• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar....nasilsiniz .umarim bi yaramazlik yoktur..cok şükür düģün telaşi bitti kizim evlendi..geçen hafta çarşamba akşami döndük almanyaya ama hala cooook yorgunum..kendime gelemedim daha..ayrica 5 kilo artiyla geldim malesef ..stress bana iyi gelmedi..birde düzensizlik vardi..gece gündüz sofra hazirlandi davet edildik bikackere.....ama sorun yok onuda hallederiz elbirliği ile:KK5:
Hayirli olsun Allah bir omur mutlu mesut etsin insallah o kadar telasede olur o kadar kg normal hizla da verilir.merak etmeyin
İyi akşamlar kızlar dün sabah eve vardım ve akşama kadar uyudum günlerdir yoldaydım. Öncelikle kilomu söyleyim 61.3 kiloyum:)
Hergün her yere yürüyerek gittim en az 15bin adım hatta 23bin adım attığım gün oldu. Doyasıya gezdim ama yine de doyamadım. Yemekler çok kötüydü alışmam zaman aldı keşfederek güzel yemekler yiyebileceğim yerler buldum. Atıştırmalık hiç bir şey yemedim bir dilim çikolata dahi!! Sabah kahvaltı namına bir şey yemiyor adamlar yine yemek gibi olduğu için çoğunlukla aç gezdim akşama kadar ama etiyopya kahvesi çok güzel sürekli kahve içtim. Akşam 8de akşam yemeği yiyordum ilaç içmek için. İki haftada 64.7den 61.3 kiloya düştüm. Hedefime yaklaşıyorum ancak 56 olana kadar durmak yok.
Hosgeldin canim baya zayiflamissin tebrikler

Evet hemen menumu paylasayim
Kahvalti 1dilim tahilli ekmek 2 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 3 kayisi 2 ceviz
Ogle pirasa yemegi
Ara kucuk muz ve yogurt
Aksam 2 adet tavuk baget
Saat 20.00 1 sinitzelin 1/3 i dayanamadim ufacik yedim

Kızlar dondurma aldılar ama ben kendime almadım :21::21::21::21:
Tadını biliyorum ve ihtiyacım yok buna dedim ve kendime almadım :sampiyon:

Yaaa en zoru da o diil mi, tadini biliyosun ama yememek icin direniyorsun :D yazin kendimizi odullendirebiliriz degil mi kaptancim:dondurma:

banucum missERE missERE yi kaptan yardımcısımı yapsak acep :)
İsterse şayet..

Evettt bu cuma için ileteceğim ben Bahara :21::21::21::21:

Ayy heyecanlandim becerebilir miyim bilemedim:KK200::KK200::KK200:

Acım ama dayanacagimmmmm :KK55:

Aman gozunu seveyim tut kendini, ben de buzdolabinin kapagini acip acip kapatiyorum, serinlik oluyo :D

Ahahaha iyidi bu acikdikca kaapagi ac kapa serinlik iyidir hoştur harareti alir :KK70::KK70:
Yaaa en zoru da o diil mi, tadini biliyosun ama yememek icin direniyorsun :KK70: yazin kendimizi odullendirebiliriz degil mi kaptancim:dondurma:

Aman gozunu seveyim tut kendini, ben de buzdolabinin kapagini acip acip kapatiyorum, serinlik oluyo :KK70:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Şükür biraz geç yatmama rağmen erkenden uyanabildim ;) Hemen sıcak suyuma limonumu sıkıp güne başladım ;) birazdan mutfağa girip sessizce Gözlemelerimi pişireceğim yağsız tavada ;)
Şansa sabah camdan bir baktım her yer sis ama meteorolojiye göre saat 07:00den sonra Güneş çıkacakmış ;) yani biz okula gidene kadar hava Allahın izniyle düzelmiş olur ;)

Bu arada dün korkudan tartılmayan ben bu sabah tartılayım dedim ( ödemin çoğu gitmiş azı kalmış :KK48: ) 88,6 kg çıktım gerçi hala 1 kg fazla çıkıyorum ama en azından doğru yolda olduğuma emin oldum ;)

