Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayirli günler arkadaşlarim...yarin istanbula uçuyoruz...hakkinizi helal edin ..artik 1 ay sonra görüşeceğiz inşallah... 1 ay boyunca yazamiyacağim buraya haberiniz olsun.. tekrar döndüğümde sizleri bol eksilerlern görürüm inşallah....bende fazla kilo almamaya çalişacagim....kendinize iyi bakin...hepinizi öpüyorum..

Canım şimdiden hayırlı yolculuklar gerçi biz görüşürüz inşallahhhhh
Koşturmacada zaten kilo alma şansı çok düşük
İnşallah herşey çok çok güzel geçer ve evladını yuvasına teslim eder aramıza dönersin

Ben iki gundur ictigim suya tarcin ve karanfil koyuyorum tatli istegini tamamen yok efiyo diyebilirim mutlaka deneyin kizlar

Süpersin canım aynen devam bol eksi olarak döner inşallah

Hayırlı yolculuklar ablacığım
Ozleyecegiz seni
Bir ay sonra görüşmek üzere
Kizina ömür boyu mutluluklar dilerim

Eveeet bugünkü menümü çok güzel bitirecektim ki az evvel bir parça bitter çikolata yedim

9da ıspanaklı yumurta, 3 ceviz, bir yk lor peyniri

12de dört kuru kayısı, latte

2de bir bardak kefir, bir küçük muz

5te ev yapımı minik hamburger ve yeşil salata

6da bir parça çikolata ve çay

Ben de menumu yazayim su misafirlikler olmasa diyet daha kolay yaaaaa
Sabah 1haslanmis yumurta
1yesilcay
Ara 3tane kuru kayisi
2tane hurma
Yesilcay
Oglen malum gezmeler
1dilim islak kek
1dilim mozaik pasta.
4 tane sarma
2yk patates salatasi
2bardak srkersiz cay
Aksam 1bardak 5i 1arada cay
Daha da bisey yemem herhalde cok vicsan azabi cekiyorum.1litre tarcinli karanfilli su
1.5 litre kadar normal su
Yarim saatlik 2set yuruyus

Hayirli yolculuklar abla 1 ay sonra dondugunde hepimizde inanilmaz degisimler olmasi dilegiyle kızınıza mutluluklar
mavimli evet canim kizim istanbula gelin gidiyo..dünürler karadenizli..kizimda orda kalacak ..herşeyin hayirlisi olur inşallah.. ..Cok teşekkür ederim arkadaşlarim güzel dilekleriniz için.....

Gulhan1 iyi yolculuklar fazla özletme kendini kızı İstanbullara mı veriyorsun hayırlısı olsun canım.

Heee hemde bana yakın yere evleniyor
Rabbim yuvasında ömür boyu hep çok mutlu olmasını nasip eder inşallah....Aminnn

Akşam erken yediğin için bence menün gayet güzel bitter çikoyuda erken yemişsin takılma
Hani derler ya pişman olacağın şeyi yapma yaptıysan da pişman olma Beynimize güzel sinyaller verelim ki stresden ödem oluşmasın

Canım eminim öğlende yediğin şeyleri akşama kadar yakmışsındır sonuçta akşam yemediğin için dengelenmiştir
Yürüyüşde var tabi nasılsa yakabilirim diye de kaçamaklar çoğalmasın yeterki

Mrb arkadaşlar
Sabah 9:00
Süt ve gece Kızı cayı
Öğlen
12:00
2 saat yürüyüş su
Bir çatal yas pasta
Kayısı cayı
Saat 3:30
Elma
18:30
1 tabak kısır ve acılı domates sosu yanında bu kadar bu gün bildiğim bütün sporlar

Cnm Allah mutlu ve Mesut etsin bir yastıkta kocasınlar işallah . Hayırlı yolculuklar güle güle git güle güle gel cnm, arada da olsa gir . Eksikliğin belli olcak cnm

Canım menün çok güzel yürüyüş de süper ama yanlış anlamazsan minnak bir önerim olacak kısır tarzı şeyleri yemek istersen öğlen tercih et ki akşama kadar yakma imkanı olsun gerçi çok sağlıksız bir şey değil ama şişirebilir ya o bakımdan dedim en azından beni fena şişirir ama pek de severim

Bu arada kızlarrrrrrrrrrr

Eşim son 2 senedir uzun saçlıydı
Hatta en son saçı benden uzundu ve at kuyruğu yapıyordu kızlar çok uzun zamandır eşimi saçlarını kestirme konusunda ikna etmeye çalışıyorlardı ama kesinlikle yanaşmıyordu
Kızlar bir ara beni eşimi ikna etmem konusunda gaza getirmeye çalıştılar ama açıkçası benimde hoşuma gidiyordu sonuçta serseri vari hali hoşuma gidiyordu

Cumartesi Cenaze için Kırklareline giderken Annemlerin daha Almanyaya ilk gittiklerinden beri tanıdığı bir Teyzede bizimle geldi demiştim ya Hatun dönüp seni yaşın baya var herhalde demişti eşime bende o an 43 yaşında diyince kadın saç sakalı görünce daha büyük sandım demezmi
Banada öncesinde muhabbet arasında kız kilo verdikçe 10 yaş gençleşmişsin dedi onuda bizimki hafızaya almış sanırım
Dün Aşkım ya saçımı kestirsem mi dedi hatta sen seç bir model dedi

Bu akşam gidip benim attığım modellerden birini kestirmiş tabi benim yolladığım resimdeki saç biraz daha uzundu ama bu baya baya kısa erken traşı olmuş
İlkten çok tuhafıma gitti hatta ilk yarım saat bakıp bakıp durdum adamcağız beğenmedin mi falan dediğin de yok beğenmemek değil ama tuhaf geldi gözüm alışır birazdan dedim
Gerçi çok hoş olmuş ama ben dedim ya serseri seviyorum

Sonradan bana sarılıp Aşkım bak saçlar gidince yaşımda ufaldı sanki işte şimdi yaşıt görünüyoruz dimi demezmi o anda jeton düştü meğer adamın baya baya içine oturmuş demekki o Teyzenin lafları

Bugün yediklerim

Sabah iki dilim ekmek peynir zeytin domates bı dilim salam

Ara yeşil çay beşer fındık ceviz

Bisaat sonra yarım portakal

Şekersiz Türk kahvesi
(30dk spor)

16:00 çok aciktim dort kaşık kıymalı menemen iki dilim tb ekmeği

18:00 olmasa iyiydi iki tutku bisküvi

19:30 chiali ayran bes fındık ceviz

Belki bi yeşil elma tarçınli

Merhaba bugunku menum

Sabah türk kahvesi, 2 cay 6 zeytin yumurta vr 1 dilim eekmeg
Ara 2 cay
Öğlen bir bucuk dürüm çiğ kofte ve ayran
Ara 2 cay
Ara turk kahvesi
15 bardak su toplam yine kalorisine bakmadan yedigim çiğ kofte yuzunden malesef 1100 kalori. Allah tan aksam yemedim. Bu sabah 80.8 I gördüm Bakalim cumaya kadar hedefim 79 u gorebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…