Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tanışamadığımız arkadaşlar için 1.65 boyunda 61.5 kiloyum şuan hedef 60 bu kadar az aklmasına rağmen bir aydır daha aşağı inemedim niyeyse
Verirsin insallah sen boyle dersen ben kendimi duvarlara vuriyim. Benim de hedefim 60 kilo ama tabi once vermem gereken 62 kilo var

Kızlarrrrrrrrrrrrrr bakın yükselen yıldızlar arasına girmişiz
Hadi bu hafta da herkes çok güzel rakamlar görsün tartıda da şöyle biraz daha yükselsin yıldızımız

Yaa 7. Iken nasil 2. Olmuslar biz de olalimmm cok cok yukselelimmm :)

Gule gule ablacim, kizina mutluluklar :)
Hemencecik dön aramiza :)

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.45: kepekli tost

Oglen 14.30: tavuk lavas durum ve ayran

Ara 16.00: bir dilim sekli sahane kek (KAMU SPOTU: 100 grami 453 kaloridirbir dilime ne kadar tekabul ediyo acaba)

Aksam 20.00: iki adet kofte,iki yemek kasigi patates puresi

Yarin sabah tartilicam insallah pazartesi bildirimi yerine gecer mi

Akşam yemeğimdi abla . Öğlende dışardaydım akşama kaldı işallah dediğini yaparım . Teşekkürler abla :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün biraz erken uyuya kalmışım tabi öyle olunca da sabahın köründe hortladım Sabah oldu sandım tam mutfağa girip kendime kahve yapacaktım ki dur bir saatte bakayım dedim anam birde ne göreyim daha sabah 04:30
Tekrar yattım uyurum diye ama ancak yarım saat uyuyabildim oda bölük pörçük
Baktım olmuyor kalktım kendime yapamadığım kahvemi yaptım

Bugün kızın havuz günü yine koşturmaca olacak ama olsun hem bana da hareket olur

Canım harika bir menü o iki tutkuya takılma bence

Oooo süpersin canım 7li rakamlarada az kalmış eminim bu cuma o 7leri göreceksin

Menüm
Sabah : 2 dilim kepek ekmği
Menemen
Yeşil çay
Ara : latte
Akşam : 2 kaşık pilav
1 tabak taze fasulye

Harika bir menü canım suyunu ihmal etme sakın

Verirsin insallah sen boyle dersen ben kendimi duvarlara vuriyim. Benim de hedefim 60 kilo ama tabi once vermem gereken 62 kilo var

Kesinlikle sende başarabilirsin canım yeterki inan
Ben başta 5 kg daha aşağıları düşünemezken 40 kg oldu neredeyse vereli eşimin halasının dediği gibi çoku mu kaldı onuda hallederiz

Hiç sıkıntı yok canım bugünde tartılabilirsin dün unuttuysan zaten aralardaki tartılma sadece kendimizi frenleyebilmek adına

Bu arada menünde aslında fena dğeil de sanki karbonhidratı az fazla kaçmış gibi ( tost, lavaş, kek ve patates püresi )
Karbonhidratı bol salatadan alırsan hem daha uzun süre tok tutar hemde daha az zararı olur

Bugun ki menum

Sabah iki ekmek arası labne ve kasar 3 zeytin domates salatalik rezene cayi

Ara nar

Aksam saat 18
Bir tabah mercimek corbasi yaninda hamsi bir dilim ekmek bolca aci süs biber

Ara yarim mandalina
20 dk dans
2 litre su

Süpersin Aygülüm Gayet güzel bir menü bence

Akşam yemeğimdi abla . Öğlende dışardaydım akşama kaldı işallah dediğini yaparım . Teşekkürler abla :)

Rica ederim canım hepimiz birbirimizi uyaracağız hani ben yeniyim diye düşünme kızların menülerinde de sana göre bir eksik yada fazla varsa uyarabilirsin bazen insan farkında olamayabiliyor

