Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

burdan senn sabit olduğunumu anlıyoruz şebnmciim
nese gelrsen yazarsın
yoksa ilter sabit geçeryerimseniben

günaydın kaptanım hoşbulduk dün yoktum kusura bakma yın hastanede işler vardı baya bişey yazmışınız ben yokken şimdi onları okuyodum kaptanım ben çoooooooooooook özüüe diliyorum çünkü benm kilom 65 oldu malesef ama kaptanım bundan sonra kendme çok ii bakcam artık eski cemre yok gi diyeti varmış artk onu uygulıcm ne yağlı yemek var ne hayvansal yiyecek var tamamen sebze ve kurubaklagil ağırlıklı olck ve yeşilçay bitki çayları fln içilecek inanır mısınız sbh sadece zeytin domates salatalık biber yedim bşka hç bişey yok artk tatlılardn da uzak durcam ağzıma bi tatlı bile koymucam saolsun artk ailem de bana yardımcı oluo artk bu gi dieti hakkında piyasada bi kitap varmş onu da sipariş verdik ordan da okucm bol bol egzersiz de yapcam artk 60olmalıyım aklım başıma yeni geldi ben 1alırken 3 koyuyomuşum ama artk öle olmucak kendime aileme söz verdim e sizlere de veriyorum

tmm cemre
lütfen diyorum dikkat et kendine
spor yap mümkün mertebe

tmm kaptan artık akıllandım benm mecbur zayıflamam lazım artk karnıma taş basarım yine de öle fazla kalorili şeylerden fln yemem

günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım sanki çok kilo vermişim gibi birde neşeli neşeli sizlere günaydın diyorum utanmadan ben ne arsız bir insanın yaaa hemen kendime oklavayı indireyim kapandan gelmeden klava: +1 kızlar akannehir :kedi:mafoldumben

kaptanaım kendimi afettirmek için tamam listeleri ben hazırlarım :roflol: kilo vermiş olsaydım sanki yapmıyacaktım :icecream:

günaydın ilterim...sıkma canını dicem ama napıcaz bu artıları bilmiyorum ben de bu haftasonu kaçırmıştım ama p.tesiden beri işi sıkıya alınca aldığım kilo gitmiş evelki gün artıdaydım bu sabah 82.5 çıktım 200 gr vermiş oluyorum...sen uğraş kilo ver sonra git bir haftada al 2.5 kg ı..bir aydır da vercem diye uğraş anca şimdi tam vermiş oldum..ben de sinir oluyorum kendime ama p.tesiden beri istikrarlı gittiğimden bana oklava yok..napalım önümüzdeki hafta daha çok sıkıcam..haftasonu da evi full temizlicem..

affetsemmi kiCADIARZU
tmm tmm affettim Şeniz

slmmmmmmmm günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

80,6 geldimmm.....AMA HER ZMNKı GıBı GEÇEN HAFTAKı KıLOMU UNUTTUM 81,5 MıYDı 81,8 MıYDı HATIRLAYAMADIMMMM....

ıLTERıMMMMMM TOPARLAN ARTIKKK 8 KG. UNUTMADIK DıMEEEE..............:
lepi:kafamçokkarıştı BEN ŞıMDıDEN 4 KıLOMU VERDıMMMM....::):)

kızlar bn çıkar
buralar size emanet
allaha emanet olun
gelince de rep verebildiklerime rep verceem

:lepi::lepi::lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
vereliniortakvereliniortak
Şeniz

EN AZINDANN BAYRAMA 8 KıLO VERERK GıREMESEMDE 70 Lı RAKAMLARI GÖRÜP 79 OLMAK ıSTıYORUMMMMMMMMMMM vereliniortak

tebrikler nesli...koş geliyorum arkandan:)az kalmış 70 li rakamlara ha gayret..

kızlarr benım bÜyÜk bır derdım varrr

tuvalete Çıkamıyorumm...ramazanda toplasam 3 kere anca ÇıkmıŞımdır afedersınız......

bende de aynı duurm var da ramazandan beri 3 kereyse dr a git canım hiç normal değil..kayısı incir falan ye..ya da şu tozdan al kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…