• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şimdi buradaki Özel mesajlarıma baktım belki numarası vardır diye ama ya ben yanlış hatırlıyorum yada mesajlardan sildiğim oldu :KK43: ay şu balık hafızam beni deli edecek :KK48:

Ya inşallah iyidir de başka bir sıkıntıdan dolayı gelmemezlik etmiyordur :KK66:
Anaaa istermisiniz hamile kalmış olsun :KK70: bak buda bir kehanetim olsun burada duran :KK70:
Ahh keske abla

Bugün duruma baktığını görünce gruba bı bakayım dedim :KK37:

Banu abla bazı kaptanlar listeye alıyor benide alamazmisin :oops::oops:ya kilo aldım vitamin iğnesi yüzünden 74 kadar dusmustum 73dusunce yazarım gruba diye niyetlenmistim olmadı:KK43::KK43:

Slm kızlar:KK3::KK3:

Kacak geldi:KK33::KK33:

Üç hafta önce kolda uyuşma sırt ve bacak kasılması ile acile gittik cok şükür testler ve tahliller temiz cikti

Kalp krizi suphelenmisler:KK57:

B12 aşırı düşük cikmis onun için ic hastalıkları Dr ciktim artık bazı hastanelerde 17_20 arasında randevusuz hastalara bakiliyormus

B12 ignesi verdi bitti çok şükür oda asiri sinirli Halim geçti meger vitamin eksikliği yapıyormuş sinir:110:

Bacak ağrısı hâlâ devam ediyor 10gun once ortopedi Dr gittim Röntgen fln çekmeden kas ağrısı dizini kırıp oturma kilo ver deyip kas gevşetici ilaç yazıp gonderdi:işsiz::işsiz::işsiz:

Yarın başka ortopedi dr gideceğim artık emar röntgen artik bi çaresini bulsunlar ağrı kesici bile fayda etmiyor:KK43::KK43::ukala::ukala::ukala:

Esimin çenesi hic durmadı bilinçsiz diyet yaptın vitamin ve kas kaybi oldu deyip durdu:ukala::ukala::ukala:

Cok cok gecmis olsun kilodur alinir verilir iyice toparlayin bence oyle baslayin ya da cok vucudu yormayaak sekilde yaparsiniz

Kizlar bugun disardaydim cok sagliksiz beslendim ama cok yurudum insallah eritmisimdir kardesimle fatihe gittik carsamba pazarına

10 daSabah ceyrek somundan biraZcik fazla ekmek arasi kahvalti

15:30 da bir tane kola yarim dilim pasta bir tane baklava

Aksam 19da 4 yk bulgur pilavu yaninda 3 tane tavuk pirzola bir tane kizarmis biber salata bir bardak kola

Su 1.5 litre
4 saat yürüyüş ayaklar iflas bacaklar iptal
Dunde 3 saat yürümüştüm ben en iyisi 1 ay cikmim evden :)))

Biz de yarın 12. ayımıza giriyoruz :emir_bebek::emir_bebek:

Fit anneler grubu :anne:

Üç hafta önce kolda uyuşma sırt ve bacak kasılması ile acile gittik cok şükür testler ve tahliller temiz cikti

B12 aşırı düşük cikmis onun için ic hastalıkları Dr ciktim artık bazı hastanelerde 17_20 arasında randevusuz hastalara bakiliyormus

B12 ignesi verdi bitti çok şükür oda asiri sinirli Halim geçti meger vitamin eksikliği yapıyormuş sinir:110:

Bacak ağrısı hâlâ devam ediyor 10gun once ortopedi Dr gittim Röntgen fln çekmeden kas ağrısı dizini kırıp oturma kilo ver deyip kas gevşetici ilaç yazıp gonderdi:işsiz::işsiz::işsiz:

Yarın başka ortopedi dr gideceğim artık emar röntgen artik bi çaresini bulsunlar ağrı kesici bile fayda etmiyor:KK43::KK43::ukala::ukala::ukala:

Esimin çenesi hic durmadı bilinçsiz diyet yaptın vitamin ve kas kaybi oldu deyip durdu:ukala::ukala::ukala:

Coook gecmis olsunnnnn :(

Anammm sag gozume bir segirti geldi:KK57::KK57:

Benden de gelsin bir hasta menusu:hasta:

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.30: isyeri tostu kasarli:olamaz:

Ara 11.30: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 13.00: tavuk suyuyla yapilmis sehriyeli yogurt corbasi 3 kepce:oha:

Ara 16.00: isaret parmagi kadar simit,3 zeytin, bir parca peynir

Aksm18.00: 1 kepce nohutlu eristeli corba (annem yeni bi tarif denemis yesil mercimek yerine nohut atmis corbaya:KK53:), bir adet ceviz buyuklugunde kofte

Yatgeberlik 20.30: torku latte:duduk:

Hadi ben kactim:eek:

