Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar..
hayırlı olsun huselcim..
kolay gelsin dağçileği..
ay bugün bitsin kızlar di mi evimize gidelim biran önce..

sıkıldım canım ya bugün çok yoğundu işler..keyfim de yok..ben kaçar kızlar mesaim bitti öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere..Yarın kadir gecesi unutanlar varsa hatırlatayım..öptüm sizleri..

Kızlar ben bu havada grip oldum ölüyorum. Her tarafım kırılıyor. Bu haldede anaokulu için oğlumla birlikte gittik ama yetişemedik meğerse saat 9 ile 12 arası orada olmamız gerekiyormuş.

Gece çubuk krakerle 4 grissini yedim yanlış hatırlamıyorsam.Ayyy beynim yerinden fırlayacak sanki ağrıdan. ıftardada 1 porsiyon kuru fasulye ve salata yedim.Şimdide 1 porsiyon karpuz...Bu havadada grip olunur mu ya üffffffffffffffff

Hakkaten ben unutmuştum hatırlattığın iyi oldu sağol elimphiacığım.

çilekcim aynı fikirdeyim 1 ler konusunda
biçok öğretmen için sorundur 1 sınıf almak ama benim için zevk
verdiğini birebir almak müthiş bir duygu

hayırlı olsun azra kızın ana sınıfınamı başladı bırden kendı cocuklarım gözümün önüne geldı okula başladıkları gün şimdi kocaman oldular

ben dün gece yatamadım 4de kalktım dahada yatmadım sabah okula gittik eve geldim temizlik yap yemek yap misafir agırla işte bu saat birazdan yatıcam

çilekcim aynı fikirdeyim 1 ler konusunda
biçok öğretmen için sorundur 1 sınıf almak ama benim için zevk
verdiğini birebir almak müthiş bir duygu

valla versinler şuan teredütsüz okuturum birleri..çok saf ve şirinler ya...
1.sınf velileri size de sabır dilerim fazla üzerine düşmeyin çocukların....1.dönemin sonuna doğru okumaları normaldir.ama ülkemizde herşey yarış olduğu için ondada yarış yapıyoruz ve çocukları yarış atı gibi aceleye getirtiriyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…