Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayılrı sabahlar
Hesapta dün akşam büyük kız okuldan gelir gelmez damlayacaktım laptopa kavuşunca ama kuzum öyle bir halde geldi ki inanın aklımdan bile geçiremedim bilgisayar başına oturup sizlere bakmayı

Okulda yine başı tutmuş ve geldiğinde yüzünün rengi bile çok tuhaftı ağrıdan
Tam hayırdır falan derken başladı resmen hüngür hüngür ağlamaya

Çok fazla bir ağrı varmış ve başım çatlayacak diyip durdu
Ne yapacağımızı şaşırdık hatta eşim belki iyi gelir diye bir ara ayaklarına masaj bile yaptı ama yok yavrum dayanamıyorum diyip durdu
Acile götürelim seni dedik onuda kabul etmedi çünkü ona göre nasılsa bir şey yapılmayacak daha acil durumda olanların hakkına girmeye gerek yok dedi
Bakalım bugün eşimin Nöroloji doktoruna tekrar götüreceğim

( bir kaç sene evvel bu baş ağrıları ilk başladığında sağ olsun Çocuklarla ilgilenmediği halde eşi ( başka bir hastanede doktor ) telefon açıp rica edince yinede kuzuya baktı hatta dedi ne zaman bir sıkıntı olursa atla gel ilgilenirim diye ama tabi bizimki doktor karşıtı olduğu için hep direndi

dün akşam artık mecbur kabul etti ( nefret ediyor kan vermekten ve ilaç içmekten o yüzden hiç gitmemeye çalışıyor

)
Bu ay regl de olmadı acaba o tetiklemiş olabilirmi diye düşünüyorum ama artık doktorla görüşünce belli olur

Eşim belki de onda da boyun fıtığı vardır oda felaket ağrı yapınca baş ağrısı ile karıştırılabiliyor dedi

en azından tekrar bir Emar çekilir de emin oluruz
Bu cuma kiloma göre geri gelirim o zaman

bakalım cuma sabahı kaç çıkacağım. Baktık 77,5 tan fazla hemen sıkı tutar haftaya girerim.
Canım tam 77.5 çıkarsın inşallah da direk yüzden de bölünmemiş olur
kim bilir belki daha da az çıkar
Çok çok geçmiş olsun canım

Bizde diyoruz acaba nerelerde bu hatun
Rabbim acil şifalar versin

bakma sen eşine zayıflarken hallerimizden en çok onlar memnun ama bir sıkıntı çıkıncada hemen çamur atarlar

Bende de var öyle bir model

gerçi şimdi Sibele gittiğimden beri hiç gıkı çıkmıyor sağ olsun
Ahh keske abla
Bugün duruma baktığını görünce gruba bı bakayım dedim
Banu abla bazı kaptanlar listeye alıyor benide alamazmisin

ya kilo aldım vitamin iğnesi yüzünden 74 kadar dusmustum 73dusunce yazarım gruba diye niyetlenmistim olmadı

Canım eğer 6 ayı geçtiyse ve verilemeyecek bir kilo alındıysa listeye alınabiliyor ( kilonun % 5den fazlası alınması durumda ) hani bir kilo iki kiloysa mecbur beklemen lazım ya o kiloya düşmeyi yada 6 ayı doldurmayı
Dur bakalım yarın bir bakalım kaç çıkacaksın kaçla ayrıldın ona göre tekrar bir araştırmaya gireriz

bende isterim tabiki hemen dönmeni
Kizlar bugun disardaydim cok sagliksiz beslendim ama cok yurudum insallah eritmisimdir kardesimle fatihe gittik carsamba pazarına
10 daSabah ceyrek somundan biraZcik fazla ekmek arasi kahvalti
15:30 da bir tane kola yarim dilim pasta bir tane baklava
Aksam 19da 4 yk bulgur pilavu yaninda 3 tane tavuk pirzola bir tane kizarmis biber salata bir bardak kola
Su 1.5 litre
4 saat yürüyüş ayaklar iflas bacaklar iptal
Dunde 3 saat yürümüştüm ben en iyisi 1 ay cikmim evden :)))
Valla süper yürümüşsün de menü için pek bir şey diyemiyorum

Senin bünyede benimki gibi cins bakarsın daha da fazla eksi görürsün
Bugünü çok dikkatli geçirip yarın güzel rakamlar görürüz hepimiz inşallah
Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalik 2 cay 4 yk menemen
Ara zerdeçallı süt
Öğlen ceyrek simit menemen
Ara 2 cay
Aksam 4 yk yogurtlu makarna
Ara 3 zerdeçallı süt
15 bardak su 15 dk yuruyus
Bence menü gayet güzel

tebrikler

gerçi biraz daha fazla protein ağırlıklı olursa süper olur
O nasil biseymis, yag yaktiran tok tutan cinsten bisey mi :)
Sende benim gibisin

işe yarayan bir şey duyduğum an ille denesem mi diye düşünüyorum

Hatta eskiden hep diyordum af edersin kuş poku yarıyor deseler ağzım göksüne açık bir şekilde gezerim diye
İyi akşamlar kızlar,
Bugün misafirlerim geldi akşam yemeğini onlarla yedim yarım porsiyon ızgara et, salata ve benim için özel getirdikleri etiyopya yemeği yedim biraz çok ağır olmayan etli bir yemekti. Ekmek tüketmedim. Akşama kadar sadece bir adet form kraker yemiştim. Salatamı yemeye fırsatım olmadı.Açlık hissetmeden geçiştirdim günü. Buraya çok uğrayamıyorum ama telafi edeceğim. Hepinize iyi geceler diliyorum.
Süpersin canım

aynen devam

bomba gibi bir dönüş olacak seninkisi