İyi akşamlar kızlar,
Bugün misafirlerim geldi akşam yemeğini onlarla yedim yarım porsiyon ızgara et, salata ve benim için özel getirdikleri etiyopya yemeği yedim biraz çok ağır olmayan etli bir yemekti. Ekmek tüketmedim. Akşama kadar sadece bir adet form kraker yemiştim. Salatamı yemeye fırsatım olmadı.Açlık hissetmeden geçiştirdim günü. Buraya çok uğrayamıyorum ama telafi edeceğim. Hepinize iyi geceler diliyorum.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayılrı sabahlar :KK68:

Hesapta dün akşam büyük kız okuldan gelir gelmez damlayacaktım laptopa kavuşunca ama kuzum öyle bir halde geldi ki inanın aklımdan bile geçiremedim bilgisayar başına oturup sizlere bakmayı :(
Okulda yine başı tutmuş ve geldiğinde yüzünün rengi bile çok tuhaftı ağrıdan :(
Tam hayırdır falan derken başladı resmen hüngür hüngür ağlamaya :KK61:Çok fazla bir ağrı varmış ve başım çatlayacak diyip durdu :(
Ne yapacağımızı şaşırdık hatta eşim belki iyi gelir diye bir ara ayaklarına masaj bile yaptı ama yok yavrum dayanamıyorum diyip durdu :KK57:

Acile götürelim seni dedik onuda kabul etmedi çünkü ona göre nasılsa bir şey yapılmayacak daha acil durumda olanların hakkına girmeye gerek yok dedi ;)
Bakalım bugün eşimin Nöroloji doktoruna tekrar götüreceğim ;) ( bir kaç sene evvel bu baş ağrıları ilk başladığında sağ olsun Çocuklarla ilgilenmediği halde eşi ( başka bir hastanede doktor ) telefon açıp rica edince yinede kuzuya baktı hatta dedi ne zaman bir sıkıntı olursa atla gel ilgilenirim diye ama tabi bizimki doktor karşıtı olduğu için hep direndi :( dün akşam artık mecbur kabul etti ( nefret ediyor kan vermekten ve ilaç içmekten o yüzden hiç gitmemeye çalışıyor :KK53: )

Bu ay regl de olmadı acaba o tetiklemiş olabilirmi diye düşünüyorum ama artık doktorla görüşünce belli olur ;) Eşim belki de onda da boyun fıtığı vardır oda felaket ağrı yapınca baş ağrısı ile karıştırılabiliyor dedi ;) en azından tekrar bir Emar çekilir de emin oluruz ;)

Bu cuma kiloma göre geri gelirim o zaman :KK66: bakalım cuma sabahı kaç çıkacağım. Baktık 77,5 tan fazla hemen sıkı tutar haftaya girerim.

Canım tam 77.5 çıkarsın inşallah da direk yüzden de bölünmemiş olur ;)
kim bilir belki daha da az çıkar :KK60:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK60:
Bizde diyoruz acaba nerelerde bu hatun ;)
Rabbim acil şifalar versin ;) bakma sen eşine zayıflarken hallerimizden en çok onlar memnun ama bir sıkıntı çıkıncada hemen çamur atarlar :KK48: Bende de var öyle bir model :D gerçi şimdi Sibele gittiğimden beri hiç gıkı çıkmıyor sağ olsun :21:

Ahh keske abla

Bugün duruma baktığını görünce gruba bı bakayım dedim :KK37:

Banu abla bazı kaptanlar listeye alıyor benide alamazmisin :oops::oops:ya kilo aldım vitamin iğnesi yüzünden 74 kadar dusmustum 73dusunce yazarım gruba diye niyetlenmistim olmadı:KK43::KK43:

Canım eğer 6 ayı geçtiyse ve verilemeyecek bir kilo alındıysa listeye alınabiliyor ( kilonun % 5den fazlası alınması durumda ) hani bir kilo iki kiloysa mecbur beklemen lazım ya o kiloya düşmeyi yada 6 ayı doldurmayı ;)
Dur bakalım yarın bir bakalım kaç çıkacaksın kaçla ayrıldın ona göre tekrar bir araştırmaya gireriz ;) bende isterim tabiki hemen dönmeni ;)

Kizlar bugun disardaydim cok sagliksiz beslendim ama cok yurudum insallah eritmisimdir kardesimle fatihe gittik carsamba pazarına

10 daSabah ceyrek somundan biraZcik fazla ekmek arasi kahvalti

Aksam 19da 4 yk bulgur pilavu yaninda 3 tane tavuk pirzola bir tane kizarmis biber salata bir bardak kola

Su 1.5 litre
4 saat yürüyüş ayaklar iflas bacaklar iptal
Dunde 3 saat yürümüştüm ben en iyisi 1 ay cikmim evden :)))

Valla süper yürümüşsün de menü için pek bir şey diyemiyorum :cool: Senin bünyede benimki gibi cins bakarsın daha da fazla eksi görürsün ;)
Bugünü çok dikkatli geçirip yarın güzel rakamlar görürüz hepimiz inşallah :KK68:

Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalik 2 cay 4 yk menemen
Ara zerdeçallı süt
Öğlen ceyrek simit menemen
Ara 2 cay
Aksam 4 yk yogurtlu makarna
Ara 3 zerdeçallı süt
15 bardak su 15 dk yuruyus