Acım ama dayanacagimmmmm :KK55:

Eminim dayanmışsındır amaaaaa cuma günü göreceğin eksileri düşünerek devam et canım ;) Maalesef açlık duygusu olmadan yatınca daha az gidiyor :KK48: Seda Sayana bak incecik hatun ama açım açım diye geziniyor :D :D :D

Evet hemen menumu paylasayim
Kahvalti 1dilim tahilli ekmek 2 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 3 kayisi 2 ceviz
Ogle pirasa yemegi
Ara kucuk muz ve yogurt
Aksam 2 adet tavuk baget
Saat 20.00 1 sinitzelin 1/3 i dayanamadim ufacik yedim

Canım güzel bir menü olmuş bence ;) o son bir parça şnitzele takılma :KK60:

Yaaa en zoru da o diil mi, tadini biliyosun ama yememek icin direniyorsun :KK70: yazin kendimizi odullendirebiliriz degil mi kaptancim:dondurma:

Aman gozunu seveyim tut kendini, ben de buzdolabinin kapagini acip acip kapatiyorum, serinlik oluyo :KK70:

Aaaa yazın tabiki bizlerinde dondurma hakkı olacak ;) benim diyetisyenim haftada 1 gün 2 top yememe izin veriyor ( gerçi geçen yaz ben onu nadiren de olsa haftada 2 yaptım :D )
Heee birde mesela ben dondurma yerine kendime bir seçenek uydurdum hatta Diyetisyenime de bunu söylediğimde Harikasın Ablacığım demişti :D :D :D
Bana arada Meyveli Activyalardan veriyordu mesela saat 16:00 gibi ara öğün olarak ;) ben o haftalarda genelde saat 14:00 gibi onu buzluğa atıyordum ;) 2 saatte çok sert olmayacak bir şekilde donuyordu ve her gün dondurma niyetine yiyordum onu :21: Tabi kadının düzenini bozarım korkusuna hemen ilk hafta anlatmıştım ben böyle böyle yapıyorum dondurma niyetine hem gözüm kalmıyor dondurmalarda diye :D :D :D fikir olarak bayılmıştı ve hiç bir sakıncası yok o şekilde tüketmenin demişti ;)
Hani aklınızda bulunsun çok canınız çekerse o şekilde de tatlı ihtiyacını giderebilirsiniz ;) tavsiye ederim :KK71:

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah 5 zeytin bir yumurta 1 dilim ekmek 2 cay catal ucuyla peynir
Öğlen taze fasulye 1 yk pilav
Aksam kısır
Ara 200 gr kadar cilek 1 Elma
2 litre su
Aralarda sayamadigim kadar cay

Canım harika bir menü olmuş ;) Biraz daha suyu ağırlık verebilirsen tam süper olur bence ;)

Kahvaltı faslı için Gözlemeler de tamam :21: ama kesin kararlıyım ben yemeyeceğim ;)
Gerçi bir tanesi çeyrek yufkadan ama olsun ;) hazır eksiler görmeye başladım kendi kendimi sabote etmeyeceğim :sampiyon:

Yanıma birde Öğlenlik yoğurt, chia tohumu ve yaban mersini alacağım ;)
Kahvaltı faslından sonra kızkardeşimle Annemin evinde buluşacağız ;) Çocukların ödevleri için ( spiralli defter olarak sözlük yapılmasını istemiş ) ahşap üzerine kapak yapmıştım haftasonu ;) onu hem veririm hemde kız okuldan çıkana kadar kahve falan içeriz diye düşündük ;)
Okul çıkışı da zaten havuz faslımız var ;) o arada yemek saatim aksamasın diye kendime chialı yaban mersinli yoğurt yapar yerim ;) akşamda artık büyük ihtimalle çorba salata yada cacık salata yaparım ;)

Şimdi de kendime güzel şekersiz bir kahve yaptım :kahve: az keyif yapayım da kızı uyandırırım ;) sonrada ancak hazırlanırım zaten ;)

