Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. Takım 561.Etap***

helopini ( 65,2 / 65,5 / + 0,3 / - 0,46 % )
catterflym ( 68,6 / / / % ) Sabit
MRTMUHASEBE ( 72,3 / 71.1 / 1.2 / 1.66 % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. HAkki )
Eddoras ( 77 / / / % ) Sabit
kittenlove ( 60,7 / 60,6 / 0,1 / 0,16 % )
mavimli ( 77,4 / 76,9 / 0,5 / 0,65 %)
sevil4321 ( 121 / 119 / 2 / 1,65 % )
Meryem1306 ( 80,4 / 79,3 / 1,1 / 1,37 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 24 Şubat 2018, Başlangıç 84 kg, Hedef 72 kg
LargeGemini ( 72,2 / 70,9 / 1,3 / 1,80 % ) Mezun olan üye geri döndü, Başlangıç 1 Mart 2018, Başlangıç 74, Hedef 69 kg
MissERE ( 69,6 / 67,5/ 2,1 / 3,02 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 22 Şubat 2018, Başlangıç 71,3, Hedef 55 kg

8.Takım Ortalaması: 0,985 %

Fazladan kaptirmisim
Eminenin yani MRTMUHASEBE Arkadaşımızın ablası hastanede o yüzden bu hafta pek gelemedi şimdi sağ olsun mesaj atmış

Bu arada kızlar dua edin sizlerde lütfen

henüz 4 takım ortalama bildirdi acaba ilk üçe girer miyiz ne dersiniz

Evet canim insallah almam ama vucudumda inanilmaz siskinlik var ne bulursam yiyorum disardsn soyleniyor vs kendime odaklanmak istiyorum gercekten bir an once
Gözün aydın :) taşınma faslı çok fena. Biz de gene taşınacağız gelecek ay ama bu sefer eşya paketlemece yok en azından.
Aa yeni tasinmistinz diye hatirliyorum kolay gelsin ozaman fena gercekten

Mrb arkadaşlar
Kaptanım şimdi tartıldım kalıcı misafirim vardı . Gitti anca tartılabildim . Sabahta gezdirdim . tartılamadım . Kaptanım bu hafta girebildiniz listeye

Abla bu hafta yüzdemiz cok iyi kacinci olmuşuz

Mrb arkadaşlar
Kaptanım şimdi tartıldım kalıcı misafirim vardı . Gitti anca tartılabildim . Sabahta gezdirdim . tartılamadım . Kaptanım bu hafta girebildiniz listeye

Hadi haftaya sende listedesin canım bu hafta çok daha güzel bir eksi bekliyorum

Kizlarrrrrrr 4.cü olmuşuz

Maşallah 10.cu Takım listeleri salladı
Yoksa 3.cuyduk 1 dakika öncesine kadar

Ben sonuçtan çok memnunum ♡♡♡♡
Yükselen yıldızlara listeye gireceğiz o bile bir başarı
Hadi bakalım kızlar bu hafta da göreyim sizleri

Abla ya diger gruplara bakmadim ama takim ortalamamiz cok iyi olmasina ragmen 4. Olmussak dger gruptakiler cok azimli olmalı

Yasasiiiiiiiinemeklerimizin karşılığını alicaz inşallah haftaya biz 1. Oluruz

Abla ya diger gruplara bakmadim ama takim ortalamamiz cok iyi olmasina ragmen 4. Olmussak dger gruptakiler cok azimli olmalı

Evet maşallahları var 1in üzerinde ortalamaları
Olsun hedeflere yaklaşılıyor ya o bile en güzel derece bence ♡♡♡♡

Yasasiiiiiiiinemeklerimizin karşılığını alicaz inşallah haftaya biz 1. Oluruz

İnşallah o günleri de görürüz ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…