Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Çok şükür bu sabahda karga kahvaltısını etmeden uyandım

Hemen limonlu suyumu da kaptım geldim hazır büyük cadı uyurken ( sağ olsun uyanıkken çizim çizim diye dolanıyor Laptobun yüzünü göremiyorum

)
Sabah erkenden uyanıp Ozalitciye gidecekmiş çiziminin çıktısını almak için

Sanırım o arada bir iki gün Laptobu bırakır elle çizim yapacağı için

Salondaki yemek masasına da el koydu sayılır

ev ev değil Mimari ofis anasını satayım

her yerde çizimleri var cadının ve kaybolur başına bir iş gelir korkusuna elleyemiyorum bile
Bugün kızı okuldan almak haricinde pek bir işim yok dışarda ( gerçi okuldan çıkınca Sınıf Annesiyle okulda buluşup ufak bir iş halledeceğiz ama o en fazla 1 saat sürer
Bir ara şu yıkayıp kenara istiflediğim çamaşırları katlayıp ayırmam lazım ütülenecek yada yerleşecek diye

onuda aradan çıkartırım bugün nasılsa
Haftaya Pazartesi Annemler Almanyadan dönecekler o yüzden kendi Ütülerim falanda bitmiş olması lazım ki az hatunun da evini temizliyeyim onlar gelmeden
Ay bu ara bir temizlikdir gidiyor öööö geldi

Hesapta geçen gece koltuklarımı silecektim unuttum

onlarıda bir ara aradan çıkarmam şart
Eneee hani aksam bisey yememissin, senin tempon cok yogun Allah muhafaza birden gucten dusersin kaptancim
En birinci taktik
Okadar koşturmaya rağmen hiç acıkmadım

sanırım birazda psikolojik hani regl de olacağım kilo almayayım korkusu

sabah dayanamayıp yine tartılayım dedim düne nazaran 300 gr fazla çıktım

düşün birde yeseydim ne olurdu
Gerçi dün öğlen regl başlayacak gibi lekelenme oldu ama bugün gram iz yok

Valla aklıma gelen başıma mı gelecek diye korkuyorum ama sanmam tıpa var sonuçta
Sizler bilmezsiniz

ben 15 yaşındayken en yakın arkadaşımla sohbet ederken hep 3 çocuk doğuracağım biri 20, biri 30 ve en son bir de menapoz öncesi 40 yaşında doğururum diyordum

çocukluk işte diyip geçecekken saatine mi deng geldi ne

ilk iki kehanetim çıktı

hatta ikinci kızımı doğurduğumda 10 sene aradan sonra Doktorum valla iyi cesaret benim eşim cesaret edemiyor demişti

bende ona bu 15 yaşındaki sohbeti anlatınca gülerek ne yani 10 sene sonra tekrar mı geleceksin bana demişti

ki daha 15 dakika olmuştu doğumdan çıkalı

Dedim yok Doktor Bey bu sefer 10 sene beklemem en geç 8 sene sonra yine görüşürüz demiştim

tabi o sadece o anlık bir makaraydı ama sonradan nedense bir tırsmaya başladım

Şimdi küçük kızım 8 yaşında hatta eşime bile hep diyorum ilk iki tuttu valla şu 38 yaşına girdiğimden beri korkuyorum ve sanırım 40ı geçene kadar da devam edecek diye

gerçi SPiral var ama ben yinede ya saatine deng geldiyse diyorum

her ay regl olunca oh çeken biri haline döndüm bir iki aydır
Kizlar burda rejime baslarken bahsetmistim gorumcemin dugunu olacak diye, yarin size bir before-after yapiyorum, bakalim nasil yorumlar gelecej
Bende büyük bir heycanla bekliyorum canım
Yalnız resmi eklemeden önce direk buraya ekleyeceksen yüzünü kapat istersen

çünkü buraya eklenen resimler kaldırılamıyor sonra Allah korusun birileri resmi çalış atıyorum bilmemne otuyla zayıfladı diye kendi sitelerinde reklam resmi olarak kullanabiliyorlar

hani olmayan şey değil
Albüm oluşturup profiline eklersen de sadece benim takip ettiklerim olarak işaretle ki her giren de göremesin

heee sıkıntı olmaz dersen yayınla gitsin
Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 1 yumurtalik omlet 2 dilim ekmek domates salatalik 2 cay
Ara kahvaltidan artan omlet
Öğlen bir tabak yogurtlu kabak dolmasi
Ara 100 gr kadar cilek
Aksam ceyrek lavas azicik yogurda banip yedim baska birsey yok
Ara 6 adet çağla
15 bardak su spor yok
Bence menü gayet güzel özellikle akşam çok hafif olmuş hatta benimki gibi yok denecek kadar az
Bu arada bende Dolma tarzı şeyleri direk kıymalı yaparım ( içine de pirinç yerine bulgur az atarım ) Hem daha lezzetli hemde daha az zararlı oluyor
Slm kizlar bugun disari ciktim cok yurudim ayaklarim feci alde pek sagliklo beslenmedim malesef birde bomba var gece 11 de esimle beraber yemek yedim

Sabah 2 dilim ekmek sahanda 2 yumurta 2 zeytin 2 cay
Ara M donalds kullah dondurma
Aksam urfa dürüm yaninda bir bardak fanta ve hazir marul salata
Gece 2 parca ekmekle patates patlican kizartmasi

Su 2.5 litre
Spor 3 saat yuruyus
İşte o gece bombası olmasaydı gayet güzel gidiyordu

Neyse inşallah bünye de bizim gibi şaşırıp onu direk vücuttan atmıştır
SU ve spor her zamanki gibi harika
Benim oglana mama yapmaya kalktigimda bile ugruyorun buraya
Kız enişte bey diyecek sonunda başlarım senin Kadınlar Kulübüne diye

Benimki ay ilk zamanlar ne isyan ediyordu

yok çok mu var her an giriyorsun oraya, yok efendim boş muhabbetler bunlar falan hatta karşındakilerin kadın olduğuna nasıl emin olabiliyorsun falan diye söylenir dururdu

Sonra baktı buranın bana zararı yok aksine faydası var üstelik çok güzel dostluklarım da oldu

hiç ses etmemeye başladı hatta okadar alıştı ki girmediğimde Aşkım hayırdır sizin takıma bakmayacakmısın demeye başladı

Dün akşam bile büyük kız Laptobla işi olan yapsın bir 15 dakika sonra alacağım dediğinde eşim direk Annene ver Kadınlar Kulübüne baksın rahat rahat dedi

Eskiden olsa benden önce atlar hemen oyun oynayayım yada haberleri okuyayım derdi
Ben de yazacaktim inan ama normalde pek ilgilenen olmuyordu ilgin için tesekkurler

icinde bulgur vardi. Toplam 200 gr yogutla beraber.
Kuzum bundan sonra daha sık ve daha ince ayrıntıya girelim hepimiz

o zaman daha faydalı olur ve bizi kaçamak yapmaktan alı koyar