- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
O zaman herkes en az 500grm hedeflesin mi :)
Ben de cok umitliydim daha bakamadim gerci diger takimlarin yuzdelerine ama haftaya da diger gruplarda bizi konussunlar vayy be 8.takim salladi listeyi desinler
Kızlar günaydın kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum hepimize
Gunaydinlaaar bugün güne gidicem inşallah en az hasarla anlatabilirim....
Mutlu haftasonları diliyorum güzel hanimlar
evet abla kaçamaktan sonra bu hafta cok dikkat edicem insallahHadi bugunluk gormemezlikten gelelimama cumaya kadar çok dikkatli devam ediyorsun dimi
ayy hadi inşallah hedefinize ulasip hayalinizi gerçekleştirirsiniz gerci zaman da az kaldi kilolarda az kaldi hadi basarinda bizde o günün ölümsüzlük anlarını gorerek motive olalımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün biraz her zamankinden geç yatınca biraz geç uyandım sayılır ( gerçi geç dediğim de 07:20de )
Hemen keyif kahvemi yapıp kendimi buraya attım
Birazdan da ufak ufak kahvaltımı hazırlar kızı yüzmeye götürmeden önce kahvaltımı yaparım
Bu hafta Diyetisyenim çok sıkı bir liste verdi banaHem 1 kg artı çıktığım hemde yağdan kilo aldığım için
Tabi hafta içi yediğim o bir dilim pastanın bir cezası olmalıydı
Şaka bir yana ama yine insülin direncim devreye girdi sanırım birde şeker hapımı kullanmaya devam etmemi istedievet şekerin dengede ama o ilacı insülin direncin için kullanmaya devam etmen gerekiyor dedi Görüşme esnasında jeton düştü benim ben ne zamnadır şeker ilaçımı içmiyordum ve geri dönük düşündüğümde o süre içinde sabit kaldığımı ve ara ara minik de olsa artı gördüğümü ödem tuttuğumu fark ettim
Bakalım dün akşam hemen yatmadan ilk hapımı içtimbirazdan da kahvaltımı yapıp sabah hapımı içerim Doktor bana 1000 mglık günde 3 tane vermişti hani az buz da değil
Evde kullandığım bir plastik şişem vardı 700 ml likbenim akıllı kocam geçen gün onu kaş göz arasında makineye atmış ve tabi makineden bir çıktı büzüşmüş Hay dedim senin yapacağın işe
Nasıl gülüyor eşim ama bak tam avuç içine oturan bir şekilde büzülme diye
Bugün artık kendime 1 litrelik bir pet şişe alırım ki içtiğim suyun hesabını şaşırmıyayım
Daha evvel kullandığım SU hatırlatmasını da yükleyeceğim ki yeterli su içeyimöyle kendim kafamda hesaplarken şaşıyor sanırım hesap ve yetersiz geliyor ( bazen bütün gün hiç içmediğim bile oluyor )
Yaza şurada çok az kaldı ve ben bu sene evlilik yıldönümümüzde ( 8 ağustos ) en azından 72 - 73 falan olmuş olmak istiyorumHatta Ayşemle ( 10. takım kaptanı ) ile kendi kendimize hedef koyduk o zamana kadar o kilolara inersek kendimize özel bir İstanbul gezisi yapacağız Sabah erkenden buluşup birlikte kahvaltı ettikten sonra bol bol yürüyerek bu güne kadar gitmediğimiz bir sürü yeri sabahtan akşama kadar gezeceğiz ve bol bol resim çekileceğiz tabiki Öncesinde de kendimizi bir güzel kiyafetle ödüllendiririz tabiki
Gerçi onu ne zaman istesekde yapabiliriz de özel olsun diye öyle bir hedef olsun dedikBirde geçen sene bir kaç arkadaşla birlikte Avrasya Maratonuna katılmıştık ( işte o gün benim boyun fıtığı ilk kez tutmuştu )
İnanılmaz keyif almıştık ve bundan sonra her sene o maratona daha doğrusu Halk koşusuna ( gerçi koşan çok az insan var) katılmaya karar verdik ve bu sene çok çok daha zayıf olarak katılmak istiyoruz
Ben geçen Maratona katıldığımde 96 kiloydumgerçi resimler gayet güzel çıkmıştı ama bu sefer çok çok daha zayıf olmam lazım
Günaydın canımaynen inşallah hepimiz için kaçamaksız bir hafta olur
Sanada Günaydın canım
Bence güne gitmeden minik de olsa sağlıklı birşeyler ye ki çok ısrar da etseler hayır diyebil
Benimde bugün akraba günü var ona gideceğimve kesinlikle gitmeden öğle yemeğimi yiyip de gideceğim ki orada sadece şekersiz çay içip sohbete eşlik ederim olmadı yanıma ara öğün niyetine kuru kayısı alırım ki çok uzun süre açlık duygusu olmasın ( ara öğün için 3 gün kurusu veriyor zaten benim diyetisyen )
İnşallah ikimizde akşama kızlarrrrrrrr kocaman bir maşallah alalım biz kaçamaksız döndük diye yazarız buraya
Günaydınlarrrr. ❤❤
Günaydın canlar
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sonuç listeleri hazır buradan son mesaja bakabilirsiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-153
missERE Kuzummmmmm seni özellikle bir kere daha anlından öpüyorum
Bireysellerde birinci oldun
Bu durumda da birinci olarak ilk fırsatta bugün altaki linke girip başarının sırrını kısaca paylaşman gerekiyor
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-57
561. Etap birincisimissERE tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Canım tebrik ederim. Bu güzel bir motivasyon oldu bizim için haftaya çok daha iyi sonuçlar alicaz insallah561. Etap birincisimissERE tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
kızlar pek yazamayıyorum malum sınavlara iki gün kaldı sınavlardan sonra yine burdayıım inşallah son mesjlara bakmaya çalışıcam
Yapabildim mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?