Günaydın kaptan amma erken kalmışsın öyle beni bile geçtin

Sorma yaaa aslında dün birazda eşime kızdım de erken yattım
Adamcağız saçını kestirdi ya bir ara sadece en yumuşak halimle aşkım keşke az daha uzun kesseymiş senin saçın cins kabarır sabahları inşallah uğraşmak zorunda kalmazsın dedim anam demez olaydım
Başladı söylenmeye ben zaten senin böyle diyeceğini beğenmeyeceğini biliyordum diye bende sinir oldum ne demek ben zaten senin böyle yapacağını biliyordum diye
Baktım paşamız küstü kızıyla gitti yattı sinirden bende vurdum kafayı uyumuşum

Gerçi hiç tınlamadım da yinede burnundan getirmem lazım ki bir daha laf söylerken iki kere düşünsün ay çok fenayım ben yaaa ama adama eve geldiğimde beğendiğimi söyledim hani madem kendi içine sinmedi neden söylenmek için bahane arıyor üstelik ona dedim başka yere git o arkadaşın pek beceremiyor diye haklı çıktım ya zeytinyağ gibi üste çıkması lazım ki haklısın demek zorunda kalmasın

Şimdi eminim uyanınca başlar sırnaşmaya eşşek yok işte ben öyle demek istemedim ağzımdan kaçtı falan diye aslında küs değilim hiçte tınlamadım ama az tribimi atayım

Herkese günaydın az kalorili bir gün dilerim.

Sanada günaydın canım
İnşallah hepimiz bir sonraki güne bolllllll bolllll eksi görerek uyanırız inşallahhhhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnn

Sabah plannanan tribimi de attım eşime tahmin ettiğim gibi özür diledi yine bende biraz trip attım tabi
Beyimiz saçlarını kendi beğenmemiş birde uzun saçları gidince biraz içerlemiş
Dedim benden acısını çıkarmana gerek yoktu
İşe gidene kadar dibimden ayrılmadı normalde hiç mesaj atmayan adam deminden beri mesaj yağmuruna tuttu beni Aslında dargın değildim de işte arada bir silkelemek lazım ki fazla şımarmasın

Gunaydinlar birazdan tarti vakti

oynakbasi34 haklisin kaptancim ama malum tasinma gunuydu kendim biseyler yapamadim ne getirildiyse onume dikkatlice tuketmeye calistim

Kız merak ettim kaç çıktın

Gunaydin abla trip atmak kadinlara yakisir et et valla ben herzaman trip atiyom guzel oluyo zaten dogru duzgun halimizden anlamazlar en azindan trip atinca daha bir hos davraniyolar

Gunaydin abla trip atmak kadinlara yakisir et et valla ben herzaman trip atiyom guzel oluyo zaten dogru duzgun halimizden anlamazlar en azindan trip atinca daha bir hos davraniyolar

eşim hep der çok triplisin sen yahu diye bende ne yani bana huysuz mu diyorsun diye basıyorum kahkahayı
Akşam havuz sonrası beni bebek mağazasına götürecek iki arkadaş doğum yaptı kaç ay oldu kızlarla toplanacağız haftasonu aradan çıkaralım dediler bari eli boş gitmeyeyim dedim birer takım bakacağım diyince akşam hallederiz dedi

Büyük kızında saçlarını ördüm 2li balık sırtı artık rahat verirse Nescafe içeyim bir dene
Kızı almaya çıktıktan sonra biraz Anneme uğrayıp oradan yine havuza gideceğim

Akşam havuz çıkışı da bir kaç ay evvel doğum yapan arkadaşlara hediye alacağım Bütün kızlar toplanıp gideriz dedik bir türlü fırsat olmayınca bende almamıştım ya küçük gelirse diye Netten baktım da eşim dönüşü gidelim gözünle görüp al dedi iyi oldu aradan çıkar oda yoksa kendim tek fırsat bulamam

Yarında öğleden sonra başka arkadaş grubuyla toplanacağız daha doğrusu benim yakın arkadaşımın vesiyle tanıştığım gün grubu oraya geçmeden de kuaföre gidip saçlarıma değişik bir kesim yaptırayım diyorum
Yarın akşamda bende triplere girermişim saçlarım güzel olmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…