Gunaydin hanimlaaaaar
Mutlu sabahlaaaaar
Mutlu haftalaaaaaaaar
Bol eksili tartilarimiz olsun insallah
Firsatini bulmusken bildirimimi yapayim.
Baslangic 124.400
Cuma 121.00
Bugun 121.00
Çok tesekkur ederim Bu arada çocuk daha uyuyorken yazayim benim burda iki haftam doldu bu hafta listeye girebilecek miyim?
Dibine kadar karatayHayirlisi olsun..
Fakat dukan artı Kabizlik olayı var biliyorsun dimi seni daha fazla rahatsız etmesin.
Ben hiç sevmiyorum dukani, karatayciyim afedersin :)
Sağlıksız beslenmek out spor in :))Geçen hafta 2 gün spora gidemedim. Bugün gitmeliyim ara verdikçe soguyorum spordan
.. bir de liste de olmayisimin rahatlığı çöktü üzerime kızdım kendime bugün. Son iki gün epey sağlıksız da beslendim.
Mezun olabilirim ama koruma kısmı en zor kısım bunu unutmamaliyim ayrıca bi 5 kilo daha versem çok daha iyi olacak..
Evet beni kınım kınım kınayın pliss :)
Ben hiçbirşey ütülemiyorum. Ütüden nefret ederimBanucum ben de aynen dediğin gibi yeni evliyken nerdeyse halıları bile ütülerdim
Artık sadece dış giyim utuluyorum tamam...
Perihan nasıl düğün bitmiş mi? Nasıl geçmiş inşallah herşey gönlünce olmuştur.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Gezenti kaptanınız şükür gelebildi
Bugün havuz faslından sonra az dinlenip büyük kızımla Anne kız günü yapıp Kitap fuarına gittik
Küçük kuzuma 2 tane büyük kuzuya da 1 tane ( büyük ) kitap aldım
Büyük uzun zamandır istediği bir kitabı daha uygun fiyata görünce çok sevindi hadi alalım diyinceyüzünde o mutluluğu görmek herşeye değerdi
Daha sonra biraz evde ütü yapıp sonrada @perihan00 ile buluşmaya gittim
Kaç senedir buradan tanışıp birbirimize dert ortağı can yoldaşı olmuştuk ve fırsat bulunca görüşelim dedik
Dünürü ve kızıda geldiler ve birlikte kahve içtik
Gültenciğim tamda tahmin ettiğim gibi çok samimi biri cıktı ben zaten her daim sırıtık daha bir sırıtık oldum onu görüncesanki senelerdir görüşmediğim ablamla bir araya gelmiş gibi çocuklaştım
Allah razı olsun birde bana hediye olarak mutfak tartısı almışDoğum günü hediyesi
Allahtan başka şey isteseymişim olacakmışçok uzun zamandır hep alacaktım hesapta ama nasip Gültenden oldu ve ömrümün sonuna kadar gözüm gibi bakacağım inşallah o tartıya
Bazen çok yoğun olmak güzel ama bazende insan dinlenmek istiyor dimi heleki çalışınca
Bende gündüz gezdim şimdide ütülerimle boğuşacağım bir yandan mecbur yoksa adam isyan edecek sonunda her defasında tek tek ütü yapıyorum diye
Bugün havuzda kullandılar paletleriçıkışta ya Anne çok ağır oluyormuş suda paletler dedi ama bir okadar da hoşuna gitti dedim ada vapuru gibi hızlı gidiyordun nasıl gülüyor
Anneciğini zayıflattırmak için çaba sarf etmiş kuzu işte
Pazartesi bildirimlerinde sıkıntı yok canımakşam üzere de olsa yazabilirsin yeterki cuma gecikmesin
bünyeye hiçççç çaktırmadan devam ediyoruz canım olur okadar haftasonları bende öğlen az kaçırdım akşamlık yemek yemedim acıkmayınca filtre kahveyle tıkadım kendimi sonrada Gültenle kahve içince iyice tıkandım şimdide kiraz saplı çay yaptım kendime garantiye almak için
Sağlıksız beslenmek out spor in :))
Ben hiçbirşey ütülemiyorum. Ütüden nefret ederimboş iş bence bi de çevreye zarar bi sürü elektrik yiyor eşimin pantolon ve gömleklerini eve gelen yardımcı ütüler. O da bazen. Eşimin işi rahat öyle takım falan gitmiyor. Pantolon ütülemeyi bile bilmiyorum o kadar yani
İşallah cnm yapmam . Pasta da daha bitmedi . Bakalım bilcek dikkat etsem inşallah kendimi tutabilsemKız ağla ağla bitmedi mi pastaNeyse artık yarın itibaren cumaya kadar kaçamak yok sana
Oh koştum geldim :)Kahve içiyorum dün kahvaltıya gittiğimiz köyden aldığım kuru incir eşliğinde.
Hadi buyrun karşılıklı içek
Afiyet olsun cnmKahve içiyorum dün kahvaltıya gittiğimiz köyden aldığım kuru incir eşliğinde.
Hadi buyrun karşılıklı içek
Kız fırlat at o pastayı penceredenİşallah cnm yapmam . Pasta da daha bitmedi . Bakalım bilcek dikkat etsem inşallah kendimi tutabilsem
Cnm cekti karşımdaki durunca tercih ettim ve yedim . Daha da bitmedi.Şaka yapıyorsun dimi.?
neden böyle 3 öğün pasta yedin ki..
Keşke olmasaymış
KAptanın dediği gibi tüm hafta azami dikkat etmelisin canım...
Olmadı öyle yapsam karşımda :) neyse bu gün kendimi tutucam inşallah . :)Kız fırlat at o pastayı pencereden
Hayirlisi olsun..
Fakat dukan artı Kabizlik olayı var biliyorsun dimi seni daha fazla rahatsız etmesin.
Ben hiç sevmiyorum dukani, karatayciyim afedersin :)
missERE çalışıyorsun sanırım mesleğin ne nerde yaşıyorsun. ? Kimlerdensin :)
Çok güldüm kız alemsin :)))Kız fırlat at o pastayı pencereden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?