Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben geldim kimse yok....spordan geldim baya ter attım.duşumu aldım iftarı bekliyorum şimdi......
evet tartılma zamanı şimdi.........iftardan önce tartılıp döncem size...bu hafta fazla kilo veremedim.... herşey üst üste geldi...ama yinede kaçırmadım hiç dikkat ettim......

bugün tartılan arkadaşlar size zahmet
ya özelden yazın yada
ziyarteçi mesajlarına yazın
çünkü sayfa ilerlioo ve kaybalıo
selmy özel mesajın alındı
verrmişsn tebrk ederim

bugün tartılan arkadaşlar size zahmet
ya özelden yazın yada
ziyarteçi mesajlarına yazın
çünkü sayfa ilerlioo ve kaybalıo
selmy özel mesajın alındı
verrmişsn tebrk ederim

:1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:Ne demek kaptanım görevim.

Çilekciğim merhaba belin nasıl oldu?

şükür iyiyim canım ya...spora bile gittim.....sen ne yaptın....nasıl kilo durumu bende çok yavaşladı...spor salonundaki hocamda özel çalışmaya başladı...takviye aldırtıyor bana sarkma olmasın diye...2 aya kadar kaslı bir hatun olurum sanırsam.......

Kilom 60.1 di 57.9 ' adüştüm.
Sarkmalardan kat kat iyidir kaslı olmak.Bendede sarkmalar başlıyor o yüzden bölgelel egzersizler yapmaya çalışıyorum.

ben geldim kızlar yemek yemedim desm yeridir çokk kötüydü günah olmasın allahım öylesine takıldım yani 1 dilim baklava ve dondurma yedim yemekten çıktıktan snra
evede geldim 5km yürüdüm ve yer hareketleri yaptım titredim bel çevirdim işte böle duş aldım bitti
ama ben bu hafta kilo veremedim ya kızlar takıldım sanki neden acaba ???
sinirleniyorum sabahları hatta bütün gün tartıya çıkınca
haftaya çarşamaba perşembe cuma lahana çorbası yapıp bayrama daha hazır olmak olmak istiyorum öfff bilmiyorum ama bayrama kadar 2 kilo eksik göstersin tartı istiyorum

a.s.
tatlım okadar begendim ki face de yayınladım:)

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN
bugün bn olamıyacağım kardeşim iş yerinden izin almış ve hastenyee gideceğiz onun için ilterim ilgilenecek
siz de onu üzmeyin emi
bn eksi birdeyim bu arada

8. TAKIM * *121.ETAP SONUÇLARI**
selma12 ( 84,0 ) / 84,2 / -0,2 / -0,24% ) "
azra_sila ( 117,0 ) / 116,0 / 1,0 / 0,85% ) "
ilterçakir ( 75,0 ) / 75,0 / 0,0 / 0,00% )
neslihan165 ( 81,5 ) / 81,5 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 82,7 ) / 82,7 / 0,0 / 0,00% )
husel ( 77,0 ) / 77,0 / 0,0 / 0,00% ) "
dagcilegi ( 69,0 ) / 67,3 / 1,7 / 2,46% ) "
asuuum ( 62,0 ) / 62,0 / 0,0 / 0,00% )
levrek ( 75,5 ) / 75,5 / 0,0 / 0,00% )
cemre_aralik ( 62,5 ) / 62,5 / 0,0 / 0,00% )
sbnmcnm ( 69,8 ) / 69,8 / 0,0 / 0,00% )
selmaY ( 60,1 ) / 57,9 / 2,2 / 3,66% )"

kızlar şimdilik liste bu bana akşam özel mesaj çeken arkadaşların kilosu
aynısını ilterede yolladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…