- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Verirsin insallah sen boyle dersen ben kendimi duvarlara vuriyim. Benim de hedefim 60 kilo ama tabi once vermem gereken 62 kilo varTanışamadığımız arkadaşlar için 1.65 boyunda 61.5 kiloyum şuan hedef 60 bu kadar az aklmasına rağmen bir aydır daha aşağı inemedim niyeyse
Kızlarrrrrrrrrrrrrr bakın yükselen yıldızlar arasına girmişiz
Hadi bu hafta da herkes çok güzel rakamlar görsün tartıda da şöyle biraz daha yükselsin yıldızımız
Hayirli günler arkadaşlarim...yarin istanbula uçuyoruz...hakkinizi helal edin ..artik 1 ay sonra görüşeceğiz inşallah... 1 ay boyunca yazamiyacağim buraya haberiniz olsun.. tekrar döndüğümde sizleri bol eksilerlern görürüm inşallah....bende fazla kilo almamaya çalişacagim....kendinize iyi bakin...hepinizi öpüyorum..
İnşallah den de verirsin çabucak geçer zaman ben çok takılıyorum niyeyse belli bi kiloda bi ara 64 den aşağı görememiştimVerirsin insallah sen boyle dersen ben kendimi duvarlara vuriyim. Benim de hedefim 60 kilo ama tabi once vermem gereken 62 kilo var
Akşam yemeğimdi abla . Öğlende dışardaydım akşama kaldı işallah dediğini yaparım . Teşekkürler abla :)Canım menün çok güzelyürüyüş de süper ama yanlış anlamazsan minnak bir önerim olacak kısır tarzı şeyleri yemek istersen öğlen tercih et ki akşama kadar yakma imkanı olsun gerçi çok sağlıksız bir şey değil ama şişirebilir ya o bakımdan dedim en azından beni fena şişirir ama pek de severim
Bugün yediklerim
Sabah iki dilim ekmek peynir zeytin domates bı dilim salam
Ara yeşil çay beşer fındık ceviz
Bisaat sonra yarım portakal
Şekersiz Türk kahvesi
(30dk spor)
16:00 çok aciktim dort kaşık kıymalı menemen iki dilim tb ekmeği
18:00 olmasa iyiydi iki tutku bisküvi
19:30 chiali ayran bes fındık ceviz
Belki bi yeşil elma tarçınli
Merhaba bugunku menum
Sabah türk kahvesi, 2 cay 6 zeytin yumurta vr 1 dilim eekmeg
Ara 2 cay
Öğlen bir bucuk dürüm çiğ kofte ve ayran
Ara 2 cay
Ara turk kahvesi
15 bardak su toplam yine kalorisine bakmadan yedigim çiğ kofte yuzunden malesef 1100 kalori. Allah tan aksam yemedim. Bu sabah 80.8 I gördüm Bakalim cumaya kadar hedefim 79 u gorebilmek
Menüm
Sabah : 2 dilim kepek ekmği
Menemen
Yeşil çay
Ara : latte
Akşam : 2 kaşık pilav
1 tabak taze fasulye
Verirsin insallah sen boyle dersen ben kendimi duvarlara vuriyim. Benim de hedefim 60 kilo ama tabi once vermem gereken 62 kilo var
Yaa 7. Iken nasil 2. Olmuslar biz de olalimmm cok cok yukselelimmm :)
Gule gule ablacim, kizina mutluluklar :)
Hemencecik dön aramiza :)
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.45: kepekli tost
Oglen 14.30: tavuk lavas durum ve ayran
Ara 16.00: bir dilim sekli sahane kek (KAMU SPOTU: 100 grami 453 kaloridirbir dilime ne kadar tekabul ediyo acaba )
Aksam 20.00: iki adet kofte,iki yemek kasigi patates puresi
Yarin sabah tartilicam insallah pazartesi bildirimi yerine gecer mi
Bugun ki menum
Sabah iki ekmek arası labne ve kasar 3 zeytin domates salatalik rezene cayi
Ara nar
Aksam saat 18
Bir tabah mercimek corbasi yaninda hamsi bir dilim ekmek bolca aci süs biber
Ara yarim mandalina
20 dk dans
2 litre su
Akşam yemeğimdi abla . Öğlende dışardaydım akşama kaldı işallah dediğini yaparım . Teşekkürler abla :)
Günaydın kaptan amma erken kalmışsın öyle beni bile geçtin
Herkese günaydınaz kalorili bir gün dilerim.
Gunaydinlar birazdan tarti vakti
oynakbasi34 haklisin kaptancim ama malum tasinma gunuydu kendim biseyler yapamadim ne getirildiyse onume dikkatlice tuketmeye calistim
Sorma yaaa aslında dün birazda eşime kızdım de erken yattım
Adamcağız saçını kestirdi ya bir ara sadece en yumuşak halimle aşkım keşke az daha uzun kesseymiş senin saçın cins kabarır sabahları inşallah uğraşmak zorunda kalmazsın dedim anam demez olaydım
Başladı söylenmeye ben zaten senin böyle diyeceğini beğenmeyeceğini biliyordum diyebende sinir oldum ne demek ben zaten senin böyle yapacağını biliyordum diye
Baktım paşamız küstü kızıyla gitti yattı sinirden bende vurdum kafayı uyumuşum
Gerçi hiç tınlamadım da yinede burnundan getirmem lazım ki bir daha laf söylerken iki kere düşünsünay çok fenayım ben yaaa ama adama eve geldiğimde beğendiğimi söyledim hani madem kendi içine sinmedi neden söylenmek için bahane arıyor üstelik ona dedim başka yere git o arkadaşın pek beceremiyor diye haklı çıktım ya zeytinyağ gibi üste çıkması lazım ki haklısın demek zorunda kalmasın
Şimdi eminim uyanınca başlar sırnaşmaya eşşekyok işte ben öyle demek istemedim ağzımdan kaçtı falan diye aslında küs değilim hiçte tınlamadım ama az tribimi atayım
Sanada günaydın canım
İnşallah hepimiz bir sonraki güne bolllllll bolllll eksi görerek uyanırız inşallahhhhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnn
Gunaydin abla trip atmak kadinlara yakisir et et valla ben herzaman trip atiyom guzel oluyo zaten dogru duzgun halimizden anlamazlar en azindan trip atinca daha bir hos davraniyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?