Malum bu ara Takoz bir telefona kaldım o yüzden dışarda girmek mümkün olmaz ama akşam gelir gelmez söz damlarım ;) tabi büyük kız okula götürmezse Laptobu olmadı eşimin cebinden girerim :KK48:

Sizlerde lütfen cumaya kadar kaçamaksız devam edin ve sularınızı ihmal etmeyin :KK68::KK68::KK68:

Gunaydinlarrr

Benim oglan cok hasta, bi oksuruk iki hapsirik mehter takimi gibi gecirdik geceyi.
Bugun durusmalarim cok yogun insallah firsat bulup takip edicem burayi, benim de bogazlar hafiften alarm veriyor, bisey yiyemesem ne guzel eksi olur tartida :D

Günaydın kızlar,
İki haftadır bekleyen işlerden dolayı bu ara yoğunum. Yarın da Etiyopya’dan misafirlerim geliyor bir hafta benimle kalacaklar. Zayıfladığım için çok mutluyum bundan sonra bi iki hafta daha gönderseler beni fit olur gelirim valla. İlaçlarımı hala kullanıyorum bu da mide bulantısı yapıyor dün akşam da peynir zeytin yedim sadece. Biraz temkinli yaklaşıyorum yemeklere. Bugün öğlene salatam var avokado doğradım biraz önce üstüne bol limon ile güzel bir salata olacak. Akşama da çorba yapmayı planlıyorum.

Seni ayakta ve kocaman alkışlıyorum canım. O kadar güzel bir iş yapmışsın ve faydalı olan şeyleri cımbızla çıkartıp almışsın ki bayılarak okudum. Sakıncası yoksa mesajının aynısını hem bizim takımda hem de paylaşım alanında yazarsan beni çok ama çok mutlu etmiş olursun. seaBahAR seaBahAR canım bu mesajı okuman lazım. missERE missERE harika bir analiz yapmış. Çok beğendim :KK9::KK9::KK68:

İyi ki haber vermişsinin Laydim..

@missERE nefis bir çalışma yapmışsın. :46: :46:
Yarışma senin gibilerle koşar adımlarla yürür.. ne iyi yapmışsın da aramıza katılmışsın.

Hu huu menuler tamam mi :)

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 8.30: iki dukan lavas arasi beyaz peynir ve salamdan olusan tost

Ara 10.00: kahve makinasindan alinan yarim bardak cappicuno (tamamini icemedim)

Oglen 11.15: sutlu sade turk kahvesj

Ara 15.30: bir el kadar bazlama ustune kiyma koyup firinda pisirdim onu yedim :/

Kapanis demeyi cok isterdim ama esim eve simdi geldi ve tavuk ile firinda kasarli mantar yapiyo normalde bu saatte yemem ama aciktim sanirim :( cok cok az yiyecegim ;)

Ve insallah kapanis :)

Kahvalti 1 dilim tahilli ekmek 5 zeytin 1 yumurta 2 hindi fume 2 yk lor peyniri
Ara yogurtlu musli
Ogle pirasali firin mucver
Ara yine biraz pirasalidan yedim
Aksam musli cekti yine canim musliyle kapanis yaptim
Regli olcagim icin bu ara kuru meyve tatli vs cekiyor canim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür büyük kız geldi de Laptoba kavuştum :D 10 dakikalığına da olsa :KK48:
Yarına yetiştirmesi gereken çok önemli bir çizimi varmış hatunun yine ama olmadı eşimin cebinden girmeye çalışırım ;)

Bugün benim açımdan yine çok hareketli ama gram kaçamaksız bir gün oldu :KK71::KK71::KK71::KK71:

Sabah erkenden okulda bir kaç veliyle buluşup Öğretmenimizle Kahvaltı keyfi yaptık kendi düzenlediğimiz bahçede :KK68:
Benim Gözlemeler tamamen bitti ve ben kesinlikle bir yudum tadına dahi bakmadım :sampiyon:
Hazırlarken içinin harcının tadına dahi bakmadım ;) eşime danıştım tadı tuzunu :KK48:

