Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banucum maydanoz seviyorsan kahvaltıda yersen iyi gelir şişliğe hem de faydali . .

Kiraz sapini senmi kuruttun. ?

Banucum maydanoz seviyorsan kahvaltıda yersen iyi gelir şişliğe hem de faydali . .

Kiraz sapini senmi kuruttun. ?

Yok canım sallama poşetlerden verdi arkadaş ama evde güvendiğim bir aktardan aldığımda varmış sabah sonradan gördüm bir sonraki sefer onla yaparım diyorum

Kızlar merhaba,
Sabah son aşılardan birini olmak için kampüsteki medikoya gittim. Aile hekimliğimi de oraya aldırdım bu bahaneyle. Boy kilo ölçümü yaptılar ancak ordaki tartıda 66.3 çıktım tartının üstünü kartonla kapatmışlar ayakkabıyla basılmasın herkes ayakkabısını çıkarsın diye ama mantığını anlamadım ve moralim bozuldu çünkü 65.1 idim şimdi 66.3. Öyle fonksiyonel bir tartı değil sıradan bir tartı ama kendimi ikna etsem de moralim bozuldu. Napayım ben şimdi hangisini ciddiye alayım? Anneminki de benim evdekiyle aynı markaydı ve bozulmuştu! Acaba evdeki mi doğru medikodaki mi doğru??

Insallah canim..Benim de oyle pazartesileri cok sis oluyorum ozellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…