğeni kısıtlı zaman için gelince dün gittik mecbur
Kızlar dün tanıştılar ama tanışır tanışmaz resmen kankaya bağladılar
Çok güzel eğlendiler hatta doymadılar birbirlerine
Tam arkadaş hadi gel bizde bir kahve içelim öyle gidersin demişti öğlen 15:30 gibi eşimde ben evdeyim ustaların başında nasılsa keyfine bak dediKahve faslı bitmek üzereyken 20 yaşındaki yeğeni rahatsızlandı
Hadi hazır araba altımda kalk hastaneye götürelim dedik ve soluğu acilde aldık
Deli gibi kalbi atıyordu ve tansiyonu düşmüştü ( kızcağız zaten iki gündür gripmiş )
Neyse iğne falan yaptılar grib için de hava makinesi bağlarsanız rahatlar dediler ( biz özellikle sorduk bende makine var diye )
Eve uğrayıp makineyi aldıktan sonrada yine onları evlerine bırakıp makineyi gösterdim ve kızı zorla da olsa eve getirdimEşşekler bir olmuşlar yok biz bir arada kalacağız yok pijama partisi yapacağız falan dediler
Neyse zorda olsa ikna ettik de eve geldi cadı benimle tabi o arada saat oldu 19:00
Şükür bir aksilik olmamış ve eve geldiğimde petekler çalışıyordu
Tabi ben kaç gündür soğuğu yediğim için benimde boğazlarım ağrıyordu iki gündür ve bu sabah sıcacık evimde hasta uyandım
Adamlar hızlı çalışalım derken her yeri berbat etmişler gerçi ellerinde değil kırma işleri olunca doğal olarak toz da olmuşeşim sağ olsun büyük kızla biraz yapmış ama benim bugün çooook işim var
Birazdan tülleri makineye atmayla başlarım ama önce sizlere bakayım dedim
Canım sen zaten çok azimlisin ve o yüzden eminim çok rahat görürsün o 52yi48 demiyorum çünkü bana göre çok fazla olur o 48
ne o öyle çıbık kraker gibi
Kuzum ben sanada zaten biraz evvel özelden yazdım ama tekrar söylüyorum az sabır olmadı bir Kazen Abimize danışırız bir logo içinde gitmeyelim dimi ama
Birde şöyle düşün Eşşeklerin gözleri dünyada en güzel gözler olarak nitelendiriliyoreeee bizde dünyanın en güzel gözlü ve inatçı hatunları takımı da sayılabiliriz
Dur bakalım belki bize başka bir şey uygun görür gerçi kendi de demiş inat bakımından diyeeee takım olarak ne olursa olsun inat etmiyormuyuz bu hafta olmazsa bir sonraki hafta olacak derece diye
inatla hedefe odaklanmadık mı
![]()
Bende hepinizi çok özledim canım bu yaz inşallah bizim yazımız olsun fit fit girelim yazaHoşgeldin Gülşah maşallah ne güzel anlattın kendini. Özlemişim seni de
Bugun yediklerime gelince
Kahvalti:
Az sucuklu az peynirli yagsiz cok tahilli ekmege tost
1 haslanmis yumurta
Ara:1 cok tahilli ekmek uzeri 1yk tahin pekmez ve 1/3 muz
Aksam:1 kase yagsiz pirasa 5 kofte 10 fistik
Coook acim :)))
O zaman ilk menüm gelsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
7 zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı lor peynir
Ara öğün :
1 sade kahve 2 ceviz 2 kayısı
Öğle
Yoğurtlu karnabahar 7 kaşık
1 kase çorba
Yeşillik
Ara öğün
1 elma 15 badem 1 bardak yarım yağlı süt (light alamadım :)
Aksam
5 kaşık patates salatası
1 kase çorba
Bollll yeşillik :)
Ara öğün
4 yemek kaşığı yoğurt
1çay kaşığı tarçın 1 elma
4 litre suuuuu![]()
Kızlar harikasiniz gerçekten kiloları çok merak ediyorum. Yarın belli bir saat varmı kilo bildirimi için
İyi akşamlar herkese
Bugünkü menümü yazayım ben de.
Kahvaltı kaşarlı sucuklu omlet, bir parça örgü peynir, 4 yeşil zeytin, 6-7 çiğ badem
Geç öğlen yemeği bir buçuk lahmacun, bir bardak ayran
Akşam bir sütlaç.
kızlar ben bu haftadan pek ümitli değilim inşAllah siz çok güzel eksiler görürsünüz . kötü birşey yemedim ama hep çok kötü saatlerde yedim ve sürekli oturduğum yerde ya ders dinledim ya çalıştım hastalık vaktim geldi ama hala olamadım derken baya baya şiştim inşallah yarına çok artı çıkmaz
geçen haftasonu 12 şer saat ders yaptığımız için bu haftasonu daha rahat olcak bunu sporla değerlendirip bu ödemden kurtulmaya çalışıcamm eğer yine gitmezse izin alıp toparlanıp mı geri dönsem diyorum ama izin hakkımız da 2 taneymiş azmış .
Bildirim zamanıııııj
Bugün yine hastanelerdeydik dişimiz çıkıyo ama sanki babamız dil çıkarıyo bi evham bi panik utanmasa Meloş mıçsa doktora gidicez
Eee böyle olunca benim öğün saatleri gümledi
Sabah
İki tane 100 kalorilik saray kek
Öğlen
Dardanelton soslu ton balığı
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak şekersiz limonata
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam
3 adet köfte
1 bardak şekersiz limonata
Acılı mayonez çok az
Ara
Türk kahvesi
1 küçük kurabiye
1.5 litre su
Allah’ta beni nasıl biliyorsa öyle yapsın![]()
Günaydın harikasınGünaydin kizlar hayirli mutlu Cumalar
Ilk bildirimi ben yapim...
Başlangic kilom.........72 kg
Gecen haftaki kilom 61,3 kg
Bugünkü kilom .......60,5 kg
Giden......0,8 gr
Toplam giden ....11,5 kg
Yüzdem.....% 1,30
Ve hedefim 57 kg olmak![]()
Kızlar hepinize günaydın bugün tartıda eksi göreceğime emindim ama ne yazık ki sabit kalmışım. 79,5dün hiç su içmedim sadece bir bardak 
su içmeyi hep unutuyorum desem
![]()
Günaydin kizlar hayirli mutlu Cumalar
Ilk bildirimi ben yapim...
Başlangic kilom.........72 kg
Gecen haftaki kilom 61,3 kg
Bugünkü kilom .......60,5 kg
Giden......0,8 gr
Toplam giden ....11,5 kg
Yüzdem.....% 1,31
Ve hedefim 57 kg olmak![]()
Ben artıdayım malesef hem de 62,8 cıktı