Herkes çok beğendi hatta fazladan müdürlerimize ve okuldaki bir çalışana dahi nasip oldu ;)
Bir kaç hatun biraz trip yaptılar yok efendim ani oldu falan diye ki 1 haftadır kendimizi yırtıyorduk Salı günü kahvaltı faslı olacak diye :KK53: Aslında tek dertleri sanırım biraz onlara danışılmaması :KK20: hatta tavırlı olduklarını diğer velilerde anladılar ve keyifleri bilirler teklif var israr yok sonuçta Öğretmenin boş dersine göre ayarladık ve kadıncağızın sadece Salı sabahı vakti vardı ;)

Çok keyifli geçti ve ben kesinlikle kaçamak sayılacak bir şey yemedim ;) birazdan paylaşacağım zaten :KK73:

Kız okuldan çıkmadan birde kızkardeşimle kahve içmeye diye buluştuk ama öğle yemeği saati gelince birlikte yemeğe çıktık yakın bir yerde ve orada da yine kaçamak yapmadım :21:

Havuz faslından sonrada eve gelip eşimi ve kızı doyurduktan sonra biraz oturup keyif yaptım ;)

Gunaydinlarrr

Benim oglan cok hasta, bi oksuruk iki hapsirik mehter takimi gibi gecirdik geceyi.
Bugun durusmalarim cok yogun insallah firsat bulup takip edicem burayi, benim de bogazlar hafiften alarm veriyor, bisey yiyemesem ne guzel eksi olur tartida :KK70:

Çok geçmiş olsun canım kuzuya :KK68:
Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn

Günaydın kızlar,
İki haftadır bekleyen işlerden dolayı bu ara yoğunum. Yarın da Etiyopya’dan misafirlerim geliyor bir hafta benimle kalacaklar. Zayıfladığım için çok mutluyum bundan sonra bi iki hafta daha gönderseler beni fit olur gelirim valla. İlaçlarımı hala kullanıyorum bu da mide bulantısı yapıyor dün akşam da peynir zeytin yedim sadece. Biraz temkinli yaklaşıyorum yemeklere. Bugün öğlene salatam var avokado doğradım biraz önce üstüne bol limon ile güzel bir salata olacak. Akşama da çorba yapmayı planlıyorum.

Süpersin canım ;) geldiğin halde sapıtmadan yaklaşıyorsun yiyeceklere ;)
İnşallah misafirlerinde memnun ayrılırlar ve seni daha sık görürüz buralarda :KK60:
Şimdiden kolay gelsin sana ;)

Kizlar napiyosunuz, hic su icemedim ben bugun ihlamura yuklendim biraz, su yerine gecer mi acaba :KK43:

Ya suyun yerini hiç bir şey tutmaz derler ama ben okadar çok sıvı tüketiyorum ki ille su olması lazım diye düşünmüyorum ;) önemli olan zaten bizi tuvalete çıkarması :KK48:

Hu huu menuler tamam mi :)

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 8.30: iki dukan lavas arasi beyaz peynir ve salamdan olusan tost

Ara 10.00: kahve makinasindan alinan yarim bardak cappicuno (tamamini icemedim)

Oglen 11.15: sutlu sade turk kahvesj

Ara 15.30: bir el kadar bazlama ustune kiyma koyup firinda pisirdim onu yedim :/

Kapanis demeyi cok isterdim ama esim eve simdi geldi ve tavuk ile firinda kasarli mantar yapiyo normalde bu saatte yemem ama aciktim sanirim :KK43: cok cok az yiyecegim :KK66:

Ve insallah kapanis :)

Eminim son öğünü de abartmadan atlatırsın canım ;) menü gayet güzel ;) Bol eksiler olarak dönecek inşallah ;)

Selamlaaar
Menü bildirimi
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen 3tane bisküvi
Aksam şehriye çorbası
3yk mantı
13200 adim:oha:
2.5 lt su

Menü şahane ama adımlar daha da müthiş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bol bol eksi olarak dönecek inşalllahhhhhhhhhhhhh :halay::halay::halay::halay::halay:

Back
X