Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

GÜNAYDINNN KK.NINN 8. GRUP FıT FISTIKLARIIIIIIIII..........opuyorumnanaktan

ÇOK GÜSELLLLL KLO VEREREK GEÇıRECEĞıMıZZZ VE SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BıR HAFTA DıLıYORUMMMMMMMMMM ..........kaydirigubbakcemile3

RABBıM HERŞEYı GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSıN........:Saruboceq:

SıZı SEVıYORUM ANACIĞIMMMMMMMMMMMMMMMM...............
a.s.

ayy bu arada bugÜn sahura bır kalktım mukabelemden sonra yatmadan ıŞe geldımmm bugÜn burda uyumazsam ıyıdır ÇÜnkÜ geÇte yatmıŞtımmmmmm.........mirmirmirmir

AMANNNııııNNNNNNNNNNNNNNNN DELıRıYORUMM SANIRIMMMMMMMMMMM kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3 :bbo:

KENDı KENDıME KONUŞUYORUMMMMMMMMMMMMMMMM akannehir şakkıdı

aaa bırdee bu arada sonunda 1 sene sonundaaa 70 lılerı dÜn gÖrdÜmmmmmm....

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 79,80 geldım dÜn..:):):)

neslicim tebrik ederim harikasın
kızlar bende saat 4 de kalktım dahada yatmamışım sesizce ev işi gördüm terası yıkadım artık sogudu hava
ama şimdi bi uyku bastırdı ama yatamam malesef

saĞol gÜselımmmm.....

Ayy evde olsamm uyurum hemennnn....

Bendede evde yapılacak bır ıŞ varkı anlatsam bıtmezz

günaydın yafrularıııım

anaokullarda bugünmü başladı yok sadece 1.sınıflarmı bilen varmı

Son düzenleme:
MAALESEF KAPTANIMMM BEN SADECE 1. SINIFLAR DıYE BıLıYORUMM ANAOKULUNU HıÇ DUYMADIMMMMMMMM :uhm:

günaydın kızlar..neslicim süpersin tebrik ederim canım ben de görsem şu 79.9 lu kilollları artık diyorum oklava bana..
c.tesi temizlikle geçti ama derin temizik kapılar camlar vs...tüm evi kaldırdım ama mis gibi oldu..
pazar da çamaşır ütü ve bildiğin tembellikle geçti çok uyudum ya ama iyi dinlendim..
kaçaklara gelince hiç saymayım valla oklava bana..kaçırdım yine deli gibi..yorulunca saldırdım..

ANAM BU BENıM MSN DEKı SMıLEYıMMMM BENDE ARIYORUM NEREYE GıTTı DıYEEE...BıZıM CEMıLE DEMEKKı KK.YA GELMıŞŞŞ VAŞŞŞŞ ODA BURAYI KEŞFETTMıŞŞŞŞ...GELMEZ ARTIKKKKKK MSN.DE HEHEHEHE kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlarrr bugÜn ıÇımde buruk bır sevınÇlı umut varrr...

DÜn akŞam yıĞenlere bayram alıŞverıŞıne gıttık Çovuk ve bebek kıyafet ısatan bır maĞazada tabıı ben bebek kıyafetlerının bebek eŞyalarının olduĞu yere gıttım bayaĞı bır baktımmmmmmm ıÇ Çektımmm baktımmmmm Çok kÖtÜ oldummmmmmm.....rabbım ınŞ tez zamanda ıLTERLE BENıDE BEBEĞıMıZE kavuŞtursunnnn....

kızlar ben Çıkıyorum bugÜn p.tesı ıŞler bayaĞı bırıkmıŞŞ yoĞunummmm

sonra mÜsaıt olunca yazarım yanı sayfam aÇık ama yazamammm .......allaha emanet olunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…