Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler
Şükür büyük kız geldi de Laptoba kavuştum

10 dakikalığına da olsa

Yarına yetiştirmesi gereken çok önemli bir çizimi varmış hatunun yine ama olmadı eşimin cebinden girmeye çalışırım
Bugün benim açımdan yine çok hareketli ama gram kaçamaksız bir gün oldu

Sabah erkenden okulda bir kaç veliyle buluşup Öğretmenimizle Kahvaltı keyfi yaptık kendi düzenlediğimiz bahçede

Benim Gözlemeler tamamen bitti ve ben kesinlikle bir yudum tadına dahi bakmadım

Hazırlarken içinin harcının tadına dahi bakmadım

eşime danıştım tadı tuzunu
Herkes çok beğendi hatta fazladan müdürlerimize ve okuldaki bir çalışana dahi nasip oldu
Bir kaç hatun biraz trip yaptılar yok efendim ani oldu falan diye ki 1 haftadır kendimizi yırtıyorduk Salı günü kahvaltı faslı olacak diye

Aslında tek dertleri sanırım biraz onlara danışılmaması

hatta tavırlı olduklarını diğer velilerde anladılar ve keyifleri bilirler teklif var israr yok sonuçta Öğretmenin boş dersine göre ayarladık ve kadıncağızın sadece Salı sabahı vakti vardı
Çok keyifli geçti ve ben kesinlikle kaçamak sayılacak bir şey yemedim

birazdan paylaşacağım zaten
Kız okuldan çıkmadan birde kızkardeşimle kahve içmeye diye buluştuk ama öğle yemeği saati gelince birlikte yemeğe çıktık yakın bir yerde ve orada da yine kaçamak yapmadım
Havuz faslından sonrada eve gelip eşimi ve kızı doyurduktan sonra biraz oturup keyif yaptım
Gunaydinlarrr
Benim oglan cok hasta, bi oksuruk iki hapsirik mehter takimi gibi gecirdik geceyi.
Bugun durusmalarim cok yogun insallah firsat bulup takip edicem burayi, benim de bogazlar hafiften alarm veriyor, bisey yiyemesem ne guzel eksi olur tartida
Çok geçmiş olsun canım kuzuya

Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Günaydın kızlar,
İki haftadır bekleyen işlerden dolayı bu ara yoğunum. Yarın da Etiyopya’dan misafirlerim geliyor bir hafta benimle kalacaklar. Zayıfladığım için çok mutluyum bundan sonra bi iki hafta daha gönderseler beni fit olur gelirim valla. İlaçlarımı hala kullanıyorum bu da mide bulantısı yapıyor dün akşam da peynir zeytin yedim sadece. Biraz temkinli yaklaşıyorum yemeklere. Bugün öğlene salatam var avokado doğradım biraz önce üstüne bol limon ile güzel bir salata olacak. Akşama da çorba yapmayı planlıyorum.
Süpersin canım

geldiğin halde sapıtmadan yaklaşıyorsun yiyeceklere
İnşallah misafirlerinde memnun ayrılırlar ve seni daha sık görürüz buralarda

Şimdiden kolay gelsin sana
Kizlar napiyosunuz, hic su icemedim ben bugun ihlamura yuklendim biraz, su yerine gecer mi acaba
Ya suyun yerini hiç bir şey tutmaz derler ama ben okadar çok sıvı tüketiyorum ki ille su olması lazım diye düşünmüyorum

önemli olan zaten bizi tuvalete çıkarması
Hu huu menuler tamam mi :)
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.30: iki dukan lavas arasi beyaz peynir ve salamdan olusan tost
Ara 10.00: kahve makinasindan alinan yarim bardak cappicuno (tamamini icemedim)
Oglen 11.15: sutlu sade turk kahvesj
Ara 15.30: bir el kadar bazlama ustune kiyma koyup firinda pisirdim onu yedim :/
Kapanis demeyi cok isterdim ama esim eve simdi geldi ve tavuk ile firinda kasarli mantar yapiyo normalde bu saatte yemem ama aciktim sanirim

cok cok az yiyecegim
Ve insallah kapanis :)
Eminim son öğünü de abartmadan atlatırsın canım

menü gayet güzel

Bol eksiler olarak dönecek inşallah
Selamlaaar
Menü bildirimi
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen 3tane bisküvi