canım vallahi ben artık okadar az yiyorum ki eşim bile hayretler içinde ve bu hafta yaptığım işin hesabı yok ben bütün evi kople temizledim eşyaları bir odan bir odaya aldım ama kilo vermem tamam durdu üstelikte çok şişim karnım davul gibi adet olacakmışım gibi ama daha adetime 15 gün var bende anlamadım bu durumu acıkcasıgünaydın ilterim...sıkma canını dicem ama napıcaz bu artıları bilmiyorum ben de bu haftasonu kaçırmıştım ama p.tesiden beri işi sıkıya alınca aldığım kilo gitmiş evelki gün artıdaydım bu sabah 82.5 çıktım 200 gr vermiş oluyorum...sen uğraş kilo ver sonra git bir haftada al 2.5 kg ı..bir aydır da vercem diye uğraş anca şimdi tam vermiş oldum..ben de sinir oluyorum kendime ama p.tesiden beri istikrarlı gittiğimden bana oklava yok..napalım önümüzdeki hafta daha çok sıkıcam..haftasonu da evi full temizlicem..
günaydın cnaım sanada hayırlı cumalargünaydın kardeş takımcım
hayırlı cumalar hepinize,keyifler yerindedir umarım
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü ne olur affettttttt opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaffetsemmi kiCADIARZU
tmm tmm affettim Şeniz
tbkler canım ya sende biliyorumsun bu hafta iyice durdu ne olduğunu anlamadım inşallah haftaya veririm hepsinislmmmmmmmm günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
80,6 geldimmm.....AMA HER ZMNKİ GİBİ GEÇEN HAFTAKİ KİLOMU UNUTTUM 81,5 MİYDİ 81,8 MİYDİ HATIRLAYAMADIMMMM....
İLTERİMMMMMM TOPARLAN ARTIKKK 8 KG. UNUTMADIK DİMEEEE..............:lepi:kafamçokkarıştı BEN ŞİMDİDEN 4 KİLOMU VERDİMMMM....::):)
tamam kaptanım görürşüz gelince bana rep vermezsen yıkarım ortalıgı :roflol:kızlar bn çıkar
buralar size emanet
allaha emanet olun
gelince de rep verebildiklerime rep verceem
günaydın canımgüneydın kızlar
gr oynamamışım aynı kgdeyim 75,5 mafoldumben
yok bitanem bekletmedin özür dilemene gerek yok sen zaten yazmışsında ben tekrar teyit etmek istedim ayrıca ben 12 kadar bekliyecem asuummm var daha 12 kadar en son bildirim işi acelemiz yok ben 5 kadar burdayım :)ayyy özürr dilerim bekletmişim sizi kızlar özür dilerim
evet haklısın bencede toparlanalımbu hafta yine döküldük kızlar..haftaya toparlanalım derim...bayrama bomba gibi girelim..
tamam canım tşkler önemli değil birazdaha bekliyecektim zaten aklıma geldi birşey olmasa gelirdi dedim saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?