Koruma amaclu mi devam ediyon
Ara öğün yapsan olmazmı.
Gerçi öğlen yemeği saati.
Ben yedim bile
Kizlar cuma bildirimi
72.2
Pazartesi bildirimi
72.0
Vay beKızlar bişey diimmi size. Aramızda kalsın ama
Bel ölçüm zamanin da 122 cm. idi
Gecen hafta 78 cm. olmuş.
Bir dönümmüşüm resmen
kızlarr all-star diye bi diyet grubu var, orda haftalık egzersiz fln paylaşıyorlar, yapalım mı biz de öyle birşey
mesela her akşam yattığımız yerden tv fln izlerken bu bacak haraketlerinden yapsak?
birbirimizi gaza getirelim, meslea 5,6 ve 8 numaralar başlangıç için çok ideal bence :)
galiba en çok bunu yaparım ben
Bu egzersizlerin hemen hemen hepsini babam bel fıtığı olduğunda bursadaki doktoru vermişti babam 2 yıl boyunca yapardi evde şimdi o aklima geldi
fıtık da olmayız işte ne güzel
Bu son gösterdiğini zaten yapıyorum ben spordan saymıyorum kikızlarr all-star diye bi diyet grubu var, orda haftalık egzersiz fln paylaşıyorlar, yapalım mı biz de öyle birşey
mesela her akşam yattığımız yerden tv fln izlerken bu bacak haraketlerinden yapsak?
birbirimizi gaza getirelim, meslea 5,6 ve 8 numaralar başlangıç için çok ideal bence :)
galiba en çok bunu yaparım ben
Napıyosunuz kızlar cızlara dokunmak yok
ağlayan pasta bitti mi @melek929
Benim bugünkü menüm:
9:00 yağda çift sarılı yumurta, 7 siyah zeytin, 4 cherry domates, 3 yarım ceviz.
12:30 bir kase yayla çorbası
3:30 bir porsiyon etli patlıcan yemeği, 4 kaşık yoğurt, 2 çatal zeytinyağlı yeşil fasulye.
5:00 yarım simit ve çay.
Ya sorma annem getirmiş eve çıtır çıtır sıcacık al sana bir cızzz.Simite ne gerek vardı ki .
Onun dişin da güzelmiş
Afiyet olsun
Neyse ki :))Ya sorma annem getirmiş eve çıtır çıtır sıcacık al sana bir cızzz.
Neyseki yanında getirdiği kadayıftan yemedim.
Hepsini eşimle anneme yedirdim merak etme :))Neyse ki :))
Ilerleyen saatlerde de yeme ama .
Söz ver :))
Merhaba yena yok buralardayım otobüsteyken bakayım okuyayım dedim yeni yazmaya fırsatım oldu. 24ünde gidiyorum daha gitmedim:) gerçi gidebilecek miyim bilmiyorum sabahtan beri kargo firmasıyla kavga ediyorum. Pasaportumu vize için ankara’ya gönderdim dönen kargomda ne hikmetse iş yerinde olduğum halde beni bulamamışlar güya. Kargo ortada yok araç 19.30da dönecekmiş gidip bakıcam tekrar sinirlerim gergin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?