Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KIZILDERILIDEN HAYAT DERSI

Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri hayat, aşk ve evlilik üzerine konuşurken şunları söylüyor:

"ıçimizde iki kurt var ve bunların arasında da korkunç bir savaş.

Kurtlardan biri korkuyu, öfkeyi, kıskançlığı, pişmanlığı, açgözlülüğü, kibiri, kendine acımayı, küskünlüğü, aşağılık duygusunu, yalanları, üstünlük taslamayı ve benciliği temsil ediyor.

Diğeri ise; zevki, huzuru, sevgiyi, umudu, paylaşmayı, cömertliği, dinginliği, alçak gönüllülüğü, nezaketi, yardımseverliliği, dostluğu, anlayışı, merhameti ve inancı temsil ediyor."

Gençlerden biri "hangi kurt kazanacak?" diye soruyor ve yaşlı adam kısaca cevap veriyor: "BESLEDıĞıNıZ"

hadi okulunuz hayırlı olsun canım..Allahım ünv. mezuniyetlerini de göstersin işallah...

AMİİNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:
amiiiiiiiiin:Saruboceq:

çok güzelkaydirigubbakcemile5

slm nbr kızlar ben de tam 2 saat yürüdüm ve geldim rapora gelince dün akşam sulu patlıcan ve düğü pilavı yediydim ve yanında tabiki salata bugn sabah 3-4zeytin biaz çökelek domates salatalık yedim 2dilim ekmek ve şekersiz ıhlmur içtim öğlen de dünden kalan düğü pilavı ve yağsız 3tane köfte yedim 1 ince kçk dilim kepek ekmek yedim yanında domates yedim ya ben oruç değilim böle yazıom ama canınız çekmio dimi??? biazdan da kondüsyon bisikletine bincem kaptanım hayırlı oolsun kzınızın okulu onun için zorlu maraton başlıo desenize neslihancım ya inş seninde bebişin olur sen takma kafana olcak allahın izniyle

saol cnmm
şimdi iyi zamnlarım daha kreş de
asıl ilkokuldan sonra başlıyor maraton
kreş diyorum ama bi liste yapmışlar arkadaşlar ihtiyaç adı altında yok yokdelikafadulden:1shok:

ızlar ben geldım net bozuk gırış kablosunda sorun var epey ugraştım zar zor oldu ama her an gıdebılır gecmış cok bırıkmış okumaya zamanım yok inşallah herkes ıyıdır

burdayım kaptan cok özledım hepınızı şimdıde maus bozuldu CADIARZUCADIARZU ne olaCACOK BILMEM BU İŞİN SONU kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

anasınıfına ve 1.sınıfa başlayan yavrucağızlarınıza şimdiden başarılar sizede ALlah sabır versin şimdiden...
Hayatımda okutmaktan zevk aldığım tek sınıf 1.sınıfdır..yerime oturamazdım ama müthiş bir histi.....
gerçi idareci olunca sınıfımız olmuyor ama özledim ben mini mini 1 leri...........

ben de şimdi postadan gi dieti kitabını aldım dietler hakkında baya bilgiler verio önemli yerleri sizlerle paylaşırım okumaya yeni başlıyom kaptanım bide ben dijital tartı alcam benm tartı kafayı yedi galiba tam sonuç çıkaramıo böle daha ii olur die dşünüorum bu arada az önce 3 tane galeta yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…