Bence menü gayet güzel ;) tebrikler ;) gerçi biraz daha fazla protein ağırlıklı olursa süper olur ;)

O nasil biseymis, yag yaktiran tok tutan cinsten bisey mi :)

Sende benim gibisin :D işe yarayan bir şey duyduğum an ille denesem mi diye düşünüyorum :D Hatta eskiden hep diyordum af edersin kuş poku yarıyor deseler ağzım göksüne açık bir şekilde gezerim diye :D

İyi akşamlar kızlar,
Bugün misafirlerim geldi akşam yemeğini onlarla yedim yarım porsiyon ızgara et, salata ve benim için özel getirdikleri etiyopya yemeği yedim biraz çok ağır olmayan etli bir yemekti. Ekmek tüketmedim. Akşama kadar sadece bir adet form kraker yemiştim. Salatamı yemeye fırsatım olmadı.Açlık hissetmeden geçiştirdim günü. Buraya çok uğrayamıyorum ama telafi edeceğim. Hepinize iyi geceler diliyorum.

Süpersin canım ;) aynen devam ;) bomba gibi bir dönüş olacak seninkisi :KK60:

Kızlar bugün için kesinlikle herkes çok çok dikkatli beslenip akşam yemeğini mümkün olduğu kadar erkene çekiyoruz ki ertesi gün daha güzel eksiler görünsün tartıda ;)
Bu gece çok çok geç saatlere kadar da oturmuyoruz
:21::21::21::21::21:

Menü bildirimi Çarşamba
Sabah çeyrek ekmek arası peynir domates ve salatalık li sandviç
Öğlen 4yk mantı
Ara 1tane 2si 1arada
Aksam 1kepce şehriye çorbası
4yk bulgur pilavı
1kase cacık
12700 adım
2lt su

Menü bildirimi Çarşamba
Sabah çeyrek ekmek arası peynir domates ve salatalık li sandviç
Öğlen 4yk mantı
Ara 1tane 2si 1arada
Aksam 1kepce şehriye çorbası
4yk bulgur pilavı
1kase cacık
12700 adım
2lt su

Harika bir menü canım ;) tebrikler canım

Ya sanmıyorum bir şey olacağını da işte ilk iki hamilelik yaş tahmini olarak tutunca baya baya tırstım :KK70: eminim bir iki güne regl olur derin bir oh çekerim :KK66:

Normaldir canım ilk etapta okadar çeşit dondurma ve çikolataları görünce :KK70: bende bir ara her sene Annem gelene kadar sıkı da tutsam bir sürü abur cuburu görünce sapıtıyordum :KK70: gerçi geçen sene 1 tane bile yemedim ve şimdi Pazartesi Annemler yine geldiğinde bir sürü şey getirecek ve ben ağzıma sürmeyeceğim :21::21::21::21:
Tadını biliyorum ve ihtiyacım yok onlara :KK71:

Sende ümitsizliğe kapılmadan kaldığın yerden devam et fazlasıda gidecektir eminim :KK66:

Canım en son 562.ci etapta 77,5 kg ile izne ayrılmışsın :KK66:
Şu an kaç kilosun merak ettim :KK48:

Kesinlikle benimki ilk zamanlar kavga bile ediyordu benle :KK67: şimdi aksine seni ciddi anlamda frenliyor sana iyi geliyor diyor :KK66: hatta malum Ayşeyle tanışmamıza vesile olduğu için oda çok memnun :KK66: hayatına dostum diyebileceğin, gözün kapalı güvenebileceğin hanım hanımcık bir bayanla tanışma şansın oldu der her ( benden hep dinlediği için :KK70: )

Hemen büyük bir merakla baktım ve bayıldımmmm :KK68:
Bariz fark var ortada bence :KK66:

Günaydın Ayşemmmmmm :KK68:
Bir an önce Cuma olsun özledim senin Arkadaşım :KK68:
banumm, bende özledim kuzum:KK74:
benimki kadınlar hamamı diyo:KK70:

Günaydınlar cümleten çocukları okula bıraktım geldim şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum. Bir yandan bahar temizliği bir yandan 23 Nisan bir yandan dikiş kursumuzun sergisi için hazırlıklar derken akşama kadar canım cikiyo. Şu telaslarimi atlatayim daha aktif olucam inşallah

günaydın banuşumun zarif kelebekleri:KK36::KK36::KK36:

Günaydınnnnn canım :KK60:
İnşallah yarın güzel sonuçlar alırız da bizlere motivasyon olur ;)

Günaydınlar cümleten çocukları okula bıraktım geldim şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum. Bir yandan bahar temizliği bir yandan 23 Nisan bir yandan dikiş kursumuzun sergisi için hazırlıklar derken akşama kadar canım cikiyo. Şu telaslarimi atlatayim daha aktif olucam inşallah

Sanada Günaydın canım ;)
Kolay gelsin sana canım ;) benimde daha tam bahar temizliği bitti sayılmaz hala koltuklarımı sileceğim hesapta :D 23 Nisan Hazırlıklarımız da tam gaz devam ediyor birde Öğretmen Boyama etkinliği yapacak ona da hazırlanıyoruz :KK68:

Back
X