Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım vallahi ben artık okadar az yiyorum ki eşim bile hayretler içinde ve bu hafta yaptığım işin hesabı yok ben bütün evi kople temizledim eşyaları bir odan bir odaya aldım ama kilo vermem tamam durdu üstelikte çok şişim karnım davul gibi adet olacakmışım gibi ama daha adetime 15 gün var bende anlamadım bu durumu acıkcası
günaydın kardeş takımcım

hayırlı cumalar hepinize,keyifler yerindedir umarım
günaydın cnaım sanada hayırlı cumalar
affetsemmi kiCADIARZU
tmm tmm affettim Şeniz
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü ne olur affettttttt opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tbkler canım ya sende biliyorumsun bu hafta iyice durdu ne olduğunu anlamadım inşallah haftaya veririm hepsini
kızlar bn çıkar
buralar size emanet
allaha emanet olun
gelince de rep verebildiklerime rep verceem
tamam kaptanım görürşüz gelince bana rep vermezsen yıkarım ortalıgı :roflol:
güneydın kızlar
gr oynamamışım aynı kgdeyim 75,5 mafoldumben
günaydın canım

kızlar nereye gittiniz yaaaaa
birtek asuum la şebnem kaldı inşallah onlarda gelirlerde bende bildirim işini bitiririm

tamam şebnecim tşk ederim
elimpihacım sabit olduğunu biliyordukta kaptanım tekrar teyit ederiz gelince demişti gelmeseydi zaten sabit geçecektim bitanem tşk

ayyy özürr dilerim bekletmişim sizi kızlar özür dilerim
yok bitanem bekletmedin özür dilemene gerek yok sen zaten yazmışsında ben tekrar teyit etmek istedim ayrıca ben 12 kadar bekliyecem asuummm var daha 12 kadar en son bildirim işi acelemiz yok ben 5 kadar burdayım :)

bu hafta yine döküldük kızlar..haftaya toparlanalım derim...bayrama bomba gibi girelim..
evet haklısın bencede toparlanalım

bende veremiyorum acayip bir şişlik var anlam veremiyorum bu şişliğe patlıyacak gibiyim veremediğim gibi birde üzerine kilo aldım

tamam canım tşkler önemli değil birazdaha bekliyecektim zaten aklıma geldi birşey olmasa gelirdi dedim saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…