Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçen haftasonu 12 şer saat ders yaptığımız için bu haftasonu daha rahat olcak bunu sporla değerlendirip bu ödemden kurtulmaya çalışıcamm eğer yine gitmezse izin alıp toparlanıp mı geri dönsem diyorum ama izin hakkımız da 2 taneymiş azmış .

O zaman ilk menüm gelsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
7 zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı lor peynir
Ara öğün :
1 sade kahve 2 ceviz 2 kayısı
Öğle
Yoğurtlu karnabahar 7 kaşık
1 kase çorba
Yeşillik
Ara öğün
1 elma 15 badem 1 bardak yarım yağlı süt (light alamadım :)
Aksam
5 kaşık patates salatası
1 kase çorba
Bollll yeşillik :)
Ara öğün
4 yemek kaşığı yoğurt
1çay kaşığı tarçın 1 elma

4 litre suuuuu :halay:
Maşallah ilk günde bu azim.ancak alkuşlanir..:KK9:

Tekrardan hoşgeldin. Ben de hamilelik öncesi 8 kilo aldım hamilelik döneminde toplam 10 kilo aldım lohusalık döneminde de 8 kilo aldım. Bana da lohusalık döneminde yok sütün az onu ye bunu ye dediler devamlı aylarca tatlı yedim bir işe yaramadı kilodan başka :skandal:Toplamda 26 kilo fazlam oldu :olamaz::oha: işte bu topikteki kızlarla tanıştım sağolsunlar motive edici bir grubuz, çok uzun yolum var ama yavaş yavaş da olsa vereceğim inanıyorum :KK19:
O kilolar ya gidecek ya gidecek tatlımEn Büyük KK:KK76:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dünden beri ancak uğrayabildim :KK66: Malum cepten sıkıntılı oluyor hele ki dışardayken :KK53:
Çok şükür dün ustalar geldi sabahtan hatta adam aynı gün bitsin diye 3 tanede yanında fazladan eleman getirmiş :KK66: ev resmen erkek kaynıyordu :KK70:

Arkadaşım yeğeni ve benim kıza onları karne hediyesi olarak oyun alanına söz vermişti tabi yeğeni kısıtlı zaman için gelince dün gittik mecbur :KK66:
Kızlar dün tanıştılar ama tanışır tanışmaz resmen kankaya bağladılar :KK70:
Çok güzel eğlendiler hatta doymadılar birbirlerine :KK66:
Tam arkadaş hadi gel bizde bir kahve içelim öyle gidersin demişti öğlen 15:30 gibi eşimde ben evdeyim ustaların başında nasılsa keyfine bak dedi :KK66: Kahve faslı bitmek üzereyken 20 yaşındaki yeğeni rahatsızlandı o_O
Hadi hazır araba altımda kalk hastaneye götürelim dedik ve soluğu acilde aldık :KK66:
Deli gibi kalbi atıyordu ve tansiyonu düşmüştü ( kızcağız zaten iki gündür gripmiş )
Neyse iğne falan yaptılar grib için de hava makinesi bağlarsanız rahatlar dediler ( biz özellikle sorduk bende makine var diye )
Eve uğrayıp makineyi aldıktan sonrada yine onları evlerine bırakıp makineyi gösterdim ve kızı zorla da olsa eve getirdim :KK48: Eşşekler bir olmuşlar yok biz bir arada kalacağız yok pijama partisi yapacağız falan dediler :KK70:
Neyse zorda olsa ikna ettik de eve geldi cadı benimle tabi o arada saat oldu 19:00 :KK53:

Şükür bir aksilik olmamış ve eve geldiğimde petekler çalışıyordu :confused::confused::confused::confused:
Tabi ben kaç gündür soğuğu yediğim için benimde boğazlarım ağrıyordu iki gündür ve bu sabah sıcacık evimde hasta uyandım :KK70:
Adamlar hızlı çalışalım derken her yeri berbat etmişler gerçi ellerinde değil kırma işleri olunca doğal olarak toz da olmuş :KK66: eşim sağ olsun büyük kızla biraz yapmış ama benim bugün çooook işim var :KK66:

Birazdan tülleri makineye atmayla başlarım ama önce sizlere bakayım dedim :KK66:

