Ben iki gundur ictigim suya tarcin ve karanfil koyuyorum tatli istegini tamamen yok efiyo diyebilirim mutlaka deneyin kizlarBu arada kızlarrrrrrrrrr sularımızı ihmal etmiyoruz
Hayirli günler arkadaşlarim...yarin istanbula uçuyoruz...hakkinizi helal edin ..artik 1 ay sonra görüşeceğiz inşallah... 1 ay boyunca yazamiyacağim buraya haberiniz olsun.. tekrar döndüğümde sizleri bol eksilerlern görürüm inşallah....bende fazla kilo almamaya çalişacagim....kendinize iyi bakin...hepinizi öpüyorum..
Ben iki gundur ictigim suya tarcin ve karanfil koyuyorum tatli istegini tamamen yok efiyo diyebilirim mutlaka deneyin kizlar
İyi dedin iki bardak içtim bugünBu arada kızlarrrrrrrrrr sularımızı ihmal etmiyoruz
Hayırlı yolculuklar ablacığımHayirli günler arkadaşlarim...yarin istanbula uçuyoruz...hakkinizi helal edin ..artik 1 ay sonra görüşeceğiz inşallah... 1 ay boyunca yazamiyacağim buraya haberiniz olsun.. tekrar döndüğümde sizleri bol eksilerlern görürüm inşallah....bende fazla kilo almamaya çalişacagim....kendinize iyi bakin...hepinizi öpüyorum..
mavimli evet canim kizim istanbula gelin gidiyo..dünürler karadenizli..kizimda orda kalacak ..herşeyin hayirlisi olur inşallah.. ..Cok teşekkür ederim arkadaşlarim güzel dilekleriniz için.....
Gulhan1 iyi yolculuklar fazla özletme kendini kızı İstanbullara mı veriyorsun hayırlısı olsun canım.
Eveeet bugünkü menümü çok güzel bitirecektim ki az evvel bir parça bitter çikolata yedim
9da ıspanaklı yumurta, 3 ceviz, bir yk lor peyniri
12de dört kuru kayısı, latte
2de bir bardak kefir, bir küçük muz
5te ev yapımı minik hamburger ve yeşil salata
6da bir parça çikolata ve çay
Ben de menumu yazayim su misafirlikler olmasa diyet daha kolay yaaaaa
Sabah 1haslanmis yumurta
1yesilcay
Ara 3tane kuru kayisi
2tane hurma
Yesilcay
Oglen malum gezmeler
1dilim islak kek
1dilim mozaik pasta.
4 tane sarma
2yk patates salatasi
2bardak srkersiz cay
Aksam 1bardak 5i 1arada cay
Daha da bisey yemem herhalde cok vicsan azabi cekiyorum.1litre tarcinli karanfilli su
1.5 litre kadar normal su
Yarim saatlik 2set yuruyus
Cnm Allah mutlu ve Mesut etsin bir yastıkta kocasınlar işallah . Hayırlı yolculuklar güle güle git güle güle gel cnm, arada da olsa gir . Eksikliğin belli olcak cnmHayirli günler arkadaşlarim...yarin istanbula uçuyoruz...hakkinizi helal edin ..artik 1 ay sonra görüşeceğiz inşallah... 1 ay boyunca yazamiyacağim buraya haberiniz olsun.. tekrar döndüğümde sizleri bol eksilerlern görürüm inşallah....bende fazla kilo almamaya çalişacagim....kendinize iyi bakin...hepinizi öpüyorum..
Mrb arkadaşlar
Sabah 9:00
Süt ve gece Kızı cayı
Öğlen
12:00
2 saat yürüyüş su
Bir çatal yas pasta
Kayısı cayı
Saat 3:30
Elma
18:30
1 tabak kısır ve acılı domates sosu yanında bu kadar bu gün bildiğim bütün sporlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?