ben geldim kızlar yemek yemedim desm yeridir çokk kötüydü günah olmasın allahım öylesine takıldım yani 1 dilim baklava ve dondurma yedim yemekten çıktıktan snra
evede geldim 5km yürüdüm ve yer hareketleri yaptım titredim bel çevirdim işte böle duş aldım bitti
ama ben bu hafta kilo veremedim ya kızlar takıldım sanki neden acaba ???
sinirleniyorum sabahları hatta bütün gün tartıya çıkınca
haftaya çarşamaba perşembe cuma lahana çorbası yapıp bayrama daha hazır olmak olmak istiyorum öfff bilmiyorum ama bayrama kadar 2 kilo eksik göstersin tartı istiyorum
günaydın kaptanım hoşbulduk dün yoktum kusura bakma yın hastanede işler vardı baya bişey yazmışınız ben yokken şimdi onları okuyodum kaptanım ben çoooooooooooook özüüe diliyorum çünkü benm kilom 65 oldu malesef ama kaptanım bundan sonra kendme çok ii bakcam artık eski cemre yok gi diyeti varmış artk onu uygulıcm ne yağlı yemek var ne hayvansal yiyecek var tamamen sebze ve kurubaklagil ağırlıklı olck ve yeşilçay bitki çayları fln içilecek inanır mısınız sbh sadece zeytin domates salatalık biber yedim bşka hç bişey yok artk tatlılardn da uzak durcam ağzıma bi tatlı bile koymucam saolsun artk ailem de bana yardımcı oluo artk bu gi dieti hakkında piyasada bi kitap varmş onu da sipariş verdik ordan da okucm bol bol egzersiz de yapcam artk 60olmalıyım aklım başıma yeni geldi ben 1alırken 3 koyuyomuşum ama artk öle olmucak kendime aileme söz verdim e sizlere de veriyorum
günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım sanki çok kilo vermişim gibi birde neşeli neşeli sizlere günaydın diyorum utanmadan ben ne arsız bir insanın yaaa hemen kendime oklavayı indireyim kapandan gelmedenklava: +1 kızlar akannehir :kedi:mafoldumben
kaptanaım kendimi afettirmek için tamam listeleri ben hazırlarım :roflol: kilo vermiş olsaydım sanki yapmıyacaktım :icecream:
günaydın kardeş takımcım
hayırlı cumalar hepinize,keyifler yerindedir umarım
slmmmmmmmm günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
80,6 geldimmm.....AMA HER ZMNKİ GİBİ GEÇEN HAFTAKİ KİLOMU UNUTTUM 81,5 MİYDİ 81,8 MİYDİ HATIRLAYAMADIMMMM....
İLTERİMMMMMM TOPARLAN ARTIKKK 8 KG. UNUTMADIK DİMEEEE..............:lepi:kafamçokkarıştı BEN ŞİMDİDEN 4 KİLOMU VERDİMMMM....::):)
slmmmmmmmm günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
80,6 geldimmm.....AMA HER ZMNKİ GİBİ GEÇEN HAFTAKİ KİLOMU UNUTTUM 81,5 MİYDİ 81,8 MİYDİ HATIRLAYAMADIMMMM....
İLTERİMMMMMM TOPARLAN ARTIKKK 8 KG. UNUTMADIK DİMEEEE..............:lepi:kafamçokkarıştı BEN ŞİMDİDEN 4 KİLOMU VERDİMMMM....::):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?