Canım sen zaten çok azimlisin ve o yüzden eminim çok rahat görürsün o 52yi :KK66: 48 demiyorum çünkü bana göre çok fazla olur o 48 :KK48: ne o öyle çıbık kraker gibi :KK70:

Kuzum ben sanada zaten biraz evvel özelden yazdım ama tekrar söylüyorum az sabır olmadı bir Kazen Abimize danışırız bir logo içinde gitmeyelim dimi ama :KK60:
Birde şöyle düşün Eşşeklerin gözleri dünyada en güzel gözler olarak nitelendiriliyor :KK66: eeee bizde dünyanın en güzel gözlü ve inatçı hatunları takımı da sayılabiliriz :KK68:
Dur bakalım belki bize başka bir şey uygun görür gerçi kendi de demiş inat bakımından diye :KK66: eee takım olarak ne olursa olsun inat etmiyormuyuz bu hafta olmazsa bir sonraki hafta olacak derece diye :KK66: inatla hedefe odaklanmadık mı :KK60:
Canım çok teşekkür ederim inşallah hedef uzak değil:KK60:

Bildirim zamanıııııj:halay:
Bugün yine hastanelerdeydik dişimiz çıkıyo ama sanki babamız dil çıkarıyo bi evham bi panik utanmasa Meloş mıçsa doktora gidicez:KK11:
Eee böyle olunca benim öğün saatleri gümledi:silah:
Sabah
İki tane 100 kalorilik saray kek
Öğlen
Dardanelton soslu ton balığı
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak şekersiz limonata
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam
3 adet köfte
Acılı mayonez çok az
Ara
Türk kahvesi
1 küçük kurabiye:sinirli:
1.5 litre su:KK52:
Allah’ta beni nasıl biliyorsa öyle yapsın:olamaz::silah:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah ......Aminnnnn

Bu sabah nasıl bir sabah olsun diye diye yattıysam 05:00de uyandım :D tekrar yatsam mı falan diye düşünürken vazgeçtim :KK48: Kendime güzel bir türk kahvesi yapayım diye düşünürken bir baktım kahvem bitmiş bende kendime güzel bir bitkisel çay yaptım :confused:

Bu sabah tartılayım dedim ama benim tartı yine kafayı yemiş gibi o yüzden yine sonucum Sibele kaldı :KK48: orda daha sağlıklı ve doğru bir sonuç göreceğime eminim nasılsa ;)

Bugun yediklerime gelince
Kahvalti:
Az sucuklu az peynirli yagsiz cok tahilli ekmege tost
1 haslanmis yumurta
Ara:1 cok tahilli ekmek uzeri 1yk tahin pekmez ve 1/3 muz
Aksam:1 kase yagsiz pirasa 5 kofte 10 fistik
Coook acim :)))

Süper bir menü ve eminim karşılığını fazlasıyla alacaksın :KK60:

O zaman ilk menüm gelsin
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
7 zeytin
1 yemek kaşığı tahin pekmez
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı lor peynir
Ara öğün :
1 sade kahve 2 ceviz 2 kayısı
Öğle
Yoğurtlu karnabahar 7 kaşık
1 kase çorba
Yeşillik
Ara öğün
1 elma 15 badem 1 bardak yarım yağlı süt (light alamadım :)
Aksam
5 kaşık patates salatası
1 kase çorba
Bollll yeşillik :)
Ara öğün
4 yemek kaşığı yoğurt
1çay kaşığı tarçın 1 elma

4 litre suuuuu :halay:

İlk gün için mikemmellllllllllllllllll bir menü cidden tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Valla bu istikrarla gidersen eminim çok çabuk hedefine ulaşırsın ;)

Kızlar harikasiniz gerçekten kiloları çok merak ediyorum. Yarın belli bir saat varmı kilo bildirimi için

Kızlar söylemiş zaten genelde sabahları bildirimler yapılıyor ama ben özellikle en geç öğlen 14:00 gibi yapılmış olmasını istiyorum ;)

İyi akşamlar herkese
Bugünkü menümü yazayım ben de.
Kahvaltı kaşarlı sucuklu omlet, bir parça örgü peynir, 4 yeşil zeytin, 6-7 çiğ badem
Geç öğlen yemeği bir buçuk lahmacun, bir bardak ayran
Akşam bir sütlaç.

Canım harika bir menü ;) hadi bakalım göreyim seni :KK60:

kızlar ben bu haftadan pek ümitli değilim inşAllah siz çok güzel eksiler görürsünüz . kötü birşey yemedim ama hep çok kötü saatlerde yedim ve sürekli oturduğum yerde ya ders dinledim ya çalıştım hastalık vaktim geldi ama hala olamadım derken baya baya şiştim inşallah yarına çok artı çıkmaz

geçen haftasonu 12 şer saat ders yaptığımız için bu haftasonu daha rahat olcak bunu sporla değerlendirip bu ödemden kurtulmaya çalışıcamm eğer yine gitmezse izin alıp toparlanıp mı geri dönsem diyorum ama izin hakkımız da 2 taneymiş azmış .

Hİç moral bozmuyoruz belli olmaz belkide çok güzel bir süprizle karşılaşırsın ;) hem öyle olmasada önümüzdeki hafta müsait olduğuna göre çoook daha güzel sporuna odaklanır ona göre çok daha güzel rakamlar görürsün :KK60:

Bildirim zamanıııııj:halay:
Bugün yine hastanelerdeydik dişimiz çıkıyo ama sanki babamız dil çıkarıyo bi evham bi panik utanmasa Meloş mıçsa doktora gidicez:KK11:
Eee böyle olunca benim öğün saatleri gümledi:silah:
Sabah
İki tane 100 kalorilik saray kek
Öğlen
Dardanelton soslu ton balığı
1 dilim tahıllı ekmek
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam
3 adet köfte
Acılı mayonez çok az
Ara
Türk kahvesi
1 küçük kurabiye:sinirli:
1.5 litre su:KK52:
Allah’ta beni nasıl biliyorsa öyle yapsın:olamaz::silah:

Çok geçmiş olsun kuzuya :KK68:İnşallah babasıda panik yapmamayı zamanla öğrenir :KK48: Bizimki de aksine çok fazla rahat daha doğrusu evde kendi herşeye müdahale eder son anda tamam artık benim tıp bilgisi burada bitti doktora gidebiliriz der tabi ben o arada isyan bayrağını açmadıysam :D :D :D

Beslenme olarak çok da kötü değil ama senden çok daha güzel menülerde göreceğimize eminim :KK60:

Kızlar hepinize günaydın bugün tartıda eksi göreceğime emindim ama ne yazık ki sabit kalmışım. 79,5 :( dün hiç su içmedim sadece bir bardak :duduk: su içmeyi hep unutuyorum desem :işsiz:

Günaydin kizlar hayirli mutlu Cumalar:KK200:

Ilk bildirimi ben yapim...

Başlangic kilom.........72 kg
Gecen haftaki kilom 61,3 kg
Bugünkü kilom .......60,5 kg
Giden......0,8 gr
Toplam giden ....11,5 kg
Yüzdem.....% 1,31:KK49:

Ve hedefim 57 kg olmak :KK37:

***8. Takım 554.Etap***

Oynakbasi34 ( 85,9 / / / % )
Yena ( 67 / 67 / / % )
doga3 ( 89,2 / / / % )
kittenlove ( 61,7 / / /% )
perihan00 ( 61,3 / 60,5 / 0,8 / 1,31 % )
mavimli ( 79,5 / / / % ) Sabit
helopini ( 66,5 / / /% )

8.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Kızlar hepinize günaydın bugün tartıda eksi göreceğime emindim ama ne yazık ki sabit kalmışım. 79,5 :KK43: dün hiç su içmedim sadece bir bardak :duduk: su içmeyi hep unutuyorum desem :işsiz:

Üzme tatlı canını demekki suyun az olduğu için ödem olma ihtimali var ;) haftaya daha da güzel olur o sonuçlar inşallah ;)

Günaydin kizlar hayirli mutlu Cumalar:KK200:

Ilk bildirimi ben yapim...

Başlangic kilom.........72 kg
Gecen haftaki kilom 61,3 kg
Bugünkü kilom .......60,5 kg
Giden......0,8 gr
Toplam giden ....11,5 kg
Yüzdem.....% 1,31:KK49:

Ve hedefim 57 kg olmak :KK37:

Ha gayret Canım çok çok az kaldı :21::21::21::21: süper gidiyorsun ;)

Back
X